Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Johnny Depp και Thomas McDonell στη νέα ταινία του Tim Burton!!!!!!


Ο Thomas McDonell θα υποδυθεί τον νεαρότερο εαυτό του χαρακτήρα του Johnny Depp στην ταινία του Tim Burton Dark Shadows, όπως έγινε γνωστό.
Το Dark Shadows όπως έχουμε πει 1002 φορές, αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης γκόθικ σαπουνόπερας της δεκαετίας του 1960. Στην ταινία αυτή, ο J. Depp θα ενσαρκώσει τον ρόλο του βαμπίρ Barnabas Collins, ο οποίος ζει στην έπαυλη Maine και ψάχνει για την χαμένη του αγάπη. Ο Thomas McDonell θα ενσαρκώσει τον Barnabas στη νεαρή του ηλικία.
Στην ταινία αυτή συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Michelle Pfeiffer, Jackie Earle Haley, Eva Green και Bella Heathcote.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Ο Colin Farrell μιλάει για τη φιλία του με την Elizabeth Taylor (που κοιμήθηκε αιώνια στις 23 Μαρτίου) H Elizabeth μιλάει για την αγάπη της προς τον Johnny!


Ο διάσημος ηθοποιός Colin Farrell μίλησε για τη γνωριμία του με την μεγάλη σταρ του Hollywood Elizabeth Taylor και για τη σχέση που είχαν μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ντίβας του κινηματογράφου.
Ο Colin Farrell μίλησε για τη γνωριμία του με την μεγάλη ντίβα της χρυσής εποχής του Hollywood σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του συνεδρίου CinemaCon, στο Λας Βέγκας.
Ο C. Farrell ανέφερε πως είχε γίνει φίλος με την Elizabeth Taylor τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και νιώθει τιμή που την γνώρισε. Πρόσθεσε δε ότι την λατρεύει ακόμη και του λείπει πάρα πολύ.
Η ίδια η Taylor είχε αναφέρει σε συνέντευξη της σε περιοδικό πρόσφατα πως αγαπούσε πολύ τον Johnny Depp και τον Colin Farrell, ενώ είχε τονίσει πως και οι δύο είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί.
Ο Colin Farrell ήταν από τους λίγους εκλεκτούς φίλους της Taylor που παραβρέθηκε στην κηδεία της, την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, ο Farrell διάβασε στη διάρκεια της κηδείας και ένα ποίημα που επέλεξε, όπως αποκάλυψε, η ίδια η Taylor. Σύμφωνα με τον σταρ, η Elizabeth Taylor είπε σε κάποιον τρίτο να ζητήσει από τον Farrell να διαβάσει το ποίημα στην κηδεία της. Πρόσθεσε δε ότι ένιωσε λυπημένος αλλά και μεγάλη τιμή και δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιθυμία της.
Η Elizabeth Taylor απεβίωσε στις 23 Μαρτίου και η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Forest Lawn Memorial Parks and Mortuaries του Glendale, στην Καλιφόρνια. Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου αναπαύεται κοντά στον αγαπημένο της φίλο Michael Jackson.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ποτέ δεν κρατάει κακίες ...είναι ευχάριστος& χαρούμενος άνθρωπος. Πολύ απλά ανώτερος...& θα συνεργαστεί με τον Ricky Gervais

Φαίνεται ότι ο Johnny Depp δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν. Παρόλο που ο Ricky Gervais μίλησε με το χειρότερο τρόπο για την ταινία The Tourist κάνοντας συνεχώς πλάκα γι’ αυτή, ο Depp δεν έχει αντίρρηση να συνεργαστεί μαζί του. Λέγεται ότι θα πάρει μέρος σε μία νέα κωμωδία που ετοιμάζει για τη βρετανική τηλεόραση με τίτλο Life Is too Short, σε ένα γκεστ ρόλο. Κάτι ανάλογο άφησε να εννοηθεί και ο Ricky Gervais στο blog του. Η σειρά θα θυμίζει το Extras, και σε κάθε επεισόδιο θα παίρνουν μέρος διάφοροι γνωστοί σταρ. Στην Αμερική θα προβληθεί από το HBO.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Johnny ~έχει όλο το πακέτο~ και πολύ χιούμορ .... -By Penelope-



