Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

O Johnny μόνο ψαγμένες ταινιες....;)

Με αφορμή τη συνεργασία των δύο ηθοποιών (Angelina Jolie-Johnny Depp) και τα σχόλια που διαδίδουν τα "κίτρινα" έντυπα, στενός συνεργάτης του Johnny Depp είπε στο Αγγλικό περιοδικό ΟΚ!:

«Πίστεψέ με, το να φιλήσει την Angelina στην κάμερα δεν είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα για τον Johnny. Του αρέσει να κάνει πιο “ψαγμένες” ταινίες και θα του ταίριαζε περισσότερο μια πρωταγωνίστρια σαν την Helen Mirren».

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Johnny Depp: "Aρχιζα να υποδύομαι τον πειρατή, παίζοντας με την Mπάρμπι!"
















Ξεκινώντας το "H κατάρα του μαύρου μαργαριταριού", ο καπετάνιος Tζακ Σπάροου εγκαταλείπει το βυθιζόμενο πλοίο του και τότε ξεκινάει η δράση. Oι πληροφορίες για το παρελθόν και την ιστορία του είναι ελάχιστες. Eφτιαξες στο μυαλό σου κάποια ιστορία που να εξηγεί γιατί έγινε αυτός που είναι; 




Σκέφτηκα ότι πιθανότατα ήταν κάποιος που πιέστηκε να ταιριάξει στην αυστηρότητα του Nαυτικού, κάποια στιγμή κατάφερε να γίνει χαρτογράφος και ούτω καθεξής. Eίναι μια ιδιαίτερα λεπτομερής ιστορία, η οποία μάλλον είναι βαρετή για οποιονδήποτε εκτός από εμένα. Eνα άλλο πράγμα που με βοήθησε πολύ στο «χτίσιμο» του χαρακτήρα του Tζακ ήταν τα παιχνίδια που έπαιζα με τα παιδιά μου και τις Mπάρμπι τους. Tέτοια παιχνίδια προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες σε έναν ηθοποιό να πειραματιστεί με διάφορες φωνές... Aρχιζα να παριστάνω τον καπετάνιο Tζακ παίζοντας με την Mπάρμπι και η κόρη μου μού έλεγε: «Mπαμπά, μπορείς να μιλάς με την κανονική σου φωνή;» Eκανα το ίδιο με τον Γουίλι Γουόνκα (τον ήρωα της ταινίας O Tσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας). 

Eχεις παραδεχτεί ότι βάσισες τον Tζακ Σπάροου στον Kιθ Pίτσαρντς. Tο «μεθυσμένο» περπάτημά του πώς το σκέφτηκες; Eτσι περπατάει ο Kιθ Pίτσαρντς; 
(Γελάει) Yπέθεσα ότι ο Tζακ θα επηρεαζόταν από την υπερβολική ζέστη. Σκέφτηκα ότι αν ζεις το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου έξω, στον ωκεανό, τα στοιχεία της φύσης και ιδιαίτερα η ζέστη θα σε καταπονούν υπερβολικά. Kλείστηκα λοιπόν σε μια σάουνα για πολλές ώρες παρεμπιπτόντως, δεν συνιστώ σε κανέναν αυτή τη διαδικασία και ανακάλυψα ότι η ζέστη σε κάνει να αισθάνεσαι πάρα πολύ άβολα, τόσο που επηρεάζει ακόμη και την κίνησή σου. Eτσι γεννήθηκε το περπάτημα του Tζακ.



O Tζακ Σπάροου προστέθηκε στο τρενάκι των Πειρατών της Kαραϊβικής στην Disneyland. Πώς αισθάνεσαι γι αυτό; 

H Disney αποφάσισε να τοποθετήσει κάποιους από τους ήρωες του φιλμ στο πρωτότυπο τρενάκι και όταν ήρθαν να μου ζητήσουν την άδεια απ ό,τι κατάλαβα ήταν πλέον αργά για να τους αλλάξω τα σχέδια. Διέκρινα σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπό τους πριν αρχίσω να τους εκφράζω τις απόψεις μου. Tι να πω, όμως; Eίναι απίστευτο. Eίναι τιμή μου. Tα παιδιά μου θα μπορούν να πηγαίνουν με τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών μου με τα δικά τους παιδιά και να με βλέπουν έτσι, ενώ με το πέρασμα των χρόνων η εμφάνισή μου θα έχει γίνει εντελώς διαφορετική.


Μαρμάρωσε ο Τζόνι Ντεπ!


    Ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε... άγαλμα. Στην κυριολεξία. Το φυσικού μεγέθους γλυπτόαποκαλύφθηκε την Τετάρτη στο Βελιγράδι.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) επισκέφτηκε τη σερβική πρωτεύουσα για να παραβρεθεί στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ Kustendorf, που διοργανώνει εκεί ο Εμίρ Κουστουρίτσα (Emir Kusturica). Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο ορεινό χωριό Ντβένγκραντ το οποίο κατασκευάστηκε το 2005 ως σκηνικό για την ταινία του διάσημου σέρβου σκηνοθέτη "Life Is A Miracle".
    Ως επίσημος καλεσμένος του Κουστουρίτσα, ο αμερικανός σταρ μόλις έφτασε στη Σερβία συνάντησε τον πρόεδρο Μπόρις Τάντιτς (Boris Tadic) και αμέσως μετά πέταξε με ελικόπτερο για το Ντβένγκραντ. Εκεί έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματοςσε μια έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κουστουρίτσα και Ντεπ συνεργάστηκαν το 1993 στην ταινία "Arizona Dream" και ετοιμάζονται να το ξανακάνουν σύντομα. Η νέα ταινία που ετοιμάζει ο δύο φορές βραβευμένος στο φεστιβάλ των Καννών σκηνοθέτης θα έχει θέμα τη ζωή του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα. Και μαντέψτε ποιος κρατάει τονπρωταγωνιστικό ρόλο!
 (αποτυχία το άγαλμα)

Vanessa Paradis (και Johnny Depp μαζί) στη μεγάλη οθόνη

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια / ηθοποιός Vanessa Paradis επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της (και λατρεμένο ηθοποιό) Johnny Depp διαπραγματεύονται τους ρόλους τους για τη βιογραφία της Simone De Beauvoir και του εραστή της Nelson Algren.



Η τραγουδίστρια του Joe Le Taxi δεν εχει συνεργαστεί ποτε με τον Depp - ήταν μαζί στο cast του Terry Gilliam για την ταινία Don Quixote που όμως δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί , πριν μια δεκαετία πριν - και τώρα νιώθει πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο My American Lover και η ίδια δηλώνει 'το να παίζω με έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς του κόσμου και να είναι και κάποιος που ξέρω τόσο καλά, αποτελεί μεγάλη προκληση. Δεν το κυνηγήσαμε αλλα αυτή η ιστορία είναι τόσο όμορφη που δε βλέπω το λόγο να αρνηθώ..."

O Johnny Depp θα γίνει... Freddie Mercury!

Την ανάγκη ύπαρξης ενός film σκέφτηκαν αλλά και ανέλαβαν να φέρουν εις πέραςτα υπόλοιπα μέλη των Queenενώ όπως ακούγεται επιθυμούν να πρωταγωνιστήσει οJohnny Deppστον ρόλο του Freddie ο οποίος εκτός από μεγάλος μουσικός απασχολούσε συχνά τα media με την σεξουαλική του ζωή και τελικάπέθανε από AIDS το 1991.

Συγκεκριμένα, ο
Brian May, που είναι και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος,ζήτησε προσωπικά από τον Johnny Depp να αναλάβει τον ρόλο του Mercury.Όμως όπως και ο ίδιος είπε, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς "τα πράγματα είναι ακόμα υπό συζήτηση". Παρ' όλα αυτά, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι"ο Johnny Depp είναι φοβερός και θα μπορούσε να αναβιώσει επάξια τον Mercury στην μεγάλη οθόνη".

Αν συμβεί αυτό, και με δεδομένο ότι ο Depp παίζει τον Captain Jack ως άλλος Keith Richards, δύο πράγματα θα σημαίνει. Ή ότι ο Johnny Depp έπρεπε εξαρχής να γίνει μουσικός και όχι ηθοποιός ή ότι οι μουσικοί είναι πάνω απ' όλα και... ηθοποιοί. Διαλέγετε ό,τι σας συμφέρει!


Διαβάστε περισσότερα:







http://www.mad.tv/section/news/23706/news/O%20Johnny%20Depp%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20Freddie%20Mercury!#ixzz10qm9M000

Ο Johnny Depp είναι το νέο sexy vampire! Τρέμε Edward Cullen!





Λίγο καιρό πριν, η λέξη vampire μας θύμιζε τρομακτικά τέρατα και σκοτεινά πλάσματα που προκαλούσαν τον τρόμο και πρωτοστατούσαν στους εφιάλτες μας.




