Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το σκοτεινό παρελθόν της Angelina Jolie

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Αγαπητές αναγνώστριες (και αναγνώστες...φυσικά...) αυτής της ανάρτησεις ξέρω πως όλες/ολοι την μισήτε γιαυτό και εγώ την έγραψα για να πάρετε το αίμα σας πίσω...

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως προμήθευε κοκαΐνη την Angelina Jolie έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Life & Style» και αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.



Ο Franklin Meyer έβγαλε τα «άπλυτα» της διάσημης star στη φόρα και οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστρεπτικές για την καριέρα της. 
Να θυμίσουμε πως η Angelina Jolie είναι και πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO. 
Ο Meyer δήλωσε: «Βλεπόμασταν 2 με 3 φορές την εβδομάδα, όταν ήταν στη Νέα Υόρκη. Αγόραζε κοκαΐνη και μερικές φορές ηρωίνη». 
Η πρώτη φορά που ειδώθηκαν ήταν το 1997, όταν είχε πάει να αγοράσει ναρκωτικά με έναν φίλο της, έκτοτε έγινε τακτική πελάτισσα. 
«Συνήθως αγόραζε με 100 δολάρια ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 1/10 του γραμμαρίου ηρωίνη έπαιρνε συνήθως. Την κόκα τη σνίφαρε μπροστά μου, δεν την ένοιαζε». 
Ο έμπορος είπε στο περιοδικό πως ένα απόγευμα ήταν σπίτι του με την Jolie και έκαναν μαζί χρήση κοκαΐνης, λίγες ώρες αργότερα η 24χρονη τότε ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε talk show της τηλεόρασης φανερά «μαστουρωμένη», όπως είπε ο Meyer. 

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

O Johnny Depp στο remake του Τhe Thin Man....


Ο Johnny Depp θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή του κλασσικού φιλμ, του 1934, Τhe Thin Man, επιβάλλοντας μάλιστα, το σκηνοθέτη της αρεσκείας του στη Warner Bros.
O σκηνοθέτης δεν είναι άλλος από τον Rob Marshall (Chicago, Nine), με τον οποίο συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες, στα γυρίσματα του Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.
Ο Depp θα υποδυθεί τον Nick Charles, ένα ντετέκτιβ που εγκαταλείπει το επάγγελμα του για να γίνει ένας αλκοολικός σύζυγος-τρόπαιο μιας εξαιρετικά πλούσιας κυρίας. Στο αυθεντικό φιλμ πρωταγωνιστούσαν οι William Powell καιMyrna Loy και το ακολούθησαν πέντε συνέχειες και μια τηλεοπτική σειρά στα τέλη της δεκαετίας του '50. Ο σεναριογράφος που θα διασκευάσει το βιβλίο του Dashiell Hammett δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Δεν τον θέλει η disnay...

Να κόψουν όλες τις σκηνές που παίζει ο Keith Richards σκέφτονται οι υπεύθυνοι της Disney στην τέταρτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ο κιθαρίστας των...
... Rolling Stones, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Johnny Depp, Captain Teague, έχει γράψει μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική αυτοβιογραφία, στην οποία μιλάει για την άγρια ζωή που έχει ζήσει με τα ναρκωτικά.

Οι υπεύθυνοι της Disney θεωρούν κακό παράδειγμα τα όσα γράφει ο Richards και ότι με αυτό τον τρόπο θα δυσφημιστεί η ταινία.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Johnny Depp: «Ήμουν απλώς τυχερός»

Σε αυτό το Blog έχω γράψει τα πάντα αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκα στο βιογραφικό του Johnny Depp...


...της Viky Waters

Για πολλούς ο Johnny Depp είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Hollywood. Ευλογημένος με γοητευτική εμφάνιση και εξαίρετο υποκριτικό ταλέντο, ο 47χρονος σήμερα ηθοποιός φωτίζει κάθε φορά τη μεγάλη οθόνη και αποτελεί «σίγουρο χαρτί» ως προς την προσέλκυση των θαυμαστών του στο box office, όποιον ρόλο κι αν παίξει. Τελικά, όμως, είναι η προσαρμοστικότητά του που τον έχει οδηγήσει στο να γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Αφού έχτισε το όνομά του πάνω σε χαμηλού budget παραγωγές, όπως τα ‘What’s Eating Gilbert Grape’ και‘Cry-Baby’, ήταν η ταινία του 1990 ‘Edward Scissorhands’ («Ο Ψαλιδοχέρης») που τον εκτίναξε στα φώτα της δημοσιότητας. Ερμηνεύοντας τον προβληματικό Edward, ο Johnny απέδειξε τα ταλέντα του και έκανε γρήγορα σαφές ότι διέθετε κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο.