Το γεγονός ότι ο διάσημος σταρ του Hollywood Johnny Depp, είναι εκκεντρικός και εναλλακτικός δεν εκπλήσσει κανέναν, τώρα όμως έρχεται η συμπρωταγωνίστρια του, στη νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, Penelope Cruz, να αποκαλύψει πως ο Depp έχει και μια...ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ!
Η ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι όταν έπρεπε να γυρίσει μόνη της μια σκηνή, ο Depp έβγαζε περίεργους ήχους, λες και είχε πρόβλημα με το...στομάχι του, κάνοντας την να γελάει και να μην μπορεί να δουλέψει.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αλλες 2 καινούριες αφίσες potc 4

Penelope ως Angelica :@:D [όπου πρώην έγκυος γυναίκα ντύθηκε πειρατής για να σαγηνεύσει τον Τζάκ σην νέα του ταινία]

Blackbeard ;):S [όπου ο ηλίθιος ζομποπειρατείς της νέας ταινίας κρατάει το κρανίο και καλά του Τζάκ Σπάροου]

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

2011 Mtv movie awards....


ΨΗΦΊΣΤΕ τον τζονι για τα  ΒΡΑΒΕΊΑ movieawards του mtv πατωντας μια ΑΠΌ τις ΠΑΡΑΚΆΤΩ κατηγοριες- link
 
    ΠΡΟΣΟΧΗ ''Make sure you come back May 3 to see if your picks made the cut and vote for this year's winners.'' (ως τις 3 Μαίου)

    Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

    Box Office: Καλά νέα για τον Bradley Cooper & για τον Johnny φυσικά!

    Καλά νέα για τον Bradley Cooper
    Μπορεί αυτό το τριήμερο να σημαδεύτηκε από το χωρισμό του με την Renee Zellweger, όμως ο Bradley Cooper είχε και καλά νέα. Σύμφωνα με τα εισιτήρια που κόπηκαν η νέα του ταινία με τίτλο Limitless, πήρε την πρώτη θέση στο Box Office με 19 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Παρόλο που όλοι πίστευαν ότι η μάχη θα γίνει με το Lincoln Lawyer, τελικά τη δεύτερη θέση πήρε το Rango, η ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Johnny Depp με 15 εκατομμύρια δολάρια αν και προβάλλεται για τρίτη εβδομάδα. Η ταινία θρίλερ με τον Matthew McConaughey ήρθε μάλιστα τέταρτη πίσω και από το Battle Los Angeles.

    Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

    Ο Johnny Depp και η αγάπη του για τα καπέλα

    Ο Johnny Depp και η αγάπη του για τα καπέλα
    το καπέλο τις εικόνας με την τρύπα [σαν από όπλο]
     είναι το αγαπημένο του,
    το φοράει σχεδόν σε κάθε πρεμιέρα [τι γλυκός]
    Ο σύλλογος «The Headwear Association» ανακηρύσσει τον «Τρελοκαπελά» Johnny Depp επίτιμο εκπρόσωπο του συγκεκριμένου αξεσουάρ. Ο αμερικανικός σύλλογος «The Headwear Association» δημιουργήθηκε πριν 103 χρόνια περίπου έχοντας ως σκοπό να προωθήσει ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, τα καπέλα. Μια φορά το χρόνο ο σύλλογος εκλέγει τον επώνυμο εκείνο ο οποίος ξεχωρίζει για το προσωπικό του στυλ και δείχνει να λατρεύει το συγκεκριμένο αξεσουάρ και να το έχει αφομοιώσει στην καθημερινή του γκαρνταρόμπα. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

    Άλλα 2 poster απο το potc 4 εξίσου μοναδικά ...

