Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αγόρασε… παλάτι στη Βενετία :SS???

Τόσο πολύ του άρεσε η Βενετία του Johnny μας που αποφάσισε να αγοράσει σπίτι. Και όχι οποιοδήποτε οίκημα, γιατί πρόκειται για ένα παλάτι του 17ου αιώνα. Το όνομά του είναι Palazzo Dona Sangiantoffetti και δείχνει να χρειάζεται αρκετή ανακαίνιση, αν και ο ηθοποιός πλήρωσε 8,5 εκατομμύρια λίρες. Ο Depp πέρασε ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Βενετία και την αγάπησε πολύ. Εξάλλου, όταν δεν έχει κάποια υποχρέωση μένει μόνιμα στη Γαλλία παρέα με την σύντροφό του Vanessa Paradis και τα παιδιά τους.

Σε δίαιτα ο θεός για το ρόλο του Βαμπίρ....

Αχ Τιμ με τη νέα σου ταινία τον παιδεύεις τον Τζόνι μας...με δίαιτες και βλακείες μια χαρούλα είναι κ έτσι.... είναι άντρας με τα όλα του...και ας έχει πάρει λίγα (πολύ λιγουλάκια) κιλά τα τελευταία χρόνια....
Τέλος πάντων...Κομμένο πια το φαγητό για τον Johnny Depp, αφού για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Dark Shaldows» πρέπει να χάσει κιλά. «Σύμμαχός» του στην προσπάθειά του αυτή είναι το πράσινο τσάι, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος. Στο νέο του ρόλο πρόκειται να υποδυθεί ένα βαμπίρ και για το λόγο αυτό χρειάζεται να δείχνει αδυνατισμένος.

Εκτός από το τσάι ο ηθοποιός προτιμά τον ανανά και τις φράουλες, καθώς είναι από τα φρούτα που έχουν λίγες θερμίδες. Η τέχνη θέλει θυσίες... Άρε Τιμ....

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τι λέει το κινέζικο άστρο του??

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κουνελιού, στο κινεζικό ωροσκόπιο, και φέτος είναι η χρονιά τους, θα απολαύσουν χρήματα και επιτυχία, όπως η Angelina Jolie και ο Johnny Depp. O Depp, ωστόσο, ενδέχεται να εμπλακεί σε σκάνδαλο στη συναισθηματική του ζωή παρά να βιώσει την ευτυχία, σύμφωνα με ταϊβανό αστρολόγο. (Το βίωσε το σκάνδαλο ο γλυκός μου...σε σχέση με αυτή την ''μοντέλα'' απο τους πειρατές...αν και δεν ισχύει αυτό που δήλωσε αυτή... προκειμένου να κάνει κακό στην δουλειά του...ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ..)
Εχει και για άλλους σταρ αλλά δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί....;)

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά Oscar (alice in wonderland και ελληνική συμμετοχή)

Θρίαμβος για την Ελλάδα και την επίσημη υποψηφιότητά της για τα φετινά Oscar. Οι υποψηφιότητες, που ανακοινώθηκαν χάρισαν στον Γιώργου Λάνθιμου μία υποψηφιότητα για Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας!

Η ελληνική συμμετοχή, που ήδη έχει αποσπάσει βραβεία διεθνώς και ξεχώρισε στο Φεστιβάλ των Καννών, κατάφερε να περάσει στην τελική πεντάδα με τις οσκαρικές υποψηφιότητες, κάτι που συνιστά μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό σινεμά, που φτάνει στα Oscar 33 χρόνια μετά...