Ωστόσο, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί ένα δυνατό κινηματογραφικό όνομα, ο Johnny έχει γίνει και ένας κινούμενος στόχος για τους απανταχού paparazzi, καθώς οι παλαιότερες πολύκροτες σχέσεις του με τις Jennifer Grey, Winona Ryder και Kate Moss, σε συνδυασμό με το «άγριο» lifestyle του, έγιναν συχνά τροφή για μεγάλα εξώφυλλα στα media. Η δημοσιότητα, βέβαια, αυτή δεν έδειχνε πάντα να αρέσει στον Johnny, ο οποίος προσπαθούσε -και προσπαθεί- να επικεντρώνεται στην καριέρα του. 

Αποφεύγοντας, λοιπόν, πολλές φορές «εύκολους» και σίγουρους ρόλους, προς χάριν διαβολικών χαρακτήρων που διέγειραν την φαντασία του, ο Johnny ανέλαβε τέτοιους ρόλους σε αρκετές ταινίες, όπως οι ‘Sleepy Hollow’‘Chocolat’‘Finding Neverland’ και ‘The Libertine’. Ωστόσο, παρόλο που είχε ήδη δημιουργήσει όνομα, δεν ήταν πάντα εύκολο, μαζί με τον επί σειρά ετών φίλο και συνεργάτη του Tim Burton, να βρουν ένα studio, το οποίο θα συμφωνούσε να αναλάβει τα γυρίσματα κάποιας ταινίας του. Τουλάχιστον μέχρι την επιτυχία του ως, αξιαγάπητος αλλά αχρείος, Jack Sparrow στους «Πειρατές της Καραϊβικής». 

Από τότε που γνώρισε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Γαλλίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Vanessa Paradis, πριν 12 χρόνια, ο πιστός πλέον οικογενειάρχης δείχνει να βρήκε εσωτερική γαλήνη. Αποφεύγει πια τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν παρουσιάζεται στα μεγάλα χολιγουντιανά πάρτι, ενώ προτιμά να βρίσκεται με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στην πατρίδα της Vanessa (Γαλλία), την Αμερική και το ιδιωτικό τους νησί στην Καραϊβική κ.α. Μιλώντας για την σταθερότητα που η Vanessa και τα παιδιά του Lily-Rose, 10 ετών, και Jack, 8 ετών, έχουν φέρει στην ζωή του, ο Johnny έχει πει: 

«Στην πραγματικότητα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που με κρατούν σε ισορροπία. Σίγουρα η οικογένεια. Η οικογένειά μου αποτελεί σημαντικό στήριγμα και έπειτα, πάνω και πέρα από όλα, τα παιδιά μου. Η Vanessa και τα μικρά με διατηρούν στο έδαφος. Τα παιδιά μπορούν να το κάνουν αυτό πάντα, όπως και να έχει». 
Γνωστός για το ντροπαλό του προφίλ, ο Johnny, όπως έχει λεχθεί, μισεί να βλέπει τον εαυτό του στην μεγάλη οθόνη. Έκανε, όμως, μία εξαίρεση για τον τελευταίο του ρόλο ως Mad Hatter στην «Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων» -η έβδομη συνεργασία του με τον Tim- και σαφώς απόλαυσε τις θετικές αντιδράσεις των παιδιών του, τα οποία λάτρεψαν τον σκοτεινό του ρόλο ως εικονικός Τρελοκάπελας του ομώνυμου παραμυθιού. 

Στην συνέντευξη που έδωσε στην Viky Waters, ο Johnny μιλά για την αφοσίωσή του στην οικογένειά του, για το πώς διέφυγε την πίεση της δημοσιότητας, για την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής του, για την συνέχεια της συνεργασίας του με τον Tim Burton καθώς και το πώς έβαλε την δική του σφραγίδα στον Τρελοκάπελα. 

Πώς ένιωσες όταν πρωτοδιάβασες τον Lewis Carroll; 
Θυμάμαι να διαβάζω το βιβλίο όταν ήμουν παιδί, στα πέντε μου. Ήταν μία συμπυκνωμένη έκδοση, αλλά αυτό που θυμάμαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σε αυτήν την επεισοδιακή, αφηρημένη ιστορία, είναι οι χαρακτήρες και το πώς κολλάνε στο μυαλό σου. Ακόμα και άτομα, τα οποία δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζουν όλους αυτούς τους χαρακτήρες.

Ήσουν γνωστός για την άγρια ζωή σου, αλλά τώρα φαίνεσαι πιο ήσυχος. Τι είναι αυτό που σε άλλαξε;
Ευτυχώς κατέβηκα στη λαγουδότρυπα αρκετά νωρίς και τώρα είμαι κάπου αλλού, γιατί το κύριο ενδιαφέρον μου είναι τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Είμαι τώρα πολύ πιο ήρεμος από ό,τι ήμουν κάποια χρόνια πριν και αυτό έχει πολύ μεγάλη σχέση με το ρόλο του οικογενειάρχη. Αρα είναι τα παιδιά που με ηρέμησαν κατά 100%. 