    ...με την συνεργασία του Elton Lougae ενός θαυμαστή απο το facebook...

    Σε αυτήν την αφίσα βλέπουμε όλη την ταινία να διαδραματίζεται πίσω από τον Τζακ βλέπουμε γοργόνες, πλοία φαντάσματα, ναυάγια, ζόμπι... όλα σε αυτή την καλλιτεχνική φώτο [η καλύτερη αφίσα μαζί με την 1η που είχα δημοσιεύσει].

    Απλά ο Τζάκ τέλειος όπως πάντα με πονηρό και απειλητικό- υποσχόμενα πολλά ύφος που σκοτώνει...


    Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

    Μία γουέστερ εκδοχή του Δον Κιχώτη με τον Johnny -lone ranger-


    Τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημουLone Ranger, θα υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη οJohnny Depp, που θα πρωταγωνιστήσει στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski!
    Η σύγχρονη εκδοχή του «Lone Ranger», του μοναχικού καουμπόη τιμωρού που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο την δεκαετία του ’30 και αγαπήθηκε στην τηλεόραση δύο δεκαετίες μετά, θα θυμίζει κάτι από «Δον Κιχώτη» σε γουέστερν!
    «Θα κάνω τον Δον Κιχώτη από την οπτική γωνία του Σάντσο Πάντσα», δήλωσε ο Verbinski στους «Los Angeles Times» και εξήγησε για ποιόν λόγο ο Depp είναι καταλληλότερος για τον ρόλο: «τα πάντα είναι ο Tonto. Δεν θα πω την ιστορία που ξέρουν όλοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε χαρακτήρες τουλάχιστον ιδιόρρυθμους.
    Ινδιάνος και ιπποκόμος ο Johnny Depp!Στο remakeτου «Lone Ranger», ο μασκοφόρος ήρωας θα εμφανίζεται να τα έχει χαμένα και ο ερυθρόδερμος ιπποκόμος του -βλέπε Johnny Depp- θα είναι εκείνος που θα τον επαναφέρει στον σωστό τον δρόμο!
    Ο Verbinski -που έχει συνεργαστεί με τον ηθοποιό και στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και στο γουέστερν καρτούν «Rango»- φαντάζεται έναν Δον Κιχώτη με μπότες, σπιρούνια, εξάσφαιρα και… σέλα! Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσοι από τους λάτρεις του «Lone Ranger» θα χαρούν όταν δουν τον αγαπημένο τους ήρωα να είναι ολίγον τι… χαζός.
    Ο σκηνοθέτης, πάντως, δεν μοιάζει να ανησυχεί: «θέλω να πω την ιστορία από την πλευρά ενός αφηγητή που είναι λιγάκι τρελός. Όμως, κατά κάποιον τρόπο, το ερώτημα είναι: αυτός είναι τρελός ή ο κόσμος του;», δήλωσε.
    [εμπνευσμένη ανάρτηση από ένα άρθρο σε μία σημερινή εφημερίδα (του μπαμπά μου) που έπεσε στα χέρια μου]

    Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

    ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ POSTER ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ....

    Το ένα και μοναδικό [ προς το παρόν] poster των ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ.. [που λέει ο λόγος άλλα 3 έχουν βγει]... ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ λοιπόν ΠΕΙΡΑΤΩΝ 4 είναι εδώ και μπορείτε να το δείτε μόνο στο blog μου. Σας παρουσιάζω λοιπόν, με δάκρυα στα μάτια, την ποιο όμορφη αφίσα που έγινε ποτέ....