Η τελευταία χρονιά που η Ελλάδα καταφέρνει να φτάσει στους φιναλίστ για το Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας είναι το 1978 με την ''Ιφιγένεια'' του Μιχάλη Κακογιάννη. Έχουν προηγηθεί το 1963 η ''Ηλέκτρα'' πάλι του Μιχάλη Κακογιάννη, τα ''Κόκκινα Φανάρια'' (1964) και το ''Χώμα βάφτηκε κόκκινο'' (1965) - και τα δύο σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη. Από το 1963 μέχρι το 1965 δηλαδή η Ελλάδα κυριολεκτικά πρωταγωνιστεί για τρεις συνεχόμενες χρονιές στα Oscar, αλλά δεν καταφέρνει να κάνει δικό της το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι. Το 1970 είναι η χρονιά, που εξαιτίας της δικατοτορίας στην Ελλάδα, η χώρα μας χάνει κυριολεκτικά το Oscar μέσα από τα χέρια της! Το ''Ζ'' του Κώστα Γαβρά φτάνει μέχρι τα Oscar, κερδίζει το Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας, όμως δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά την Αλγερία! Μία ταινία Έλληνα δημιουργού με κατεξοχήν ελληνικό θέμα - τη δολοφονία Λαμπράκη - κερδίζει το Oscar ερήμην της Ελλάδας...

33 χρόνια μετά την τελευταία ελληνική οσκαρική υποψηφιότητα με την ''Ιφιγένεια'' λοιπόν, η Ελλάδα επιστρέφει στην πιο λαμπερή κινηματογραφική βραδιά παγκοσμίως και ο ''Κυνόδοντας'' του Γιώργου Λάνθιμου - μια ταινία, που κυριολεκτικά αναγεννά το ελληνικό σινεμά από τις στάχτες του και το ξαναβάζει στον παγκόσμιο χάρτη - διεκδικεί με αξιώσεις το Χρυσό Αγαλματάκι.

Η τελετή απονομής των Oscar θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου, οπότε και θα ξέρουμε αν ο ''Κυνόδοντας'' καταφέρει να κερδίσει το Oscar! Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να επικρατήσει των συνυποψηφίων της, που είναι: το ''Biutiful'' του Inaritu (Μεξικό), το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα ''In a better world'' από τη Δανία, το ''Incedies'' (Καναδάς) και το ''Outside the Law'' (Αλγερία).

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Η Ακαδημία φυσικά δεν ανακοίνωσε μόνο τις υποψηφιότητες για το Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας, αλλά τις ταινίες που θα διαγωνιστούν και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, αφού κάποια ''μεγάλα ονόματα'' έμειναν εκτός...

Αναλυτικά λοιπόν, το Όscar Καλύτερης Ταινίας διεκδικούν οι εξής δέκα ταινίες: Black Swan, The Fighter, Inception, The Kids Are All Right, The King's Speech, 127 Hours, The Social Network, Toy Story 3, True Grit και Winter's Bone.
Για το Oscar Σκηνοθεσίας υποψήφιοι είναι ο Darren Aronofsky για το ''Black Swan'', ο David O. Russellγια το ''The Fighter'', ο Tom Hooper για τον ''Λόγο του Βασιλιά'', ο David Fincher για το ''Social Network'' και οι  Joel Coen and Ethan Coen για το ''Τrue Grit''. Εκτός πεντάδας έμεινε ο Christopher Nolan για το ''Inception'' και ο Danny Boyle για το ''127 Hours''!

Javier Bardem (Biutiful), Jeff Bridges (True Grit), Jesse Eisenberg (The Social Network), Colin Firth(The King's Speech) και James Franco (127 Hours) κονταροχτυπιούνται για το Oscar Α' Ανδρικού Ρόλου. Σχεδόν απόλυτο φαβορί ο Colin Firth, που ήδη έχει κερδίσει και τη Χρυσή Σφαίρα, και τον ακολουθούν Bardem και Franco, που είναι και ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς. Εκτός της πεντάδας έμεινε ο Johnny Depp, παρά τη διπλή του παρουσία στις Σφαίρες με το ''Alice in Wonderland'' και το ''The Tourist''.

Για το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου θέτουν υποψηφιότητα η Annette Bening  για το "The Kids Are All Right", η Nicole Kidman για το "Rabbit Hole", το outsider Jennifer Lawrence για το "Winter's Bone", το μεγάλο φαβορί Natalie Portman για το "Black Swan" και η Michelle Williams για το ''Blue Valentine''. Χωρίς υποψηφιότητα έμεινε η Ann Hathaway, που θα συμπαρουσιάζει τα Οscar με τον Franco.

