Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια πολλά Τζόνι μου

Εδώ και 1 λεπτό και 34 δεύτερα το Παρίσι άλλαξε χρόνο . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΝΙ KAI ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΟΛΟ ΤΟ BLOG JOHNNY_DEPP_GREECE ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Το Σάββατο Ετ1 ~ 1/1/11 \\οι Πειρατές της Καραϊβικής στο τέλος του κόσμου\\

21:00 ~ Ετ1~ 1/1/2011 (ωραία άρχισε η χρονιά)...
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Εναλλακτικός Τίτλος: Pirates of the Caribbean: At World’s End
Ελληνικοί Υπότιτλοι: Ναι
Ηθοποιοί: Johnny Depp   Orlando Bloom   Keira Knightley   Geoffrey Rush  Jonathan Pryce   Bill Nighy   Yun  Fat Chow   Tom Hollander   Naomie Harris  Keith Richards   Jack Davenport  
Ημερομηνία: 2007
Σκηνοθέτης: Gore Verbinski 
Γλώσσα: Aγγλικά
Διάρκεια Ταινίας (λεπτά): 142
Χώρα: USA
Πρόσθετες Παροχές: exrtas
Ήχος:  dolby digital 5.1
Εικόνα: 16.9
O Γουίλ, η Ελίζαμπεθ, η Τία Ντάλμα και ο παλιός εχθρός (και πλέον... ανεστημένος!) Κάπτεν Μπαρμπόσα κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον αρχιπειρατή Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε το σεντούκι του Ντέιβι Τζόουνς, μετά την αντιπαράθεσή του με το Κράκεν. Ο Τζακ, λοιπόν, είναι παγιδευμένος στο πουθενά, έχοντας να αντιμετωπίσει τα πολλαπλά είδωλα του εαυτού του... Εν τω μεταξύ, το τρομακτικό στοιχειωμένο πλοίο, ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» και ο Ντέιβι Τζόουνς σπέρνουν την καταστροφή στις Εφτά Θάλασσες... Σαλπάροντας στην απάτη, την προδοσία και τους ταραγμένους ωκεανούς, οι ήρωες πρέπει να ανοίξουν δρόμο μέχρι την εξωτική Σιγκαπούρη και να αντιμετωπίσουν τον πονηρό Κινέζο πειρατή Σάο Φενγκ, τον οποίο θέλουν στο πλευρό τους. Μετά την απελευθέρωση του Σπάροου καλείται συμβούλιο των 9 αρχι-πειρατών με θέμα την απελευθέρωση ή όχι της θεάς Καλυψώς – θεάς που έχει μια παράξενη σχέση με τον Ντέιβι Τζόουνς… Προχωρώντας πια προς το τέλος του κόσμου, ο καθένας πρέπει να διαλέξει πλευρά στην τελική, απόλυτη μάχη - όχι μόνο για να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, αλλά και το ίδιο το μέλλον της άλλοτε ανέμελης πειρατικής ζωής...




Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Eλένη Μενεγάκη ''Συνήθισα την ομορφιά του Johnny Depp''

Μπορεί ο Johnny Depp να θεωρείται η φαντασίωση πολλών γυναικών σε όλο τον πλανήτη καν να έχει ψηφιστεί αρκετές φορές ως ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, όμως μια πασίγνωστη παρουσιάστρια τον έχει βαρεθεί.

Η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε πως όταν ήταν μικρότερoς τον έβρισκε  πολύ ωραίο  αλλά πλέον έχει συνηθίσει την τόση ομορφιά.

Εμείς όμως δεν θα τον βαρεθούμε ποτέ <3


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Οι... θαυματουργές πιτζάμες του Johnny Depp

Από αϋπνίες υπέφερε ο γλυκός μου, αλλά βρήκε τη λύση στο πρόβλημά του. Όπως είπε σε συνέντευξή του, προσπαθούσε κάθε βράδυ να κοιμηθεί καλά, αλλά δεν έβρισκε λύση, ώσπου ένας φίλος του έδωσε τη λύση. 

«Μου δώρισε κάτι τεράστιες βαμβακερές πιτζάμες και ειλικρινά κοιμήθηκα για δώδεκα ώρες», είπε ο Depp. 



Μετά απο την δουλειά τόσων μηνών για 3 ανερχόμενες ταινίες ακόμα εκτός του ''the tourist'' την χρειαζόταν την ησυχία του....καλή ξεκούραση Τζονάκο μας...

Λίγα ηρεμιστικά για την Angelina...