Μετά τοTwilightόμως, τα πράγματα άλλαξαν ριζικά, αφού οRobert Pattinson, γνωστός και σανEdward Cullenάλλαξε τα δεδομένα, φέρνοντας τα vampires στην πρώτη γραμμή των φαντασιώσεων κάθε κοπέλας!




Το μονοπώλιο αυτό του Pattinson αποφάσισε να σπάσει οJohnny Deppμέσα από τη συνεργασία του με τονTim Burtonγια μια νέα ταινία που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, καθώς ο Depp πρωταγωνιστεί στο ρολό ενός βρικόλακα!




Ακαταμάχητος και με το σκηνοθετικό ταλέντο του Burton, οJohnny Deppαναμένεται να λάμψει στην ταινία"Dark Shadows"που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το2011!




Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει την μάχη του πιο sexy vampire;






περισσότερα:



http://www.youtube.com/watch?v=C3RYNrUXyhk&feature=player_embedded



Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπρωταγωνιστές Depp και Hayek;

Ο Johnny Depp και η Salma Hayek βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Emir Kusturica με θέμα τη ζωή του Pancho Villa.
Η ταινία θα τιτλοφορείται «Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers». Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2011 λόγω κάποιων άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Johnny Depp. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν κυρίως στο Μεξικό.

Για τον Johnny Depp και τον Emir Kusturica αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται καθώς το 1993 ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία «Arizona Dream», την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο Kusturica.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

O Johnny Depp και οι πανάκριβες χριστουγεννιάτικες διακοπές του!

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Vanessa Paradis κάνουν ό,τι μπορούν...


... για να μένουν τα Χριστούγεννα αξέχαστα στα παιδιά τους! Η δεκάχρονη Lily-Rose και ο εφτάχρονος Jack πραγματικά ανήκουν στην κατηγορία των τυχερών παιδιών!
 
Οι γονείς τους αν και δεν είναι υπέρ των υλικών αγαθών, όπως λένε, τα Χριστούγεννα φροντίζουν να κάνουν πανάκριβες διακοπές και το δέντρο να γεμίζει από δώρα! Τα παιδιά πρέπει να θυμούνται έντονα κάθε χρονιά Χριστουγέννων! 

 Η σύζυγος του Depp, Vanessa, θυμάται και ένα δώρο του που την είχε εκπλήξει, τέτοιες μέρες, κάποια χρόνια πίσω!
" Δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό κόσμημα αλλά μία μετταλική καρδιά που ανήκε στην Merilyn Monroe!" 
Eδώ που τα λέμε και εμείς εντυπωσιαστήκαμε...

ΟΧΙ!...δεν είναι...:@


!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛYΓΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!

Ο Johny Depp έχει... στυλ!


Kαι ακολουθούν κι άλλοι όπως ο Βrad Pitt -χωρίς το μούσι-, o Robert Pattinson...

...  ο Ryan Gosling, ο David Beckham, ο Jude Law, ο Jay – Z και άλλοι! Το περιοδικό CQ αφιέρωσε ένα τεύχος στους άντρες με το καλύτερο στυλ και φυσικά στην κορυφή βρέθηκε ο Johny Depp!

Το περιοδικό στην ιστοσελίδα του, GQ.com , διοργανώνει και μία ψηφοφορία για τους αναγνώστες του που θέλουν να βγάλουν τον δικό τους πιο στιλάτο άντρα της σόουμπιζ! Μπείτε και ψηφίστε!

Καινούριο video clip δια χειρός Johnny Depp!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός είναι λάτρης της μουσικής κι είναι γνωστό ότι στο παρελθόν έπαιζε κιθάρα...
...Τώρα σκηνοθετεί video clip! Ο ηθοποιός είναι θαυμαστής του συγκροτήματος "Babybird" και συμμετέχει στην τελευταία τους δισκογραφική δουλεία "X-Maniac" παίζοντας κιθάρα.

Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου. Ο Depp που διατηρεί δεσμούς φιλίας με τα μέλη του group, ανέλαβε και την σκηνοθεσία του video clip του τραγουδιού "Unloveable", το οποίο αποτελεί το πρώτο single του album.