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ


Σήμερα στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ στο extra περιοδικό της εφημερίδας ΕΙΚΟΝΕΣ  έχει αφιέρωμα στον Johnny Depp. Σκέφτηκα λοιπόν να το δημοσιεύσω γιατί ίσως μερικοί να μην πρόλαβαν να το αγοράσουν ...


ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ

Αν υπάρχει ένας ηθοποιός σήμερα που μπορεί να διεκδικήσει επάξια τον χαρακτήρα rock & roll, αυτός δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που χτίζει με πείσμα την ποιό αντισυμβατική καριέρα που γνώρισε ποτέ το Χόλιγουτν. Με 3 ταινίες ''ΜΟΝΟ'' για φέτος- ανάμεσα τους το ''the tourist'' η ''4τη ταινία των πειρατών της Καραϊβικής'' και το κινούμενο σχέδιο ''Rango'' όπου χαρίζει την φωνή του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι περισσότερες από τις ταινίες που επιλέγετε κινούντε στον χώρο του σουρεαλισμού, με ήρωες που μοιάζουν εκτός χρόνου και τόπου. Πόσο συνειδητή είναι αυτή η επιλογή ?
 
 Είναι οι μόνοι χαρακτήρες που με γοητεύουν. Γενικά, είμαι λάτρης του αφηρημένου. Μου αρέσει να υποδύομαι ήρωες που αναζητούν την πραγματική τους ταυτότητα.

Από τους ήρωες που έχετε υποδυθεί μέχρι και σήμερα (από τον Ψαλιδοχέρη έως τον Τζάκ Σπάροου) κανείς τους δεν υπήρξε με φυσιολογικούς όρους. Νιώθετε πως έχετε κοινά σημεία μαζί τους???

  Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος είναι λίγο περίεργος, και αυτό είναι το κλειδί για να κατανοήσει κανείς το ανθρώπινο γένος. Νιώθω πως πρέπει επιτέλους να αποενοχοποιηθούμε και να δεχτούμε την διαφορετικότητα από το να νιώθουμε ντροπή ή απέχθεια για αυτήν. Όλοι έχουμε παράξενες συνήθειες και ιδιόμορφους χαρακτήρες. Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κρύβουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Αν το καλοσκεφτούμε, όμως, δεν πρέπει να τρομάζουμε στη ιδέα .Τώρα που το σκέφτομαι...Ναι, έχω μία τάση να επιλέγω και ερμηνεύω πόλους αντρών που είναι με κάποιο τρόπο ''πειραγμένοι'. Συμφωνώ με την παρατήρηση.

Πιστευτέ πως είστε πρότυπο για τους νέους ηθοποιούς και την νεολαία γενικά???

  Ελπίζω πώς όχι! Έχω πολλά ελαττώματα για να πίστευα πως είμαι πρότυπο για οποιονδήποτε. Ίσως κάποιοι από τους ήρωες που έχω ερμηνεύσει να λειτουργούν έτσι επιδί έχουν αρετές και είναι αξιοσέβαστοι. Μου αρέσει που ακούω πώς υπάρχουν παιδία που πηγαίνουν σε πάρτι μασκέ και ντύνονται Τζάκ Σπάροου. Μάλιστα νιώθω περήφανος όταν με συναντούν στο δρόμο παιδιά και μου λένε ''Γεια σου ,Καπετάνιε  Τζάκ''. Μπορείς όμως να δεις στα μάτια τους δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για εμένα , αλλά για τον αγαπημένο τους ήρωα.

Θεωρείτε ότι υπάρχει συνταγή για την επιτυχία?

  Ναι. Η τύχη. Υπήρξα τυχερός όλα αυτά τα χρόνια και μερικές φορές θεωρώ θαύμα το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος που με προσλαμβάνει ακόμα. Σκέπτομαι καμία φορά όλα όσα έχω κάνει και αναρωτιέμαι πώς βρίσκω ακόμα δαυλιά. Παλιά ήμουν γνωστός ως το '' δηλητήριο του box office''    . Μετά ήρθαν οι Πειρατές και όλα άλλαξαν. Κάποιος μου είχε πει κάποτε πώς ''τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντά τις ευκαιρίες''. Δεν θα μπορούσε να με βρει περισσότερο σύμφωνο.   

Καταφέρνετε να μη μεταφέρετε τα άγχη της δουλειάς στο σπίτι σας??

  Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να σβήσεις το διακόπτη, ειδικά όταν ερμηνεύεις κάτι πολύ έντονο. Προσπαθώ να αφήνω τα της δουλειάς μέσα στον χώρο του γυρίσματος, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο δεν έχω μείνει ποτέ ξύπνιος για κάποια ταινία, δεν με έχει επισκευθει ποτέ κανένας από τους ήρωες μου στα όνειρα μου.

Ποια είναι η φιλοδοξία σας από δω και πέρα??