Είχε επενδύσει πολλά στη νέα της ταινία με τον Johnny Depp, αλλά η υποδοχή, τόσο από τους φαν, όσο και από τους κριτικούς ήταν απογοητευτική. 

Η Angelina Jolie πίστευε ότι είχε κάνει μια τρομερή ερμηνεία, αλλά... έπεσε έξω! 

Μάλιστα, σύμφωνα με δικούς της ανθρώπους, η Angelina έχει πέσει ψυχολογικά έχει διαρκώς νεύρα και ο Brad Pitt προσπαθεί να της ανεβάσει το ηθικό. Καλά, Angelina, δεν είναι και η πρώτη φορά που έχεις κάνει κακή ερμηνεία σε ταινία!



Αν η ταινία τελικά σωθεί θα είναι γιατί ο Johnny έχει κάνει μια εκπληκτική ερμηνεία από'τι είδα στην ταινία... Αλλά τι περιμέναμε από το Τζόνι Ντεπ... αφού ότι αγγίζει γίνεται χρυσός... ;)

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

35 αγαπημένα ζευγάρια του 2010!

  1. Brad Pitt- Angelina Jolie
  2. Gwen Stefani- Gavin Rosdale
  3. Johnny Depp- Vanessa Paradis
  4. Megan Fox- Brian Austin Green
  5. George Clooney-Elisabetta Canalis
  6. Naomi Watts- Liev Schreiber
  7. Robert Pattinson- Kristen Steward
  8. Sienna Miller- Jude Law
  9. Diane Kruger- Joshua Jackson
  10. Mike Comrie- Hilary Duff
  11. Matthew Mcconaughey- Camila Alves
  12. Justin Timberlake- Jessica Biel
  13. Reese Witherspoon- Tim Toth
  14. Gisele Bundchen- Tom Brady
  15. Heidi Klum- Seal
  16. Leonardo DiCaprio- Bar Refaeli
  17. David- Victoria Beckham
  18. Penelope Cruz- Javier Bardem
  19. Katie Holmes- Tom Cruise
  20. Matt Damon- Luciana
  21. Nicole Kidman- Keith Urban
  22. Neil Patrick Harris- David Burtka
  23. Shia LaBeouf- Carey Mulligan
  24. Jennifer Lopez- Marc Anthony
  25. Anna Paquin- Stephen Moyer
  26. Beyonce- Jay Z
  27. Alexander Skarsgard- Kate Bosworth
  28. Fergie- Josh Duhamel
  29. Ellen Degeneres- Portia De Rossi
  30. Orlando Bloom- Miranda Kerr
  31. Katy Perry- Russell Brand
  32. Jessica Alba- Cash Warren
  33. Ben Afflect- Jennifer Garner
  34. Britney Spears- Jason Trawick
  35. Jessica Simpson- Eric Johnnson

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα πειρατές 2 || 25/12 το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ever!!



ΕΤ1   21:00


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ


περίληψη του έργου:

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού» αποτελεί μία φανταστική επική περιπέτεια που γιγαντώνει την επιτυχία της πρώτης ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» και χαρίζει στους φίλους του κινηματογράφου μία ακόμα, πιο συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία, στη σφαίρα του παραμυθιού και της υπερφυσικής δράσης... Η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία της σειράς καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην πωλήσεις διεθνώς και δικαιώνει την επιλογή του παραγωγού να προσφέρει στον κόσμο αυτό ακριβώς αυτό που ζητάει: ακόμα περισσότερους πειρατές... σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες!
Η δεύτερη ταινία δημιουργήθηκε πάνω στην συνταγή της επιτυχίας της πρώτης και από την ίδια ομάδα των βασικών συντελεστών, όμως παράλληλα στο «Σεντούκι του νεκρού» έχουν προστεθεί πολλοί νέοι ρόλοι σε ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό που κυριολεκτικά απογειώνει τον θεατή. Ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι, οι εμπνευσμένοι σεναριογράφοι Τεντ Έλιοτ και Τέρι Ρόσιο ("Αλαντίν", "Shrek"), και η πλειάδα συντελεστών που διαμόρφωσε την ατμόσφαιρα του πειρατικού θρύλου και τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του αρχιπειρατή Σπάροου έκανε πάλι τα μαγικά της... και τα ξόρκια της έπιασαν!
Η μεγάλη αποδοχή που επιφυλάσσει το διεθνές κοινό για αυτή τη δεύτερη ταινία των πειρατών οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην αυθεντικότητα της ερμηνείας του Τζόνι Ντεπ(αγάπη,λατρεία), ο οποίος κατόρθωσε στην πρώτη ταινία να ταυτιστεί με την εικόνα του πειρατή όπως την αντιλαμβάνονται σήμερα μικροί και μεγάλοι. Το εύρος των υποκριτικών δυνατοτήτων του Τζόνι Ντεπ αναπτύσσεται εξαντλητικά στην ταινία και δίνει ένα ολοκληρωμένο και απολαυστικό ερμηνευτικό αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών για έναν πειρατή- θρύλο. Παράλληλα, τα μεγάλης έκτασης σκηνικά, τα κοστούμια εποχής και τα ειδικά εφέ που κέρδισαν τους θεατές στην πρώτη ταινία συνεχίζουν και στη δεύτερη - σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος- να προβάλουν το μέγεθος του μυθικού κόσμου τον πειρατών, σκορπώντας συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης
.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ο αρχιπειρατής Τζακ Σπάροου σαλπάρει ανυποψίαστα με τον "Ιπτάμενο Ολλανδό", το στοιχειωμένο πλοίο με τις υπερφυσικές ικανότητες, όταν ανακαλύπτει ότι έχει να ξεπληρώσει ένα προσωπικό χρέος στο φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου Ντέιβι Τζόουνς, που κυβερνά τα βάθη των Ωκεανών- αλλιώς, είναι καταδικασμένος να υπηρετεί αιωνίως τις ορέξεις του. Έτσι, χαλάνε και τα σχέδια του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που, αν και στα πρόθυρα... γάμου, πρέπει να σταθούν στο πλευρό του φίλου τους Τζακ. Ακολουθούν περιπέτειες με θαλάσσια τέρατα, εχθρικούς ιθαγενείς, τη φανταχτερή μάντισσα Τία, τη μυστηριώδη εμφάνιση του χαμένου πατέρα του Γουίλ αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια του "κυνηγού πειρατών" λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό... Σεντούκι του Νεκρού! Σύμφωνα με τον θρύλο, ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέψει εναντίον των εχθρών του: στην περίπτωση του Λόρδου, εναντίον του Τζακ και όλων των πειρατών!





http://www.youtube.com/watch?v=5rz4h0AT5iY 

Rango - Behind the Scenes (ET)

Δείτε τα παρασκήνια της ταινίας "Rango" στην οποία όπως είχαμε πει και στης πρώτες αναρτήσεις του blog (4τη ανάρτηση Σεπτεμβρίου), ο Johny Depp συμμετέχει δανείζοντας τη φωνή του στον κεντρικό ήρωα που είναι cartoon,τον Rango τον χαμαιλέοντα!



Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ: Τη δεκάδα σύμφωνα με το Forbes (ηθοποιοί με τα περισσότερα κέρδη για φέτος)

Σύμφωνα με το Forbes To top-ten της κορυφής της λίστας των ηθοποιών με τα περισσότερα κέρδη για φέτος  έχει ως εξής:


1. Leonardo DiCaprio
2. Mia Wasikowska (αυτή η κοπέλα έκανε την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων)
3. Johnny Depp
4. Robert Downey Jr.
5. Daniel Radcliffe (κοιτάξτε που έπεσε ο άνθρωπος που κρατιόταν στη κορφή της λίστας για χρόνια)
6. Robert Pattinson
7. Kristen Stewart
8. Sam Worthington
9. Jaden Smith
10. Jackie Chan

Angelina Jolie & Johnny Depp & ' THE TOURIST ' bloppers(πέθαναν στα γέλια)

      Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «The tourist» Johnny Depp, Angelina Jolie και Paul Bettany έδωσαν μία ξεκαρδιστική συνέντευξη στο Entertainment Weekly. 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο μιλάνε για τις σκηνές 'όπου δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Συγχρόνως στην εκπομπή προβλήθηκαν και μερικές από αυτές όπου οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να πουν τις ατάκες αλλά δεν μπορούν από τα γέλια.
Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής:

            

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Golden Globe Awards 2011 (αποτελέσματα τελικής κατάταξης υποψηφίων) & οι κορυφαίοι του IMBD !!!