Το βίντεο δεν μεταδόθηκε από την βρετανική τηλεόραση καθώς κρίθηκε ακατάλληλο. Η σκηνοθετική ματιά του Depp, φαίνεται να είναι αρκετά επηρεασμένη από την ταινία "Ο Νεκρός", στην οποία ήταν και ο πρωταγωνιστής.










http://www.youtube.com/watch?v=CxrYcTgATaM&feature=player_embedded

Λονδρέζος δάσκαλος απέρριψε τη πρόταση του Johnny Depp για φιλμ



Ο Johnny Depp ήρθε δεύτερος! Η προσφορά του να κάνει ταινία, το βιβλίο για τη κλιματική αλλαγή, το οποίο έχει γράψει ένας δάσκαλος στο Λονδίνο, απορρίφθηκε. Ο Saci Lloyd διάλεξε την αγγλική εταιρία παραγωγής “UK production company” για να κινηματογραφήσει το “The Carbon Diaries”, αντί την εταιρεία παραγωγής του Depp, “Infinitum Nihil”. Το “Carbon Diaries 2015” είναι μια φουτουριστική ιστορία που εξελίσσεται στο Λονδίνο, δείχνοντας τους αγώνες μιας 16χρονης σε έναν κόσμο αλλαγμένο από τις κλιματικές επιπτώσεις. Η 16χρονη ηρωίδα ονόματι Laura Brown, με το ντοκυμαντέρ αυτό παρουσιάζει τη ζωή στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η χώρα προσπαθεί για την ορθολογική χρήση του άνθρακα. Η συνέχεια του βιβλίου “The Carbon Diaries 2017” πάει την ιστορία δύο χρόνια μετά, όταν η Κυβέρνηση αποφασίζει να σκληρύνει τα μέτρα για τη χρήση άνθρακα. Όπως και στη περίπτωση του Harry Potter, η πράσινη ηρωίδα Laura Brown του βιβλίου έχει αποκτήσει τους θαυμαστές της ανάμεσα στους τινέτζερς.
Οι διαπραγματεύσεις με τον Depp ναυάγησαν, καθώς ο συγγραφέας Lloyd προτιμούσε το φιλμ να γίνει στην Αγγλία παρά στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο Λόυντ δήλωσε ότι “Όσο κι αν αγαπώ τον Τζώννυ Ντεπ, έγινε αυτή η στροφή, διότι μάλλον η πρόταση του ήταν κάπως αργοπορημένη”, και συμπλήρωσε “Αυτά τα βιβλία είναι πραγματικά για το Λονδίνο. Είναι μια τραβηγμένη πραγματικότητα για το κλίμα, αλλά η κεντρική ιδέα είναι να είμαστε όσο πιο κοντά σε αυτά που πραγματικά μπορεί να συμβούν”. Από την άλλη ο “Πειρατής της Καραϊβικής” Τζώννυ, υποστηρίζει το ίδρυμα Environmental Justice Foundation για να δώσει δημοσιότητα στο θέμα του παράνομου ψαρέματος και τους πραγματικούς πειρατές των ωκεανών. Το 2008, ο Johnny Depp αγόρασε ένα μικρό νησάκι αξίας $3,000,000 και εφόσον δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, το μετέτρεψε σε πράσινο παράδεισο με ηλιακό σύστημα.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Θα παίξει στον «Doctor Who»;

Οι φήμες θέλουν τον μυστηριώδη Johnny Depp να είναι υποψήφιος πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής μεταφοράς της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Doctor Who».

Το site Tor είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο πηγές από την κινηματογραφική βιομηχανία επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού στην ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2012.

Ο παραγωγός της σειράς, Russell T. Davies είχε δηλώσει στο παρελθόν πως σκόπευε κάποια στιγμή να μεταφέρει την επιτυχία του τηλεοπτικού show στη μεγάλη οθόνη.

Η οικογένειά της έρχεται πρώτη

Η Vanessa Paradis, η σύντροφος του Johnny Depp, δήλωσε πως δεν καταβάλει καμία προσπάθεια να ισορροπήσει την επαγγελματική και την οικογενειακή της ζωή, πολύ απλά επειδή η οικογένεια έρχεται πρώτη.

«Δεν υπάρχει ισορροπία και πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, αλλά προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να συμμετέχω σε δουλειές που πραγματικά μου αρέσουν», είπε η Vanessa.

Παραδεχόμενη πως είναι αιώνια ρομαντική, η star δήλωσε πως συχνά μπερδεύεται, όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις με βάση τη λογική. 
(μα φυσικά και μπερδεύεται αφού είναι ηλίθια και άμα σκεφτεί και πολύ μπορεί και να το κάψει οπότε Vanessa μην το διακινδυνεύσεις καλύτερα.)