  Να κάνω περισσότερες ταινίες που θα καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα όρια και να προκαλέσουν το κοινό και εμένα. Θέλω να είμαι ο Μπάγκς Μπάνι και να κάνω ταινίες που θα αρέσουν σε παιδιά από 5 μέχρι 85 ετών.

Ποιό θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο σας επίτευγμα μέχρι σήμερα ?

  Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την συνάντηση μου με την Βανέσα Παραντί ''επίτευγμα'' τότε  είναι σίγουρα αυτό. Ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ήμασταν και οι 2 έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια, μου χάρισε την Λίλι Ρόουζ που σήμερα είναι 10 ετών, και τον 7χρονο Τζάκ. Είδα την Βανέσα στην άκρη του δωματίου -στην πραγματικότητα είδα την πλάτη της. Αμέσως σκέφτηκα πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε. Δεν είχα ιδέα τότε το πόσο σπουδαία ήταν ως άνθρωπος αλλά και ως μητέρα.

Και ποιά είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ?
 
 Να παίζω με τα παιδιά μου. Ο Τζάκ είναι ένα πανέξυπνο μικρό αγόρι και του αρέσει να παίζει με τον μπαμπά του. Η Λιλι Ρόουζ έχει εμμονή με τις Barbie της, και έτσι αναγκάζομαι να εφευρίσκω ιστορίες και να κατασκευάζω φωνές δοκιμάζοντας διαφορετικές προφορές κάθε φορά. Μερικές φορές  η κόρη μου με με κοιτάζει και αναρωτιέμαι μήπως με θεώρει ηλίθιο ή χαζοχαρούμενο?.

Κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ελαττώσετε την δουλειά για να μπορεί η Βανέσα να δουλεύει λίγο περισσότερο. Ισχύει?

  Είναι αλήθεια, αλλά δίστιχος έχω δεσμευτεί με μελλοντικά σχεδία για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Όλα θα είναι καλύτερα όταν τελειώσουν και τα γυρίσματα των 4των πειρατών.

Αν η Βανέσα θέλει...

  Να δουλέψει, μπορεί να το κάνει. Δουλεύει ήδη το νέο της άλμπουμ, και νομίζω θέλει αυτή την φορά να κάνει και μία περιοδεία. Όσον αφορά τις ταινίες, της προσφέρθηκαν πολλά σενάρια για να εξετάσει αλλά τίποτα δεν της φάνηκε ενδιαφέρον.

Για ποιο λόγο δεν έχετε παντρευτεί ??

  Δεν υπάρχει λόγος. Όπως είχε πει και ένας από τους προέδρους των ΗΠΑ, ''Αν κάτι δεν σπάσει, μην προσπαθήσεις να το φτιάξεις''. Δεν έχουμε κάνει μεγάλους όρκους δημοσίως. Δεν είναι απαραίτητο για εμάς. Άλλοι μπορεί να θέλουν να ακολουθούσουν αυτή την οδό, εμείς όχι.

Μπορείτε να υπολογίσετε για πόσα χρόνια θα γυρίζονται ακόμα οι Πειρατές Της Καραϊβικής???

  Αν έρθουν καλά σενάρια, θα γυριστούν λίγα ακόμα. Αν δω μέσα από αυτά τον Τζάκ Σπάροου να εξελίσσεται δεν θα έλεγα όχι...

Όταν ήσασταν μικρός θέλατε να γίνεται πειρατής όταν θα μεγαλώνατε??

  Ναι! Φανταζόμουν πως κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει η απόλητη ελευθερία. Οι πειρατές είναι τελείως ανεξάρτητοι, κάνουν ότι θέλουν και το κάνουν χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα. Όλα τα παιδιά θα'θελαν να ήταν έτσι. Και αν το σκεφτείς καλύτερα και πολλοί ενήλικες.

Μπορείτε να βρείτε 3 λέξεις που να σας χαρακτηρίζουν...?

 1.Πιστός
 2.Ιδιμορφος
 3.Πατέρας

Νιώθετε σίγουρος τώρα ποια για την καριέρα σας???

  Εγώ..? Ποτέ! Όλα μπορεί να τελειώσουν μέσα σε μία στιγμή. Μπορεί να καταλήξω να δουλεύω σε βενζινάδικο για να βγάλω χρήματα, η ποιο πιθανό να παίζω κιθάρα σε κάνα μπαρ. Ας μην ξεχνάμε πως οι υπεύθυνοι της Disnay, όλοι αυτοί ου έχουν την εξουσία να προσλαμβάνουν και να απολύουν, δεν θελαν να παίξω τον Τζάκ. Πίστευαν πως είμαι επικίνδυνος. Μόνο όταν είδαν μερικές σκηνές από τις πρώτες βδομάδες των γυρισμάτων πειστήκαν. Η τεράστια επιτυχία της 1της ταινίας ήταν αυτή που τους έπεισε να ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος. Φαντάζομαι πως δεν φοβήθηκαν μόνο εμένα αλλά και το γεγονός ότι έχει να γίνει ταινία με πειρατές εδω και 50 χρόνια.