Στους ''δεύτερους'' ρόλους... Οι Christian Bale ("The Fighter"), John Hawkes ("Winter's Bone"), Jeremy Renner ("The Town"), Mark Ruffalo ("The Kids Are All Right'') και Geoffrey Rush (The King's Speech) διεκδικούν το Oscar Β' Ανδρικού Ρόλου, με τον Bale να έχει το προβάδισμα λόγω και της Χρυσής Σφαίρας και τους Rush και Renner να ακολουθούν κατά πόδας,

Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία...  Η Amy Adams  και η Melissa Leo για το "The Fighter", η Helena Bonham Carter για το "The King's Speech", η Hailee Steinfeld για το "True Grit" και η Jacki Weaver για το ''Animal Kingdom'' παίρνουν θέσεις μάχης για το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου.

Το ''Toy Story 3'' φαντάζει το μεγάλο φαβορί για το Oscar Animation, αλλά στην τριάδα μπήκε και το εκπληκτικό ''The Illusionist'' του Sylvain Chomet.




TA OSCAR ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Με 12 υποψηφιότητες και παρουσία σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες (πλην του Α' Γυναικείου Ρόλου) το''Ο Λόγος του Βασιλιά'' ηγείται της φετινής κούρσας, ενώ ακολουθεί με 10 υποψηφιότητες το ''True Grit'' των αδελφών Κοέν. Τρίτο έρχεται το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα και μεγάλο φαβορί της βραδιάς''The Social Network'' με 8 υποψηφιότητες, όπως επίσης και το ''Inception'', που όμως κερδίζει πόντους χάρη στην σταθερλη παρουσία του στα τεχνικά Oscar. Από 7 υποψηφιότητες έχει το ''The Fighter'', 6 το ''127 Hours'', που διεκδικεί και το Oscar Τραγουδιού (αν και δεν είναι μουσική ταινία) και μόλις 5 το ''Black Swan''. Τη λίστα συμπληρώνουν το ''The Kids are allright'' με 4 και το ''Winter's bone'' με 3.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες στις άλλες κατηγορίες έχουν ως εξής:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Alice in Wonderland (Walt Disney)
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (Warner Bros.)
Inception (Warner Bros.)
The King's Speech (Paramount)
True Grit (Paramount)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Black Swan (Fox Searchlight)
 Inception (Warner Bros.)
The King's Speech (The Weinstein Company)
The Social Network (Sony Pictures Releasing)
True Grit (Paramount)

ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ

Alice in Wonderland (Walt Disney) 
 I Am Love (Magnolia Pictures) 
 The King's Speech (The Weinstein Company)
The Tempest (Miramax) 
True Grit (Paramount) 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Exit through the Gift Shop (Producers Distribution Agency) Banksy and Jaimie D'Cruz A Paranoid Pictures Production
 Gasland Josh Fox and Trish Adlesic A Gasland Production
Inside Job (Sony Pictures Classics) Charles Ferguson and Audrey Marrs A Representational Pictures Production
Restrepo (National Geographic Entertainment) Tim Hetherington and Sebastian Junger An Outpost Films Production
Waste Land Lucy Walker and Angus Aynsley (Arthouse Films) An Almega Projects Production

ΜΟΝΤΑΖ

Black Swan (Fox Searchlight) 
The Fighter (Paramount) 
The King's Speech (The Weinstein Company) 
127 Hours (Fox Searchlight) 
The Social Network (Sony Pictures Releasing)

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Achievement in makeup (Sony Pictures Classics) 
The Way Back (Newmarket Films in association with Wrekin Hill Entertainment and Image Entertainment) 
The Wolfman (Universal)

ΜΟΥΣΙΚΗΣ

How to Train Your Dragon (Paramount) John Powell
 Inception (Warner Bros.) Hans Zimmer
The King's Speech (The Weinstein Company) Alexandre Desplat
127 Hours (Fox Searchlight) A.R. Rahman
The Social Network (Sony Pictures Releasing) Trent Reznor and Atticus Ross

ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Coming Home from Country Strong (Sony Pictures Releasing (Screen Gems)) Music and Lyric by Tom Douglas, Troy Verges and Hillary Lindsey
I See the Light from Tangled (Walt Disney) Music by Alan Menken Lyric by Glenn Slater
If I Rise from 127 Hours (Fox Searchlight) Music by A.R. Rahman Lyric by Dido and Rollo Armstrong
We Belong Together from Toy Story 3 (Walt Disney) Music and Lyric by Randy Newman

ΗΧΟΥ

Inception (Warner Bros.) 
Toy Story 3 (Walt Disney) 
Tron: Legacy (Walt Disney) 
True Grit (Paramount) 
Unstoppable (20th Century Fox) 

ΜΙΞΑΖ

 Inception (Warner Bros.)
 The King's Speech (The Weinstein Company) 
 Salt (Sony Pictures Releasing) 
  The Social Network (Sony Pictures Releasing) 
 True Grit (Paramount)

ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΦΕ

Alice in Wonderland (Walt Disney) 
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (Warner Bros.) 
Hereafter (Warner Bros.) 
 Inception (Warner Bros.) 
 Iron Man 2 (Paramount and Marvel Entertainment, Distributed by Paramount)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

127 Hours (Fox Searchlight), Screenplay by Danny Boyle & Simon Beaufoy
The Social Network (Sony Pictures Releasing), Screenplay by Aaron Sorkin
Toy Story 3 (Walt Disney), Screenplay by Michael Arndt. Story by John Lasseter, Andrew Stanton and Lee Unkrich
True Grit (Paramount), Written for the screen by Joel Coen & Ethan Coen
Winter's Bone (Roadside Attractions), Adapted for the screen by Debra Granik & Anne Rosellini

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Another Year (Sony Pictures Classics), Written by Mike Leigh
 The Fighter (Paramount), Screenplay by Scott Silver and Paul Tamasy & Eric Johnson. Story by Keith Dorrington & Paul Tamasy & Eric Johnson
Inception (Warner Bros.), Written by Christopher Nolan
The Kids Are All Right (Focus Features), Written by Lisa Cholodenko & Stuart Blumberg
The King's Speech (The Weinstein Company), Screenplay by David Seidler

Τι σας έχω, τι σας έχω...Ελληνικό Box Office (20-23/01): Πρώτο το "The Tourist"

Και αυτήν την εβδομάδα πρώτο σε εισιτήρια βγήκε το "The Tourist" με τους Johnny Depp και Angelina Jolie. Μία θέση παρακάτω βρέθηκε το "Μαλλιά κουβάρια", ενώ τρίτο είναι το "Η ζωή μετά" του Κλιντ Ιστγουντ με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε "Ο λόγος του Βασιλιά", ενώ την πεντάδα κλείνει το "The Fighter". Στην αντίπερα όχθη του Aτλαντικού την πρώτη κατέλαβε το "No strings attached" με 20,3 εκατομμύρια εισπράξεις, με δεύτερο την κωμωδία "The Green hornet". Στην τρίτη θέση βρίσκεται "Tο Δίλημμα" με τους Βινς Βον και Κέβιν Τζέιμς, ενώ μία θέση παρακάτω είναι "Ο λόγος του Βασιλιά" με 9,1 εκατ. δολάρια εισπράξεις. Τέλος το αμερικάνικο box office κλείνει με την ταινία "Αληθινό Θράσος" των αδελφών Κοέν.


Αμερική (Τριήμερο 21-23 Ιανουαρίου)
Νο 1. "No strings attached". 20,3 εκατ. δολάρια.
Νο 2. "The green hornet". 18,1 εκατ. δολάρια.
Νο 3. "Το δίλημμα" . 9,7 εκατ. δολάρια.
Νο 4. "Ο λόγος του Βασιλιά". 9,1 εκατ. δολάρια.
Νο 5. "Αληθινό Θράσος". 8 εκατ. δολάρια.