To δώρο του J. Depp στη σύζυγό του

Για ακόμα μια φορά ο Johnny Depp «τράβηξε» την προσοχή του ξένου τύπου με το δώρο που έκανε στη σύζυγό του.

Η Vanessa Paradis εδώ και λίγες μέρες έχει στην κατοχή της τα παπούτσια της Marilyn Monroe, η τιμή των οποίων άγγιζε πριν από μια δεκαετία τα 42.000 δολάρια.

Αρκετά μεγάλο το ποσό που βγήκε, όπως φαίνεται, από την τσέπη του ηθοποιού αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο.

Η σύζυγός του δήλωσε: «Η Monroe ήταν  ένας άνθρωπος που με αγγίζει βαθιά. Τη θαύμαζα και ως ηθοποιό και ως τραγουδίστρια. Είχε μια βελούδινη φωνή».

Το όνειρο της Audrina Patridge

Η διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία έγινε γνωστή από το reality «The Hills», παραδέχεται ότι έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» με τον γοητευτικό ηθοποιό, Johnny Depp.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι όνειρο για εμένα να γνωρίσω τον Johnny Depp. Αντικειμενικά ακούγεται κλισέ αυτό που είπα, αλλά πώς να το κάνουμε, ο Johnny είναι κούκλος».

Παρόλα αυτά, η 25χρονη star δεν έχει κόλλημα μόνο με τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», αλλά της αρέσει και ο Henry Cavill, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «The Tudors».






!!!!!!!!εγώ λοιπόν σου εύχομαι να μην πραγματοποιήσεις ΠΟΤΕ το όνειρό σου!!!!!!!

Πρέπει να πόνεσε λίγο!

Είναι λίγο επίπονα απ’ ότι φαίνεται τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας «Pirates Of The Caribbean»
Ο πρωταγωνιστής Johnny Depp ή αλλιώς Captain Jack Sparrow, όπως είπαμε σε 3-4 αναρτήσεις ποιο κάτω βρέθηκε σε εστιατόριο του Λονδίνου με τον Keith Richards και όπως βλέπετε μάλλον χτύπησε λίγο…
Τόσο στα χέρια όσο και στο πρόσωπο είναι γδαρμένος και κόκκινος.

Μάλλον κάνει πολλά ακροβατικά σ’ αυτή την ταινία!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Και ζωγράφος...!

Ο Johnny Depp εκτός από μεγάλος ηθοποιός ,κιθαρίστας συγκροτήματος και συγγραφέας είναι και μεγάλος ζωγράφος τα παρακάτω κομψοτεχνήματα είναι ο τρόπος που αυτό το αστέρι του Χόλυγουντ περνάει τον ελεύθερο χρόνο του....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟ:










Ανοίγει δισκογραφική ο Johnny Depp;

Οι φήμες θέλουν τον διαβόητο μυστηριώδη γόη Johnny Depp να βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας για τη δική του δισκογραφική εταιρεία.
Ο Johnny, που βοήθησε στην παραγωγή του δίσκου των Babybird, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη μουσική βιομηχανία και του μπήκε το μικρόβιο να γίνει κι αυτός μέρος της.
«O Johnny είχε πάντα το πάθος για τη μουσική και έχει αρκετό κόσμο γύρω του, ώστε να προχωρήσει με τα σχέδιά του», δήλωσε μια πηγή που είναι σε επαφή με τον ηθοποιό.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η λίστα Forbes με τα 10 ισχυρότερα ονόματα της showbiz

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τα 100 ισχυρότερα ονόματα της showbiz. Τα περισσότερα πρόσωπα της λίστας, διαθέτουν περιουσία που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η μεγάλη λίστα με τα 100 χρυσά ονόματα της showbiz δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Forbes και δείχνει πως πλούσιοι υπάρχουν σε όλους τους τομείς. Ανάμεσα στους ισχυρούς celebrities βρίσκονται τραγουδιστές ηθοποιούς, παρουσιαστές, σκηνοθέτες, μοντέλα και ποδοσφαιριστές.

Στην πρώτη θέση είναι η παρουσιάστρια Oprah Winfrey, της οποίας η περιουσία αγγίζει τα 315 εκατ. δολάρια και είναι μια από τις διασημότερες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση είναι η Beyonce, η οποία έβγαλε  87 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις έναν χρόνο από την παγκόσμια περιοδεία της.

Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, καθώς τα διαθέτει όλα: χρήμα, δόξα και μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Τα video της σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο, ενώ οι εκκεντρικές της εμφανίσεις μαγνητίζουν τους θαυμαστές της.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Tiger Woods και στην έκτη η Britney Spears.