Που νιώθετε να βρίσκεται το σπίτι σας αυτόν τον καιρό???

   Το σπίτι μου είναι εκεί που βρίσκεται η οικογένεια μου Έχουμε την τύχη να έχουμε αυτό το μέρος στην Ριβέρα, ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χίλς και ένα πολύ κρυφό καταφύγιο στις Μπαχάμες. Επίσης, έχω ένα μικρό φουσκωτό, στο οποίο και ζω κάθε φορά που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα των πειρατών. Ο δρόμος ήταν μεγάλος: Γεννήθηκα στο Κεντάκι, μετά έζησα στην Φλόριντα, όπου η μητέρα μου δούλευε σερβιτόρα για να πληρώνει το νοικι του σπιτιού. Έκανα τα πάντα για να μη χριστή να ξαναδουλέψει ποτέ, σας διαβεβαιώνω. Αλλά είμαι αι τυχερός τύπος. Νομίζω πώς είμαι από τους λίγους που μπορούν να το παραδεχτούν. Σε σχέση με την καριέρα μου, είχα την τύχη να κάνω τις ταινίες που ήθελα να κάνω , να συνεργαστώ με τους σκηνοθέτες που πάντα ονειρευόμουν να συνεργαστώ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Πείτε μας κάτι που δεν ξέρει κανένας για εσάς...

  Η κούκλα του Τζάκ Σπάροου, ξέρετε αυτή με το μπουκάλι ρούμι στο χέρι που λέει ατάκες από την ταινία, δεν έχει την δικιά μου φωνή. Κράτησα μια στα χέρια και ήμουν σίγουρος πώς αυτή η φωνή δεν ήταν η δικιά μου! Είναι κάποιου άλλου. Μου μοιάζει αρκετά αλλά δεν είναι, γιατί κανείς δεν με φώναξε να ηχογραφήσω ποτέ τις ατάκες!!!!!!!

Αν έπρεπε να παλέψουν ο Πίτερ Πάν και ο Τζάκ Σπάροου ποιός νομίζεται ότι θα νικούσε??

  Ο Τζάκ, γιατί είναι πιο εξωστρεφής, πιο μηχανορράφος. Και, σε κάθε περίπτωση, δεν θα'θελα να παίξω τον Πίτερ Πάν. Δεν νομίζω πως το πράσινο κολάν θα με κολάκευε.

Πόσο σας έχουν αλλάξει τα παιδιά σας??

  Μου αποκάλυψαν τον πραγματικό μου εαυτό και αυτό που ήθελα να γίνω πάντοτε. Όταν βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου να γεννιέται, συνειδητοποιείς τι έχεις χάσει όλα αυτά τα χρόνια και πόσο χρόνο έχεις ξοδέψει σε ασήμαντα πράγματα. Τώρα αντιλαμβάνομαι το τι σημαίνει να έχεις πραγματικά σπίτι. Για 1τη φορά είμαι σίγουρος για το τι θέλω από την ζωή.

Μετανιώνεις για κάτι?

  Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μετανιώνεις για οτιδήποτε. Ας πούμε όμως ότι θα ήθελα να είχε ένα σίκουελ ο Ψαλιδοχέρης, να δω που θα μπορούσε να τον οδηγήσει η ζωή και πώς ακριβός θα μπορούσε να επιβιώσει. Το στούντιο είχε διαφορετική άποψη, και έτσι το σχέδιο μπήκε για πάντα στο συρτάρι...

Ποιο είναι το μότο σας.....?

  Όταν έχεις οικογένεια, αυτό που μετράει είναι να ζεις για το δικό σου παρόν, αλλά για το δικό τους μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, να διακρίνεις τις τις πολύτιμες στιγμές την στιγμή που συμβαίνουν. Δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ...

Ο Τζόνι Ντεπ Και Τα Προφυλακτικά

Δέκα εκατομμύρια δολάρια προσφέρει στον Τζόνι Ντεπ η εταιρεία προφυλακτικών Trojan, προκειμένου να «ψηθεί» και να γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας. Λες να δεχτεί;

Δεν λέω ωραία θα είναι να σου μιλάει ένας τύπος σαν τον Τζόνι για το ασφαλές σεξ και να σου δίνει και συμβουλές περί καλής ερωτικής συμπεριφοράς, αλλά αδυνατώ να το φανταστώ. Αντιθέτως, μπορώ να φανταστώ τον Ντεπ να κάνει άλλα πράγματα.

Στο θέμα μας όμως: σύμφωνα με την Daily Star τα αφεντικά της Trojan θέλουν τον κουλτουριάρη με αέρα ροκ σταρ ηθοποιό να διαφημίσει τη σειρά Magnum και να συμμετάσχει σε μία καμπάνια ενάντια του AIDS στις χώρες του τρίτου κόσμου. Το ποσό που προσφέρουν στον Πειρατή της Καραϊβικής είναι 10 εκατομμύρια δολάρια και το μόνο που μένει είναι να απαντήσει.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας....Το Σάββατο στο στάρ...