Αθήνα (Τετραήμερο 20-23 Ιανουαρίου)
Νο 1. "The Tourist". 35.020 εισιτήρια.
Νο 2. "Μαλλιά κουβάρια" (κανονική + 3D προβολή). 15.650 εισιτήρια.
Νο 3. "Η ζωή μετά". 11.858 εισιτήρια.
Νο 4. "Ο λόγος του βασιλιά". 11.805 εισιτήρια.
Νο 5. "The fighter". 10.504 εισιτήρια.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Σίσσυ X:"Το άλλο μου μισό είναι ο Johnny Depp"

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως το άλλο της μισό βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν μιλάμε για τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά για τον Johnny Depp...
Επίσης αποκάλυψε τι θα ήθελε να πει στον Brad Pitt αν τον έπαιρνε τηλέφωνο...







Δικό μισό είναι Σίσσυ μου....:@

Once Upon A Time In Mexico (την Παρασκευή στο mega)


Εβδομάδα Τζόνι μετα την Νεκρή Νυφη το... ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ 
(Παρασκευή 28/1/11 22.50 στο MEGA)
Συνοπτικές Πληροφορίες
Σκηνοθεσία:ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
Ηθοποιοί:ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ , ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ , ΓΟΥΙΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ , ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ , ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ
Διάρκεια:102 λεπτά
Είδος ταινίας:ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ 17
Κριτική κοινού:**** (251 ψήφοι)

Περίληψη

Μια συνωμοσία απειλεί την κυβέρνηση του Μεξικού: Ο στρατηγός Μάρκες και ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών Μπαρίλο συνεργάζονται με στόχο να ανατρέψουν τον Πρόεδρο. Ο Σαντς, διεφθαρμένος πράκτορας της CIA, θα στρατολογήσει τον θρυλικό περιπλανώμενο τιμωρό, Ελ Μαριάτσι, για να εμποδίσει το πραξικόπημα. Ο ήρωας με την κιθάρα θα καταφέρει να επιβιώσει από αιματηρές συγκρούσεις και θα αποδώσει για άλλη μια φορά δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας την επανάσταση, την απληστία και την εκδίκηση...

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ απόψε στο star!!!


Corpse Bride by Tim... (απόψε 22/1/11 στις 01.30 στο STAR)

TIM BURTON'S CORPSE BRIDE Κινούμενα Σχέδια 2005 Έγχρ. Διάρκεια: 78'

Παραγωγή: Βρετανία - ΗΠΑ Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον




Η ιστορία διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα σε ένα χωριό της Ευρώπης. Εκεί συναντάμε τον Βίκτορ(Τζόνι), έναν νεαρό άντρα ο οποίος βρίσκεται τυχαία στον κόσμο των νεκρών. Στην εξερεύνηση που κάνει στον κάτω κόσμο συναντάει μια μυστηριώδη νεκρή νύφη, την οποία παντρεύεται. Στο μεταξύ η εν ζωή αγαπημένη του, στον πάνω κόσμο, η Βικτόρια (Έλενα), τον αναζητά. Ο Βίκτορ μαγεύεται από το μακάβριο και σαγηνευτικό τοπίο στο οποίο έχει βρεθεί και διαπιστώνει ότι είναι ενδιαφέρoν και εύθυμο συγκριτικά με τον, μέχρι τώρα, στεγνό και κρύο Βικτοριανό τρόπο ζωής του. Συνειδητοποιεί, όμως, ότι η φλόγα της πραγματικής αγάπης παραμένει ζωντανή όπου κι αν βρίσκεται. Μια ελεγεία για τον έρωτα, την αισιοδοξία, τη ζωή και τον θάνατο δοσμένη μέσα από την παράδοξη ματιά του Μπάρτον... Σίγουρα, μοναδική εμπειρία.

H Vanessa δεν αντέχει την... Jolie! (ούτε και εμείς)

Εκνευρισμένη ιδιαίτερα με την Angelina Jolie, σύμφωνα με το περιοδικό «Us», είναι η σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis.

H Paradis δεν μπορεί να βλέπει την Angelina να φλερτάρει με τον σύντροφό της κάθε φορά που συναντιούνται και για αυτό απέφυγε και να τον συνοδέψει στις Χρυσές Σφαίρες.

Η Angelina είναι ιδιαίτερα διαχυτική με όλους τους άντρες αλλά η Paradis δεν είναι διατεθειμένη να την πατήσει σαν την Jennifer Aniston.