Στην έβδομη θέση είναι οι U2, οι οποίοι είχαν τεράστια επιτυχία στην παγκόσμια περιοδεία τους, που τους έφερε 311 εκατομμύρια δολάρια και σε κάθε στάση της περιοδείας τους, μαζεύουν από 10 εκατομμύρια! 

Λίγο πιο κάτω στην όγδοη θέση βρίσκεται η Sandra Bullock, η οποία βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής τόσο για τον χωρισμό της με τον Jesse James , όσο και για το "καυτό φιλί που έδωσε με την Scarlett Johansson στα MTV Movie Awards!

Στη θέση εννιά βρίσκεται ο Johnny Depp, που ετοιμάζεται να βγάλει τη νέα ταινία με την Angelina Jolie.

Τέλος, τη δέκατη θέση έχει η βασίλισσα της ποπ Madonna, η οποία έκανε την 4η μεγαλύτερη tour το 2009 βγάζοντας 6 εκατομμύρια κάθε βράδυ και 138 συνολικά. Η Madonna που ασχολείται και με το χώρο της μόδας, έχει δει τον τελευταίο καιρό τις μετοχές της να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Μουντιάλ...


Aν και το μουντιάλ τελείωσε είναι καθήκον μου να αναφέρω το ότι ο Johnny Depp είναι όπως φαίνεται λάτρης του ποδοσφαίρου και πέρα από αυτό ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των γύρων του!
Ο ηθοποιός που βρίσκεται στα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, αποφάσισε να αγοράσει τεράστιες επίπεδες τηλεοράσεις για όλους που βρίσκονται εκεί για να μπορούν να παρακολουθούν το Μουντιάλ!! Ακόμα και οι διάσημοι χορεύουν στο ρυθμό του ποδοσφαίρου!!


H Jennifer Lopez θέλει τον Johnny Depp

H διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez εξέφρασε μια μεγάλη της επιθυμία! Όπως είπε σε συνέντευξή της αισθάνεται πολύ τυχερή γιατί έχει συνεργαστεί με πάρα πολύ αξιόλογους ηθοποιούς αλλά αυτός που θέλει πραγματικά είναι ο άρχοντας των Πειρατών της Καραιβικής. Η λατίνα Jennifer είπε πως θέλει απελπισμένα να δουλέψει μαζί του και χαρακτηριστικά είπε " Θα γινόμουνα άνετα πειρατής με μαυρισμένο δόντι και βγαλμένο μάτι, αρκεί να...
... στεκόμουν δίπλα του!"..

O Jack μας αποκαλύπτει...

O Johnny Depp, ως Jack Sparrow, έχοντας στα χέρια του ένα μπουκάλι ρούμι σαν καλός πειρατής, μας αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά των νέων «Πειρατών της Καραϊβικής» που θα δούμε τον Μάιο στη μεγάλη οθόνη.

Τα ταμεία είναι έτοιμα να… ξανασπάσουν όπως φαίνεται!






ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK 






http://www.traileraddict.com/trailer/pirates-of-caribbean-on-stranger-tides/comic-con-teaser-trailer

Ο Johnny ενεπλάκη σε τροχαίο


Το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2010 πολλά ΜΜΕ αναμετέδιδαν πληροφορίες ότι ο δημοφιλής ηθοποιός είναι νεκρός. Πανικός προκλήθηκε όχι μόνο σε συγγενείς και φίλους, αλλά γενικότερα και στον χώρο της showbiz, μόνο που τελικά, ευτυχώς, η είδηση δεν είναι αληθής.Σύμφωνα με μεταγενέστερες πληροφορίες, , ο Depp ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα, αλλά δεν τραυματίστηκε. Το πολυτελές αμάξι του όμως έγινε «σμπαράλια» που ήταν και η αιτία να πυροδοτηθούν οι φήμες.

Αφηγητή της περιπέτειας ο Johnny

Βρήκα και σας παρουσιάζω το μοναδικό βιντεάκι από την συνάντηση του πραγματικού jack sparrou με το ομοίωμα του. Ο Jοhnny Depp επισκέφθηκε το τρενάκι στη Desnay land που σε ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των πειρατών της Καραϊβικής. Μια αξέχαστη βόλτα με έναν κορμό και τον Johnny για αφηγητή της περιπέτειας.(πολύ ήθελα να ήμουν τώρα μαζί του στο τρενάκι <3)