Τα αποτελέσματα τον βραβείων Golden Globe Awards 2011 :


Καλύτερη Δραματική Ταινία

Black Swan

The Fighter

Inception

The King’s Speech

The Social Network


Καλύτερη Κωμωδία/Musical

Alice in Wonderland

Burlesque

The Kids Are All Right

Red

The Tourist











Καλύτερος Σκηνοθέτης

Darren Aronofsky (Black Swan)
David Fincher (The Social Network)
Tom Hooper (The King’s Speech)
Christopher Nolan (Inception)
David O. Russell (The Fighter)

Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Ταινία
Jesse Eisenberg (The Social Network)
Colin Firth (The King’s Speech)
James Franco (127 Hours)
Ryan Gosling (Blue Valentine)
Mark Wahlberg (The Fighter)

Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Ταινία
Halle Berry (Frankie and Alice)
Nicole Kidman (Rabbit Hole)
Jennifer Lawrence (Winter’s Bone)
Natalie Portman (Black Swan)
Michelle Williams (Blue Valentine)

Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία/Musical
Johnny Depp (Alice in Wonderland)
Johnny Depp (The Tourist)
Paul Giamatti (Barney’s Version)
Jake Gyllenhaal (Love and Other Drugs)
Kevin Spacey (Casino Jack)

Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμωδία/Musical
Anne Hathaway (Love and Other Drugs)
Julianne Moore (The Kids Are All Right)
Annette Bening (The Kids Are All Right)
Emma Stone (Easy A)
Angelina Jolie (The Tourist)

Καλύτερος Β΄ Ανδρικός Ρόλος
Christian Bale (The Fighter)
Michael Douglas
(Wall Street: Money Never Sleeps)
Andrew Garfield (The Social Network)
Jeremy Renner (The Town)
Geoffrey Rush (The King’s Speech)

Καλύτερος Β΄ Γυναικείος Ρόλος
Amy Adams (The Fighter)
Helena Bonham
Carter (The King’s Speech)
Mila Kunis (Black Swan)


Ο Johnny Depp στην κορυφή του IMBD



















             Πρόκειται για την ιστοσελίδα με τα περισσότερα στοιχεία για τον κινηματογράφο. Όπως κάθε χρόνο ανακοίνωσε τις κατηγορίες με τα 25 καλύτερα της χρονιάς που φεύγει. Στις ταινίες την πρώτη θέση μετά την ψηφοφορία του κοινού παίρνει το Inception το οποίο απ’ ότι φαίνεται είχε μεγάλη επιτυχία. Μέσα στην 25αδα υπάρχουν και πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως τα How to train your dragon, Tangled και Toy Story 3. Επίσης περιλαμβάνονται το Social Network, το Harry Potter and the Deathly Hallows και το Shutter Island. Στους καλύτερους ηθοποιούς πρώτος είναι ο Johnny Depp και στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνονται οι Kristen Steward και Robert Pattinson, όμως η Έκλειψη δεν προτιμήθηκε.




Top 10 Stars του 2010
1. Johnny Depp

2. Kristen Stewart

3. Robert Pattinson

4. Leonardo DiCaprio
5. Brad Pitt
6. Robert Downey Jr.
7. Christian Bale
8. Gerard Butler
9. Megan Fox
10. Zoe Saldana
Top 10 Ταινίες του 2010:
1. Inception
2. Toy Story 3
3. The Social Network
4. How to Train Your Dragon
5. Tangled
6. Kick-Ass
7. Shutter Island
8. Harry Potter (harry potter) and the Deathly Hallows: Part 1
9. Scott Pilgrim vs. the World
10. The Town

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

O Johnny Depp φαν του Justin Bieber?? :S

αχ να ήμουν η καπέλα που έχει αγκαλιά )':
Έκπληξη προκάλεσε στους συνεργάτες του Justin Bieber η εμφάνιση του Johnny Depp στα παρασκήνια της συναυλίας του. Ακόμη περισσότερο στο κοινό που βρισκόταν εκεί, όταν άκουσε το νεαρό τραγουδιστή να φωνάζει ότι ο ηθοποιός θέλει να ακούσει το Baby. Ο Depp βρέθηκε στο Μαϊάμι, στη συναυλία του Bieber και μάλιστα φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια με την Avery, επίσης μία νεαρή τραγουδίστρια.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τι μπορεί να πει η κάθε λυσσάρα για να χαλάσει την καριέρα κάποιου...(αλλά δεν θα τα καταφέρει)

Ένα από τα μοντέλα που πήραν μέρος στα γυρίσματα του τέταρτου μέρους των Πειρατών της Καραϊβικής αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τον Johnny Depp. Η Kristen Stephenson Pino, δηλώνει στο περιοδικό Star ότι αφού ο ηθοποιός την είδε να ετοιμάζεται για να υποδυθεί μία από τις γοργόνες της είπε ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει δει και στη συνέχεια την κάλεσε να πάει στο τροχόσπιτό του. Η ίδια αναφέρει: "Είναι ο...ιδανικός εραστής για οποιαδήποτε γυναίκα. Έμεινα μαζί του μερικές ώρες και ήταν απίστευτα." Συνεχίζει λέγοντας ότι ακόμη και όταν έφυγαν από το Λονδίνο, ο Depp προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Το περιοδικό Star κυκλοφόρησε χθες. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον ηθοποιό.


Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό διότι ο Τζόνι είναι πιστός σύντροφος και δεν θα απατούσε ποτέ την σύζυγο του για  μοντέλο της φωτογραφίας... αλλά ούτε θα έλεγε ή θα έκανε τίποτα από τα παραπάνω... είναι όλα ψέματα του τύπου...απλά εγώ ήμουν υποχρεωμένη να σας ενημερώσω...και κάτι ακόμα..πιστεύω πως δεν απαντά στα δημοσιεύματα διότι είναι πολύ ώριμος και σκεπτόμενος ώστε να δώσει βάση σε τέτοιες ηλιθιότητες...
KAI ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΎΤΡΑ ΚΟΠΈΛΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΚΟΙΤΆΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ''ΚEΝΟ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΌΝΤΙΑ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΤΈΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ ΠΡΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣH ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΪΤ ΜΟΣ ΟΤΑΝ ΧΏΡΙΣΑΝ ΕΙΠΕ ''ΈΝΙΩΘΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΆ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΎ ΜΑΣ'' ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΆΤΩΝ Ο ΤΖΟΝΙ ΈΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΠΟΛΥΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ''ΤΡΟΧΌΣΠΙΤΟ'' ΑΠΛΆ Η ΚΑΠΈΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Παιδιά το trailer των πειρατών (το πραγματικό)



NAI!! ναι ναι ναιιιιι....το επίσημο  trailer... των πειρατών 





Χρυσές Σφαίρες: υποψηφιότητες...

Όλες οι υποψηφιότητες :


«Ο λόγος του Βασιλιά» του Τομ Χούπερ θα προβάλλεται από μεθαύριο στις ελληνικές αίθουσες. Η ταινία πραγματεύεται το πρόβλημα ομιλίας του βρετανού βασιλιά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, υποψήφιοι και οι δύο για τα βραβεία ερμηνείας.

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών βραβείων, προηγείται η σειρά «Glee» με πέντε υποψηφιότητες.

Ανάμεσα στα «περίεργα» των υποψηφιοτήτων, η διπλή παρουσία του Τζόνι Ντεπ στην κατηγορία καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ για τις ταινίες «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και «The Tourist».

Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ και θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ. Η τελετή απονομής θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου. 

Επιτέλους η κορυφαία λίστα με τις καλύτερες ταινίες του 2011...


Η τελευταία ταινία της σειράς “Chronicles of Narnia”,  “The Voyage of the Dawn Treader” κατέκτησε την κορυφή του αμερικάνικου box office, το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της.
Το “Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” έκανε εισπράξεις 24,5 εκατ. δολάρια από την Παρασκευή που άρχισε να προβάλλεται ως και την Κυριακή.
Στην δεύτερη θέση του box office βρέθηκε η ταινία “The Tourist”, με την Angelina Jolie και τον Johnny Depp, με εισπράξεις ύψους 17 εκατ. δολαρίων. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ταινία κινουμένων σχεδίων “Tangled”.
Η ταινία “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1” υποχώρησε στην τέταρτη θέση, ενώ την πρώτη πεντάδα του αμερικάνικου box office συμπληρώνει το “Unstoppable”.



Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η Angelina Jolie θέλει να παίξει πάλι με τον Johnny Depp


Πολύ τον συμπάθησε η Angelina το Johnny στη συνεργασία τους για το  «The tourist», γι’ αυτό κοιτά να την επαναλάβει η σταρ. Βέβαια, τα σχέδιά της δεν περιορίζονται εκεί. Έχει ήδη σκεφτεί και σε ποια ταινία θέλει να παίξει. Πρόκειται για μια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Tim Burton, το «Maleficent», το οποίο θα είναι μια πιο… σκοτεινή εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης. Μιας και έχει τη φήμη της αντροχωρίστρας η Angelina, μήπως να αρχίσει να φοβάται η ''σύζυγος'' του Depp (και φυσικά εμείς..) ;

    Κατάφερε να σπάσει ταμεία το ''the tourist'' ???