Καθήκον μου ειναι να 
ενημερώσω ....
                         λοιπόν θαυμαστές και θαυμάστριες....του ιδολου....
εχουμε και λέμε .... 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10 και ΩΡΑ 21.00 ΣΤΟ στο STAR εχει ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας :

Η ΥΠΟΘΕΣΗ...


Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με το ζωντανό και ευφάνταστο στιλ του, το αγαπημένο παραμύθι του Ρόαλντ Νταλ, Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. Κεντρικοί ήρωες της ιστορίας είναι ο εκκεντρικός σοκολατοποιός Γουίλι Γουόνκα και ο Τσάρλι, ένα καλόκαρδο αγόρι από μια φτωχική οικογένεια, ο οποίος ζει κοντά στο εργοστάσιο του Γουόνκα. Αποτραβηγμένος εδώ και καιρό από την οικογένειά του, ο Γουόνκα αποφασίζει να διοργανώσει έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, προκειμένου να επιλέξει έναν κληρονόμο για τη σοκολατένια αυτοκρατορία του. Πέντε τυχερά παιδιά, ανάμεσά τους και ο Τσάρλι, βρίσκουν τα "Χρυσά Εισιτήρια" μέσα στις σοκολάτες του Γουόνκα και κερδίζουν ξενάγηση στις φημισμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου όπου κατασκευάζονται τα γλυκά και στις οποίες δεν έχει μπει ποτέ κανείς για 15 χρόνια. Θαμπωμένος από τις μαγευτικές εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια του, ο Τσάρλι "βυθίζεται" στο φανταστικό κόσμο του Γουόνκα, σ' αυτή τη γοητευτική, αλλά και διαχρονική ιστορία.


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Το poster του THE TOURIST...



Kαι ναι η αφίσα που σε 1,5 μήνα περίπου θα είναι κρεμασμένη και μεγαλοπρεπείς στου κινηματογράφους είναι εδώ. Ενα από τα πρώτα BLOGS που την δημοσιεύουν είναι αυτό . Μα ακόμα αναρωτιέστε για ποιά αφίσα ποίας ταινίας μιλάω μα και φυσικά για το επερχόμενο   THE TOURIST




Ο Johnny Depp στο σχολείο της μικρής του θαυμάστριας...




Είναι η στιγμή που ο johnny depp έχει πάει στο σχολείο του μικρού κοριτσιού που όπως είπαμε σε παλιότερη ανάρτηση...του έστηλε ένα γράμμα να πάει στο σχολείο της και εκείνος δεν κατάφερε να αντισταθεί.....και να λοιπόν το αποδεικτικό βίντεο :


Ποιοι κατέχουν τα «σκήπτρα» της showbiz;


Οι αναγνώστες του περιοδικού EW ψήφισαν τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της showbiz και ιδού:


O Johnny Depp και η Lady Gaga, είναι για το κοινό κατέχουν τα «πρωτεία» διότι, οι δυο τους, αντιστάθηκαν στο mainstream της εποχής τους, διαλέγοντας τον δύσκολο δρόμο.

Ο Depp από την πλευρά του, ποτέ δεν υποδύθηκε τον ρόλο του «ωραίου» σε κάποια ερωτική κομεντί, ενώ η Lady Gaga κατάφερε να κερδίσει το κοινό της με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις που σίγουρα διαφέρουν από τα καθιερωμένα πρότυπα μιας pop star…

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones επιστρέφει πάλι στον γνώριμό του ρόλο...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Reuters», ο Keith Richards θα εμφανιστεί ξανά στην τέταρτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», στο πλάι του Johnny Depp. Είναι ευρέως γνωστό ότι ο χαρακτήρας του Jack Sparrow, είχε ως πρότυπο τον Richards και ότι ο Johnny είναι μεγάλος θαυμαστής του. Ο κιθαρίστας των Rolling Stones θα υποδυθεί τον πατέρα του Jack Sparrow. Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Keith Richards στη νέα ταινία, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετά flashbacks που θα γίνουν στη ζωή του Jack Sparrow, γεγονός που σίγουρα σημαίνει ότι θα μάθουμε περισσότερα για την οικογένειά του και συνεπώς το όνομα του πατέρα του θα παίξει αρκετά. Η νέα ταινία «The Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tiders» θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2011.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Astrid Berges-Frisbey....(στους πειρατές...???? )


Ξεχάστε ότι είπαμε ( ότι έχει να κάνει με την Megan Fox )...



Αντίο Keira Knightly και Orlando Bloom! Γνωρίστε τη νέα συμπρωταγωνίστρια του Johnny Depp και της Penelope Cruzστο επερχόμενο sequel της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».
H 23χρονη καλλονή επιλέχτηκε από τον σκηνοθέτη Rob Marshall και θα υποδυθεί τη γοργόνα «Syrena» στη νέα ταινία που θα έχει τίτλο «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» .