Για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδίκτυο η σύντροφος του Depp, για να είναι περισσότερο κοντά στον καλό της, ακύρωσε και την προγραμματισμένη συναυλία που είχε στο Ισραήλ.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Johnny Depp σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον μάγο του Οζ...


Ο Johnny Depp είναι σε συζητήσεις προκειμένου να αντικαταστήσει τον Robert Downey Jr στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας "Oz, the Great and Powerful", όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Robert Downey Jr αποσύρθηκε από το Project της ταινίας και πλέον το στούντιο παραγωγής είναι σε επαφές με τον Johnny Depp, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο.
Η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό μάγο, ο οποίος δραπετεύει από ένα περιπλανώμενο τσίρκο. Όμως το αερόστατο του παρασύρεται από έναν ανεμοστρόβιλο στην χώρα του Oz, όπου ασκούν την εξουσία δύο κακές μάγισσες.
Το "Oz, the Great and Powerful" φιλοδοξεί να είναι το prequel του γνωστού παραμυθιού "Wizard of Oz" (Ο μάγος του Οζ).
Πάντως, ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον Johnny Depp για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο γνωστός ηθοποιός πάντως έχει ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμα, καθώς την άνοιξη ξεκινά τα γυρίσματα της ταινίας “Dark Shadows” του Tim Burton, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στο “The Lone Ranger”, όπου θα υποδυθεί τον Tonto.

Golden Globe Awards 2011 Τους πρόσβαλε ο παρουσιαστής (με τι δικαίωμα κύριε??)

Και τι δεν είπε το στόμα του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών Ricky Gervais, ο οποίος είναι διάσημος Βρετανός κωμικός. Με τα καυστικά σχόλιά του για πολλούς διάσημους συναδέλφους του, άφησε άφωνους πολλούς, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια εταιρεία να λάβει δεκάδες τηλεφωνήματα παραπόνων από σταρς που προσβλήθηκαν...

Ο Ricky έβαλε στο στόχαστρο μεγάλα ονόματα από το χώρο της showbiz, πολλά από τα οποία ήταν και υποψήφια για βραβεία. Συγκεκριμένα, για τον διάσημο ηθοποιόCharlie Sheen, ο οποίος τώρα τελευταία έχει προκαλέσει πολύ με τις καταχρήσεις του και την έξαλλη ζωή του, είπε: "Θα έπρεπε όλοι σας εδώ να ανυπομονείτε για μία βραδιά γεμάτη πάρτυ και πολύ αλκοόλ, ή όπως αποκαλεί ο Charlie Sheen πρωινό".

Μετά σχολίασε την ταινία 'The Tourist' που πρωταγωνιστούν η Angelina Jolie και ο Johnny Depp: "Ποιος ξέρει γιατί είναι υποψήφια; Δεν την έχω δει. Υπάρχει πάντως μία γελοία φήμη ότι ο μόνος λόγος που το The Tourist έχει προταθεί είναι γιατί τα μέλη του Hollywood Foreign Press θέλουν να δουν από κοντά τον Johnny Depp και την Angelina Jolie. Λάθος. Δωροδοκήθηκαν για να το κάνουν!".

Για το 'I Love You, Phillipp Morris' και τους πρωταγωνιστές του Jim Carrey και Ewan McGregor, είπε: "Δύο στρέιτ ηθοποιοί υποδύονται τους γκέι, το οποίο είναι ακριβώς το αντίθετο από κάποιους διάσημους Σαϊεντολόγους", προφανώς αναφερόμενος στους Tom Cruise και John Travolta, ενώ για το Sex and the City 2 σχολίασε: "Κορίτσια, όλοι ξέρουμε πόσο χρονών είστε! Είδα μία από εσάς να παίζει στη Bonanza!".

Όσον αφορά τον Bruce Willis, ο Gervais τον προσφώνησε ως τον "μπαμπά του Ashton Kutcher"!

Ο πρόεδρος της διοργάνωσης, πάντως, ύστερα από τα τηλεφωνήματα των θυμωμένων ατζέντηδων των σταρ, έσπευσε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως δεν ήξερε με ποιο τρόπο θα παρουσίαζε τα βραβεία ο Gervais. 