    ~πάτα την φώτο για να την δεις κάπως ποιο μεγαλόπρεπη~
                                      
      

    Παράξενες απαιτήσεις από τους θαυμαστές του ??!! [και σε εμένα όταν του πω θα έρθει σπίτι μου]♥

    ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠO Johnny Depp μιλώντας στο Extra, αποκάλυψε ότι συχνά βρίσκεται αντιμέτωπος με παράξενες απαιτήσεις από τους θαυμαστές του: "Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από το 'μπορείς να μιλήσεις στη μαμά μου στο τηλέφωνο;' μέχρι το 'θα έρθεις στο σπίτι μου για δείπνο;'. Mια φορά πήγα όντως στο σπίτι κάποιου. Είχε προβλήματα με τον γάμο του και προσπάθησα να μεσολαβήσω. Δυστυχώς δεν είχε αποτέλεσμα." Δεν πειράζει, Johnny. Εσύ, μια φορά, την καλή σου πράξη την έκανες.

    Η ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ απόψε στο star!!! [ΞΑΝΑ...!!!!!!!]


    Corpse Bride by Tim... (απόψε 12/3/11 στις 0.45 στο STAR) [ΞΑΝΑ...!!!!!!!]

    TIM BURTON'S CORPSE BRIDE Κινούμενα Σχέδια 2005 Έγχρ. Διάρκεια: 78'

    ΠΑΡΑΓΩΓΉ: ΒΡΕΤΑΝΊΑ - ΗΠΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ: ΤΙΜ ΜΠΆΡΤΟΝ




    Η ιστορία διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα σε ένα χωριό της Ευρώπης. Εκεί συναντάμε τον Βίκτορ(Τζόνι), έναν νεαρό άντρα ο οποίος βρίσκεται τυχαία στον κόσμο των νεκρών. Στην εξερεύνηση που κάνει στον κάτω κόσμο συναντάει μια μυστηριώδη νεκρή νύφη, την οποία παντρεύεται. Στο μεταξύ η εν ζωή αγαπημένη του, στον πάνω κόσμο, η Βικτόρια (Έλενα), τον αναζητά. Ο Βίκτορ μαγεύεται από το μακάβριο και σαγηνευτικό τοπίο στο οποίο έχει βρεθεί και διαπιστώνει ότι είναι ενδιαφέρoν και εύθυμο συγκριτικά με τον, μέχρι τώρα, στεγνό και κρύο Βικτοριανό τρόπο ζωής του. Συνειδητοποιεί, όμως, ότι η φλόγα της πραγματικής αγάπης παραμένει ζωντανή όπου κι αν βρίσκεται. Μια ελεγεία για τον έρωτα, την αισιοδοξία, τη ζωή και τον θάνατο δοσμένη μέσα από την παράδοξη ματιά του Μπάρτον... Σίγουρα, μοναδική εμπειρία.

    Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

    Στη λίστα της Isla Fisher ο Johnny είναι 2ος...


    Όχι, δεν το λέει κάποια λίστα μεγάλου περιοδικού, αλλά η σύζυγος του Sasha Baron Cohen, Isla Fisher.
    Θα σκεφτείτε τώρα «ναι, εντάξει, και της κουκουβάγιας το παιδί, πιο όμορφο απ' όλα», και μάλλον δίκιο θα έχετε μιας και, όταν μιλάμε για τον Johnny Depp, όλοι οι άλλοι άνδρες βγαίνουν αυτόματα εκτός συναγωνισμού.
    Δεύτερος πιο σέξι άντρας στον κόσμο ο Johnny Depp, μετά τον Borat
    Όπως και να χει όμως, η ηθοποιός Isla Fisher, σε πρόσφατη συνέντευξή της, έβαλε τον Depp στη δεύτερη θέση, θεωρώντας πως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο είναι ο δικός της, ο Sasha Baron Cohen, γνωστός και ως Borat (ή Bruno ή Ali G). H Fisher δανείζει μαζί με τον Depp τη φωνή της στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Rango» και είπε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε διαβεβαιώσει τον άντρα της πως, παρά την αδιαμφισβήτητη γοητεία του συμπρωταγωνιστή της (μαζεύτε τη γιατί κινδυνεύει :@), αυτός παραμένει ο πρώτος άντρας στην καρδιά της.
    «Ξεκαθάρισα στον άντρα μου πως δουλεύω με τον δεύτερο πιο όμορφο άντρα στον κόσμο. Και πως ο Johnny είναι ένας mensch (εβραϊκή φράση για έναν ευγενή άνθρωπο). Είναι το λιγότερο «Χολιγουντιανό» άτομο που έχω γνωρίσει».

    Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

    Μεγάλος Διαγωνισμός Rango στο facebook...


    Rango (GR)
    εικόνα προφίλ του clab στο fb
    Το Fan Clab του Τζόνι μας [ Rango (GR) ] για το νέο του ρόλο εκτός από την τεράστια τιμή που μας έκανε σαν σάιτ αλλά και σαν ομάδα θαυμαστών του facebook για τον Johnny Depp κάνει και ένα διαγωνισμό :
    Μεγάλος Διαγωνισμός Rango: Γράψτε στο Wall του fan page ποιος ήταν για σας ο καλύτερος ρόλος του Τζόνι Ντεπ (εκτός από το Rango) και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε καταπληκτικά δώρα της ταινίας: 3 αιώρες, 10 φυσαρμόνικες, 3 ψύκτες, 5 ζευγάρια σαγιονάρες, 10 μπαντάνες, 5 ποτήρια κάκτοι, 14 θερμικά αυτοκόλλητα.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου!Δείτε περισσότερα στο σχετικό CLAB.. 






    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=115531015189579&id=109606355782045

    Με την βοήθεια του, το Rango έσπασε ταμεία/ξέσκισε τσέπες/&/φύγαν όλοι ευχαριστημένοι κ κατενθουσιασμένοι...


    Ότι αγγίζει ο Johnny Depp μετατρέπεται σε χρυσό.Όπως έχουμε πει ήδη αρκετές φορές, o ηθοποιός δανείζει τη φωνή του στο φιλμ κινουμένων σχεδίων Rango. Απ’ ότι φαίνεται το όνομά του βοήθησε στο να κάνει ρεκόρ για τη φετινή χρονιά στο Box Office.
    Πήρε την πρώτη θέση με 38 εκατομμύρια δολάρια. Δεύτερο ήταν το φιλμ Adjustment Bureau, με πρωταγωνιστές τους Matt Damon και Emily Blunt, που έφτασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός Ηνωμένων Πολιτειών η συγκομιδή ήταν αρκετά καλή για το Rango, που ουσιαστικά είναι ταινία γουέστερν, με εισπράξεις 16 εκατομμύρια δολάρια.

    Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

    Ο Johnny Depp ξυρίστηκε.... :)

    O Johnny και πάλι έκανε την διαφορά αφού θέλησε να ξυρίσει το… μούσι του και πάλι, όμως η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Johnny Depp. Ο ηθοποιός αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το νέο λουκ στο Τόκιο και το αεροδρόμιο Ναριτά. Πάντως ήταν και το μόνο που άλλαξε πάνω του, αφού το υπόλοιπο στιλ του ήταν το ίδιο.(Απλά γιατί είναι μοναδικός και ότι και να κάνει θα παραμείνει έτσι νέος και όμορφος με καταπληκτικό στιλ)

    (Johnny.Depp) Δήλωσε μάλιστα πως η Jolie είναι μια «σοκαριστικά εξαιρετική μητέρα»

    Ο Depp θαυμάζει την Angelina Jolie ως μητέρα, δεν θα μπορούσε ποτέ όμως να τα βγάλει πέρα σε μια παρόμοια κατάσταση.(ναι γιατί αυτή τα βγάζει...οι υπηρέτριες μπορεί....)