    ‘ τσάμπα πήγε το προμόσιον ;

    Κυκλοφόρησε στην Αμερική το «Τhe tourist» και όπως είναι φυσικό όλοι περίμεναν να δουν πως θα τα πάει στο box office. Παρά το λαμπερό καστ, με τους Angelina Jolie και Johnny Depp, παρά τη διαφήμιση και τις διάφορες φήμες περί κρίσης της σχέσης του Depp με τη σύντροφό του λόγων της Angelina, η υποδοχή ήταν χλιαρή, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Στην πρώτη βρέθηκε η ταινία « The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader» με μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια που έκοψε από το «Τhe tourist».

    Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

    Ο Johnny Depp φοράει ακόμα την οδοντοστοιχία του …”Jack Sparrow”

    Ο Johnny Depp έχει αναγκαστεί να προωθήσει τη νέα του ταινία με ένα στραβό σύνολο δοντιών, επειδή δεν έχει βρει ακόμη έναν οδοντίατρο για να αφαιρέσει την οδοντοστοιχία που φόρεσε για το ρόλο του στην τελευταία ταινία ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ.

    Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στα γυρίσματα για τους “Πειρατές της Καραϊβικής: On Stranger Tides “και για αυτό φοράει ένα ζευγάρι αντιαισθητικών κινητών οδοντοστοιχιών για την απεικόνισή του Captain Jack Sparrow.
    Αλλά ο Depp δεν ήθελε να αφαιρεθούν οι οδοντοστοιχίες κι έτσι εμφανίστηκε τόσο στην πρεμιέρα για το επερχόμενο θρίλερ “The Tourist” (μαζί με την Angelina Jolie), όσο και στις εκδηλώσεις και σε συνεντεύξεις με ένα στραβό χαμόγελο.
    Λέει στο Access Hollywood “, (θα τις κρατήσω) μέχρι να βρω έναν οδοντίατρο για να τις “εξολοθρεύσει”στην κυριολεξία. Θα έπρεπε ήδη να τις έχω βγάλει, απλά κυριολεκτικά τελειώσαμε τα γυρίσματα όπως, ξέρετε , την περασμένη εβδομάδα. “

    Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

    Το καλύτερο νέο ever: Ο Johnny Depp επιστρέφει στο 21 Jump Street!

    Η τηλεοπτική σειρά που ανέδειξε τον Johnny Depp, η αστυνομική περιπέτεια “21 Jump Street”στο ρόλο του αστυνομικού Tom Hanson, αναμένεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, με τον ηθοποιό Jonah Hill να εμπλέκεται στην παραγωγή...


    Το cast της ταινίας θα περιλαμβάνει νέους ηθοποιούς, αλλά οι φήμες λένε πως θα εμφανιστεί και ο Johnny Depp σε μικρό ρόλο. Ο Depp μίλησε γι` αυτό το ενδεχόμενο σε συνέντευξη του, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “The Tourist”, στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Angelina Jolie.
    Είπε στα MTV News: «Τους έχω πει ότι είμαι μέσα, θέλω να το κάνω, αλλά κανείς δεν με έχει πλησιάσει.» O Jonah Hill έχει αναφερθεί στην συμμετοχή του Depp στην ταινία, λέγοντας: «Θα ήθελα πολύ να τον έχουμε μαζί μας, αν βρούμε κάποιο ρόλο που να του ταιριάζει.» Λέγεται πως στην κινηματογραφική εκδοχή του “21 Jump Street” τον ρόλο του αστυνομικού Tom Hanson θα τον αναλάβει ο νεαρός ηθοποιός Channing Tatum.

    Κατά των κινητών ο Τζονι

    Στους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχουν κινητό τηλέφωνο ανήκει ο Johnny Depp αφού δεν του αρέσει να είναι «διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή». Ο 47χρονος ηθοποιός εξήγησε στο «Access Hollywood»: «Έχουμε internet και όλα αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύω ότι είναι ο ασφαλέστερος, ή τουλάχιστον ο πιο ενδιαφέρον τρόπος επικοινωνίας. Απλώς δεν μου αρέσουν τα κινητά. Απλώς δεν μου αρέσουν. Το να είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή». Όσο για το πώς τον βρίσκουν οι φίλοι του; «Πρέπει να ξέρεις πώς να με ειδοποιήσεις στο internet ή κάτι τέτοιο», διευκρίνισε ο low profile σταρ. Για άλλη μια φορά  είναι μοναδικός έτσι γιατί μπορεί.