Ο τελευταίος, ερωτώμενος πως ήταν η εμπειρία του από την παρουσίαση, τόνισε ότι το απόλαυσε δεόντως. "Για τρεις ώρες κάθε χρόνο, το Hollywood με φοβάται δεόντως. Είναι υπέροχο!", ανέφερε χαρακτηριστικά... 

Ο Ricky Gervais ήταν για δεύτερη χρονιά παρουσιαστής των εν λόγω βραβείων, ωστόσο αμφιβάλλουμε αν θα υπάρξει τρίτη φορά... 



Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Golden Globe 2011 Δεν πήρε βραβείο τελικά...

Πλειάδα διάσημων καλλιτεχνών έδωσε το «παρών» στα φετινά βραβεία Critics' Choice που διεξήχθησαν στο Λος Άντζελες.

Από τους πρώτους που κατέφτασαν ήταν η ηθοποιός Nicole Kidman με τον σύζυγό της Keith Urban. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε η Natalie Portman, η οποία βραβεύτηκε, ενώ δεν έλειψαν οι Κim Kardashian, Christian Bale, Sam Rockwell, Mark Ruffalo, Justin Bieber, Μatt Damon, Johny Depp.(που δυστυχώς δεν πήρε κανένα βραβείο...παρόλο ης δύο του υποψηφιότητες...)
Οι νικητές ήταν οι εξής:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ:

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: "The Social Network"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ: "Τα παιδιά έιναι εντάξει"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: Κόλιν Φερθ, "Ο Λόγος του Βασιλιά"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: Νάταλι Πόρτμαν, "Ο Μαύρος Κύκνος"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ: Πολ Τζιαμάτι, "Barney's Version"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ: Ανέτ Μπένινγκ, "Τα παιδιά είναι εντάξει"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Κρίστιαν Μπέιλ, "The Fighter"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ - Mελίσα Λίο, "The Fighter"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Φίντσερ, "The Social Network"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΙΝ/ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Ααρον Σόρκιν, "The Social Network"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Τρεντ Ρέζνορ, Ατικους Ρος, "The Social Network"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Νταϊάν Γουόρεν, "You Haven't Seen the Last of Me" (από την ταινία "Burlesque")

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ: "Toy Story 3"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ: "In a Better World" (Δανία)


    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: "Boardwalk Empire"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ: "Glee"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ/ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ: "Carlos"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ : Στιβ Μπουσέμι, "Boardwalk Empire"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: Κέιτι Σαγκάλ, "Sons of Anarchy"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ: Τζιμ Πάρσονς, "The Big Bang Theory"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ: Λόρα Λίνεϊ, "The Big C"

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΝΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ/ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ - Aλ Πατσίνο, "You Don't Know Jack"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΝΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ/ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ: Κλερ Ντέινς, "Temple Grandin"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Β΄ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Κρις Κόλφερ, "Glee"

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ: Τζέιν Λιντς, "Glee"


Tο καλύτερο βιντεάκι, τον δείχνει (απο την συνοδοιπόρησα Ιωάννα Ντεπ...με αγάπη) Πάτα το link:
http://www.youtube.com/watch?v=9SCYoL5RW5M




γενικό βίντεο :

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο ποιο σεξι και στην...Ιταλία

Μία δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από το Novella 2000 (Ιταλικό περιοδικό), αποδεικνύει ότι ο Τζόνι είναι το ποιο διάσιμο-σεξι πρόσωπο που υπάρχει σύμφωνα με τις Ιταλίδα. Ο λόγος? Η ακαταμάχητη γοητεία του και το καθηλωτηκό ,μαγευτικό του βλεμα. Μάλιστα κατέχει και την πρωτιά ως ο καλύτερος ηθοποιός του Hollywood με ποσοστό 71%.Στη συνέχεια ακολουθούν οι ηθοποιοί Brand Pitt (60%) ,Geoge Clooney, Rober Patinson, Raoul Bova και David Beckham...