    Πρόσφατα ο Johnny Depp βρέθηκε στο Τόκιο (όπως είπαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις), για τις ανάγκες της προώθησης της τελευταίας του ταινίας «The Tourist».
    Σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσε, πέρα από τα της ταινίας, ο Depp μίλησε και για την συμπρωταγωνίστριά του, λέγοντας πως ο χρόνος που πέρασε δουλεύοντας μαζί της τον έμαθε να την βλέπει διαφορετικά, δηλαδή, σαν μια εκπληκτική μητέρα.
    Είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει με ποιον τρόπο τα βγάζουν πέρα η Jolie με τον Pitt ως γονείς, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν τα ωράρια της δουλειάς τους και την τόση δημοσιότητα.
    Δήλωσε μάλιστα πως η Jolie είναι μια «σοκαριστικά εξαιρετική μητέρα» η οποία μένει ψύχραιμη παρά την πίεση των παπαράτσι και των φωτογραφικών φακών που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, και πως, ο ίδιος, θα είχε καταλήξει μάλλον στην φυλακή αν είχε να μεγαλώσει τόσα πολλά παιδιά σε αυτό το περιβάλλον... (υπερβάλει γιατί ο Τζόνι είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου )

    Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

    Ότι ναναι, οτι και καλά '' O Johnny Depp ετοιμάζεται για… κουλούρα??''

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού More, ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύντροφος της ζωής του, Vanessa Paradis...
    γονείς της 12χρονης Lily-Rose και του 8χρονου Jack, σκοπεύουν να παντρευτούν τον ερχόμενο Μαϊο. 
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Johnny Depp φαίνεται να σκέφτεται το γάμο, καθώς δεν… ξέρει τι να απαντήσει στα παιδιά του που ρωτούν τους γονείς τους γιατί δεν ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως όλα αυτά τα χρόνια που οι δύο σταρ διατηρούν σχέση, η Vanessa δεν ήταν «ένθερμη» υποστηρίκτρια του θεσμού του γάμου, ωστόσο όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Ο ίδιος ο Depp, σε πρόσφατη συνέντευξή του, «κάλυψε» τη σύντροφό του, ομολογώντας ότι δεν του λείπει ο γάμος, καθώς νιώθει ήδη ολοκληρωμένος, ενώ ομολόγησε ότι δεν θέλει να της… καταστρέψει το επίθετο (Paradis). Είπατε τίποτα; Ε λοιπόν εγώ θα πω δεν ξέρω αν αυτό το περιοδικό βγάζει μόνο του συμπεράσματα αλλά δεν ισχύει λογικά όλο αυτό το θέμα περί γάμου, ο Τζόνι αλλά και η Βανέσσα έχουν δηλώσει πολλές φορές το ότι δεν θέλουν να παντρευτούν γιατί το να είσαι με κάποιον άνθρωπο και να σας ενώνουν όχι δεσμά γάμου αλλά 2 πανέμορφα πλασματάκια είναι αρκετό....ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙ  ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΟΗΣΕΙΣ ...






    Ο Johnny στο Τόκιο...


    Στο Τόκιο βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp για την προώθηση της ταινίας του “The 
    Tourist”, που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ιαπωνία από τις 5 Μαρτίου.
    Ο Αμερικανός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την ταινία αυτή, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Angelina Jolie, μαζί με τον σκηνοθέτη Florian Henckel von Donnersmark. Παρούσα στην συνέντευξη ήταν και η ηθοποιός Maya Miki.
    Ο Johnny Depp αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου και στην Angelina Jolie, την οποία χαρακτήρισε σπουδαία μητέρα. Τόνισε δε πως η δημοφιλής ηθοποιός παραμένει ήρεμα παρά την πίεση από τους paparazzi και τη διασημότητα.

    Αστειευόμενος μάλιστα, είπε πως ο ίδιος θα είχε μπει φυλακή αν είχε να αντιμετωπίσει τόσα πολλά παιδιά, όσα η Jolie.