1. Είναι υπερήφανη για την ισπανική καταγωγή της

Παρότι τώρα κατοικεί και εργάζεται στη Γαλλία, η ηθοποιός γεννήθηκε στην Ισπανία από Καταλανό πατέρα και αμερικανογαλλίδα μητέρα. Από τα παιδικά της χρόνια είναι φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου και συλλέγει αντικείμενα από την αγαπημένη της ομάδα της Barcelona!



2. Η ηθοποιία δεν ήταν η πρώτη της επαγγελματική επιλογή
Όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει οστεοπαθητικός, ωστόσο η πορεία της άλλαξε όταν μετακόμισε στη Γαλλία και γράφτηκε στη δραματική σχολή Cours Simon.



3. Έχει ξαναπρωταγωνιστήσει στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη
To 2008 πρωταγωνίστησε στη μίνι τηλεοπτική σειρά της γαλλικής τηλεόρασης με τίτλο «
Αυτή κι Εγώ» στο πλευρό τουDanielle Darrieux. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε σε ταινία με τον Gaspard Ulliel


.4. Είναι fan της Penelope Cruz
Παρότι θα περιμέναμε να κάνει δηλώσεις για τον 
Johnny Depp, έναν από τους πιο σέξι ηθοποιούς του πλανήτη, η Astrid δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της ρόλο στους «Πειρατές» αφού θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της αγαπημένης της ηθοποιού, που δεν είναι άλλη από την Penelope Cruz.


5. Λατρεύει τα ταξίδια
Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, μεγάλωσε στο Παρίσι, ενώ για τις ανάγκες της δουλειάς της έχει βρεθεί μέχρι την Καμπότζη. Για τις ανάγκες της νέας ταινίας των «Πειρατών» θα ταξιδέψει στην Hawaii, τη Μεγάλη Βρετανία και το Los Angeles.

Η αδερφή της Penelope Cruz φιλάει τον Depp

Η εγκυμοσύνη της Penelope Cruz έχει αρχίσει να προχωράει και η κοιλίτσα της έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της. Η 36χρονη ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι φυσικό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει τις επικίνδυνες σκηνές στους «Πειρατές της Καραϊβικής», την τέταρτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, στην οποία είναι πρωταγωνίστρια.

Οι παραγωγοί της ταινίας, έπρεπε να βρουν μια λύση και τελικά τη βρήκαν. Η εκπληκτική ομοιότητα της Penelope Cruz με την αδερφή της, Monica, είναι εκείνη που όπως όλα δείχνουν θα σώσει την κατάσταση. Η Monica, θα αντικαταστήσει την αδερφή της, όχι μόνο στις επικίνδυνες σκηνές (στο πειρατικό καράβι, τη θάλασσα και το τροπικό δάσος) αλλά και σε όλα τα ερωτικά στιγμιότυπα με τον Johnny Depp.  «Ήταν μια λύση που μας έδωσε πολλή χαρά. Ήταν σίγουρα το καλύτερο που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε», εξηγεί άνθρωπος της παραγωγής, συνεχίζοντας, «η Monica είναι αξιόλογη κοπέλα και πολύ καλή ηθοποιός, το αποτέλεσμα θα είναι άριστο». 

Ήδη η αδερφή της Penelope Cruz, βρίσκεται στον τόπο των γυρισμάτων και δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενη που θα δανείσει το κορμί της για χάρη της 7ης τέχνης και θα ντουμπλάρει την πολυαγαπημένη της, μεγάλη αδερφή. Η 33χρονη Monica, μπορεί μέχρι σήμερα να βρισκόταν στο παρασκήνιο και στη σκιά της διάσημης αδερφής της, όμως πλέον όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς, αλλά θα «κοιμηθεί» κινηματογραφικά πάντα, με τον περιζήτητο Johnny Depp!

Κίνηση γενναιοδωρίας από τον Johnny Depp

40.000 αγγλικές λίρες ξόδεψε ο Johnny Depp για να αγοράσει πανωφόρια για τα μέλη του συνεργείου στην τελευταία του ταινία. Καθώς η Αγγλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των Πειρατών της Καραϊβικής, πλήττεται από κύμα ψύχους, ο διάσημος ηθοποιός αγόρασε 500 αδιάβροχα, κόστους 80 λιρών το ένα. Μέλος του συνεργείου δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Ο Johnny πλήρωσε από την τσέπη του για να έχουμε όλοι εμείς ένα ωραίο ζεστό αδιάβροχο. Είναι μεγάλο ανέβασμα ηθικού και άλλο ένα παράδειγμα του γιατί είναι ένας από τους ευγενέστερους ανθρώπους του Hollywood».

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

H… κοιλίτσα της δεν κρύβεται!