Πέμπτοι Πειρατές??? :S


Ακόμα δεν τελείωσαν καλά καλά τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των πειρατών της Καραϊβικής, αλλά οι άνθρωποι της Disnay είναι πεπιεσμένοι ότι η νέα ταινία θα κάνει πάταγο (τον Μάιο) όπως κάναν άλωσε και οι άλλες 3 ταινίες της σειράς...
Έτσι με αυτή την σκέψη οι υπεύθυνοι προσπαθούν να πείσουν τον σκηνοθέτη των πειρατών να υπογράψει και για άλλη μια 5τη ταινία. Ευχόμαστε τα αποτελέσματα να είναι θετικά και η ταινία να σπάσει ταμία και να γίνει και 5τη αλλά και 6τη συνέχεια γιατί πραγματικά το αξίζει απόλυτα.

Αντε και καλές Χρυσές Σφαίρες Τζόνι

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, οι υποψήφιοι παίρνουν θέσεις μάχης και οι διοργανωτές ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους 1300 εκλεκτούς προσκεκλημένους. Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) ξεκινάει η 68η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών…
Τα λεπτά μετρούν αντίστροφα… Ήδη από την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοπθέτησης του κόκκινου χαλιού, πάνω στο οποίο θα κάνουν “πασαρέλα“ ορισμένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood. Χρειάστηκαν περισσότερες από πέντε ώρες και σαράντα συνολικά εργάτες για να τοποθετηθεί το κόκκινο χαλί κομμάτι κομμάτι στη θέση του.
Οι stars κάνουν τις τελευταίες δοκιμές μπροστά στον καθρέφτη με τις απαστράπτουσες τουαλέτες τους δια χειρός των κορυφαίων σχεδιαστών του κόσμου.
Μάθετε ποιοι stars θα παρουσιάζουν τι Χρυσές Σφαίρες στην φετινή Τελετή Απονομής…
Όλα μοιάζουν έτοιμα για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες, την πρώτια μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της χρονιάς και πρόαγγελο των Όσκαρ.
Ποια είναι όμως τα φαβορί στις μεγάλες κατηγορίες;
Στην κατηγορία της Καλύτερης Δραματικής Ταινίας το προβάδισμα δείχνει να έχει “Ο Λόγος του Βασιλιά“ (που έχει συνολικά και τις περισσότερες υποψηφιότητες) με ισχυρότερους αντιπάλους το “Black Swan“ (που θα πρωταγωνιστήσει και στα Όσκαρ) και το “Social Network“ (κυρίως χάρη στο Βραβείο των Κριτικών που κέρδισε τελευταία).
Στην Κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Ταινίας / Μιούζικαλ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού ο νικητής θα κριθεί στο νήμα. “Alice in the Wonderland“, “The Tourist“ και “Bourlesque“ κονταροχτυπιούνται για τη Χρυσή Σφαίρα.
Ο Colin Firth φαίνεται να έχει σχεδόν στο τσεπάκι του τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία, αλλά ο James Franco για το “127 Hours“ παραμένει επικίνδυνος αντίπαλος. Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία η Natalie Portman (Black Swan) παραμένει το μεγάλο φαβορί με τη Nicole Kidman (Rabbit Hole) να ακολουθεί.
Στις κωμωδίες, ο Johnny Depp έχει το προβάδισμα και λόγω διπλής υποψηφιότητας (Alice in the Wonderland και The Tourist), αλλά ο Jake Gyllenhaal (Αγάπη σα ναρκωτικό) είναι το απόλυτο outsider, που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στις γυναίκες όμως θα γίνει πραγματική μάχη, αφού Annete Benning και Julianne Moore για το “Τα παιδιά είναι εντάξει“ και η Anne Hathaway για το “Αγάπη σα ναρκωτικό“ θα τα δώσουν όλα μέχρι τελικής πτώσης.
Ο Geoffrey Rush (Ο Λόγος του Βασιλιά) και η Mila Kunis (Black Swan) φαίνεται να ξεχωρίζουν για τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, ενώ Darren Aronofsky και David Fincher είναι τα μεγάλα φαβορί για τη Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας.
Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε… Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας... www.johnnydeppgreece.blogspot.com !