Την εγκυμονούσα -στον πέμπτο μήνα -ηθοποιό, σύζυγο του Javier Bardem, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, πιο γλυκιά και απαστράπτουσα από ποτέ, ενώ ήταν ντυμένη casual με τζιν παντελόνι, ζακετάκι που κάλυπτε την κοιλίτσα της, μαύρο σακάκι και ασορτί μπότες.

Μπορεί δε, στην καθημερινή της ζωή, η Penelope Cruz, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με την γκαρνταρόμπα της, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τα κοστούμια που φορά στην ταινία ''Οι πειρατές της Καραϊβικής'', στην οποία συμπρωταγωνιστεί με το Johnny Depp, υποδυόμενη την αγαπημένη του.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι στη Χαβάη, ενώ η κοιλιά της ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, όσο περνάει ο καιρός, όμως, δεν μπορεί να την κρύψει άλλο.
Οι συντελεστές θα πρέπει να δουν τώρα τι θα κάνουν με τη γκαρνταρόμπα της διάσημης ηθοποιού και πως θα προσαρμόσουν τους στενούς κορσέδες πάνω στο σώμα της. 

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Πώς ήταν o Johnny Depp στα νιάτα του; (καλά κ τώρα νιάτο είναι)

O Johnny Depp είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
Η εμφάνισή του έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές μέσα στα χρόνια. Αυτό δεν έγινε μόνο για τους πολύ επιτυχημένους ρόλους τους οποίους έχει υποδυθεί και τον έχουν σημαδέψει στην συνείδησή μας, αλλά και για την προσωπική του ανάγκη να αλλάζει.

Η τελευταία του ανατρεπτική εμφάνιση είναι η ταινία του Tim Burton, "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Τρελοκαπελά. Ενώ τώρα αναμένονται 3 ταινίες του 1) The tourist 2) Pirates of the Caribbean : 4.... και 3) Rango
επίσεις προετοιμασίες γίνονται για την ταινία th rume diary....
 







Ο Johnny Depp έκανε ανταρσία κατά των δασκάλων!


Ο Johnny Depp βοήθησε ώστε να γίνει το όνειρο ενός εννιάχρονου κοριτσιού από τη Βρετανία πραγματικότητα, με έναν πολύ απλό τρόπο: εμφανίστηκε στο σχολείο της ντυμένος ως Captain Jack Sparrow ύστερα από ένα γράμμα που έλαβε από εκείνη και οργάνωσε ανταρσία εναντίον των δασκάλων της...

Η εννιάχρονη Beatrice Delap πηγαίνει στο Meridian δημοτικό σχολείο, το οποίο βρίσκεται μερικά τετράγωνα μακριά από το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής. Αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Johnny -στον Captain Jack Sparrow για να είμαστε πιο ακριβείς- για να του ζητήσει βοήθεια στην οργάνωση μιας ανταρσίας εναντίον των δασκάλων του σχολείου. Ποιος ξέρει για ποιο λόγο, ο Johnny δεν μπορούσε να αντισταθεί!

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, το σχολείο ενημερώθηκε για τις προθέσεις του ηθοποιού μόλις 10 λεπτά πριν από την άφιξή του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με κραυγές ενθουσιασμού! Στο γράμμα της η Beatrice έγραφε: "Στο Meridian δημοτικό σχολείο είμαστε όλοι μια χούφτα νεαρών πειρατών. Συνήθως είμαστε σωστοί, αλλά έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε μια ανταρσία εναντίον των δασκάλων! Θα μας άρεσε πολύ αν ερχόσουν να μας βοηθήσεις!".

Ο Johnny δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι της μικρής! Ντυμένος, λοιπόν, πειρατής, έφτασε στο σχολείο και ζήτησε να γνωρίσει τη μικρή μαθήτρια. "Με αγκάλιασε και μου είπε: 'ίσως δεν πρέπει να εξεγερθούμε σήμερα, γιατί έχει έρθει η αστυνομία απ'έξω και με παρακολουθεί", είπε η Beatrice στη Daily Mail. 

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το φετίχ του Johnny Depp με τα κεριά

Είναι κάτι που απέκτησε πρόσφατα και δεν λέει να σταματήσει. Ο Johnny Depp αγοράζει καθημερινά κεριά ξοδεύοντας το ποσό των 100 λιρών ημερησίως. Την τρέλα λέγεται ότι την κόλλησε από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του φιλμ The Tourist με την Angelina Jolie και είναι κάτι που του μετέδωσε η συμπρωταγωνίστριά του. Ανάβει κεριά καθημερινά και στο σπίτι όπου μένει προσωρινά στην ιταλική πόλη αλλά και στο τροχόσπιτο που έχει στα πλατό. Αγαπημένες του μυρωδιές είναι η λεβάντα και ότι έχει σχέση με μπαχαρικό. 

Προς ενοικίαση το σκάφος του Johnny Depp