Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία teen choice


Η ταινία “The Twilight Saga: Eclipse” οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Teen Choice, καθώς είναι προτεινόμενη σε δώδεκα από τις κατηγορίες των βραβείων, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Το “The Twilight: Eclipse” ακολουθεί η σειρά “Glee” με εννέα υποψηφιότητες, ενώ έπεται η ταινία “Hangover Part 2” με έξι υποψηφιότητες. Υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες των βραβείων είναι η ταινία “Bridesmaids”, ενώ το φιλμ “Bad Teacher” έλαβε από τρεις υποψηφιότητες. “Bridesmaids” και “Bad Teacher” διεκδικούν το βραβείο καλύτερης κωμωδίας.


Ο Johnny Depp είναι υποψήφιος για βραβείο Teen Choice τόσο για τον ρόλο του στο “The Tourists” όσο και για την ερμηνεία του στο “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.



Η Emma Watson και ο Daniel Radcliffe θα βρεθούν αντιμέτωποι στην κατηγορία καλύτερου φιλιού με την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson αλλά και την Natalie Portman με την Mila Kunis.


Στις μουσικές κατηγορίες των βραβείων, τις περισσότερες υποψηφιότητες έλαβε η Selena Gomez και η Taylor Swift, ενώ μεταξύ των υποψηφίων για βραβείο είναι και οι Justin Bieber, Lady Gaga, Cee Lo Green, και The Black Eyed Peas.


Η τελετή απονομής των βραβείων Teen Choice θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Τζόνι ξαναπιάνει την κιθάρα του για να παίξει....στο συγκρότημα του θρυλικού Άλις Κούπερ


Πόσες φορές ακόμα ο Johnny Depp θα μας αποδείξει πόσο cool τύπος είναι
Κατά την συναυλία του Alice Cooper στο μικροσκοπικό London 100 Club, o θρυλικός shock rocker κάλεσε στην σκηνή τον Johnny Depp για να παίξουν μαζί ορισμένα από τα tracks του setlist! 
Ο Alice Cooper, μέσα από το Twitter του, είχε προειδοποιήσει ότι επιφυλάσσει μια έκπληξη στο κοινό, λέγοντας: «Ο Chuck (Garrick –μπασίστας) και ο Damon (Johnson – κιθάρα) έχουν πληροφορηθεί για τον special guest που θα έχουμε σήμερα… Δεν μπορείτε να τον μαντέψετε, μην προσπαθείτε καν!»
Ο Cooper παρουσίασε τον Depp σε ένα διάλλειμα ανάμεσα στα τραγούδια του live, προσφωνώντας τον ως «Ο Johnny D από το Kentucky» και ο 47χρονος ηθοποιός έπαιξε κιθάρα στο κλασσικό “I`m Eighteen” και σε ένα mash-up του “School`s Out” με το “The Wall” των Pink Floyd. Φήμες λένε ότι «έδεσε» μια χαρά με το συγκρότημα του Alice Cooper! 
 O Alice Cooper και ο Johnny Depp συνεργάζονται στην νέα ταινία του Tim Burton, με τίτλο “Dark Shadows”,  που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2012.
Όσο αναφορά την μουσική, ο Alice Cooper, σχεδιάζει μια νέα σειρά live εμφανίσεων επί αγγλικού εδάφους τον επόμενο Οκτώβριο, μαζί με τους New York Dolls, για να γιορτάσει το (αγαπημένο του)Halloween, ενώ ο Johnny Depp τον τελευταίο καιρό κάνει αρκετή παρέα με τον Steven Tyler, ανταλάσσοντας δημιουργικές ιδέες...   


Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στατιστικές των popsugar...

Στο νούμερο 1 βρέθηκε ο Τζόνι στις στατιστικές των popsugar για φέτος ως...


  • Favorite A-List Actors

  • No1
  • All-Time Favorite Stars

  • No7
  • Favorite Celebrity Dads

  • No1
  • Sexiest Celebrity Men

  • No1

O Johnny Depp διαβαζει ενα γραμμα απο τον Hunter S.Thompson σε 3 βίντεοπάρτ!


To Openculture.com συλλέγει 230 βίντεο με προσωπικότητες απο ηθοποιούς, μουσικούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες, να μιλάνε με δικά τους λόγια.
Ολόκληρη τη λίστα θα τη βρείτε εκεί, αλλά σε αυτό το σάιτ ασχολούμαστε με ενα και μοναδικό πρόσωπο μεσα απο αυτα τα 230.....
Ο Johnny Depp διαβάζει ενα γράμμα που του έστειλε ο μπαμπάς του gonzo και καλός του φίλος, Hunter S.Thompson.
Υ.Γ-> εύχομαι να καταλαβαίνεται αγγλικά!!! αχχαχαχ!







Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Οι Πειρατές της Καραϊβικής Νο4...5η εβδομάδα & 1ο στο Box Office / αλλά το Hangover Νο2 κοντοζυγώνει...






Στα πλατό του 21 Jump Street....Ο Τσάνικ Τάτουμ...

Πρόκειται για το ριμέικ, αλλά για τον κινηματογράφο, του σίριαλ που έκανε γνωστό σε όλους τον Johnny Depp. Σε αυτόν πρωταγωνιστούν ο Channing Tatum και ο Jonah Hill ως οι αστυνομικοί που μπαίνουν ως μαθητές σε σχολεία για να ανακαλύψουν δολοφόνους ή να λύσουν άλλα μυστήρια. Λέγεται ότι ο Johnny Depp ήδη έχει γυρίσει τις δικές του σκηνές στη Νέα Ορλεάνη, αν και η συμμετοχή του είναι επτασφράγιστο μυστικό των παραγωγών.

                                      

Ε-mail θαυμαστών |..ΤΟ ΑΡΘΡΟ..|


Εδώ δεν είμαστε τυχαίοι...δεν γράφουμε μόνο νέα του Τζόνι αλλά και τις απόψεις μας για αυτόν κ για τα πράγματα που ''αιωρούνται τριγύρω του'' Όπως όλοι γνωρίζεται το σαιτ αυτό διαθέτει e-mail οπου όλοι θαυμαστές viewers και άλλοι μου στέλνουν εντυπώσεις νέα και αλλά πολλά. Εχθές λοιπόν μια κοπέλα μεγάλη θαυμάστρια του Τζόνι και φυσικά καλή μου ηλεκτρονική φίλη μου έστειλε αυτό!


Άκου εκεί πράματα!! Εάν είχα μπροστά μου αυτόν τον  που έγραψε αυτό το άρθρο θα του έδειχνα τι σημαίνει ορισμένη fan του Johnny!!  Καθώς έψαχνα να βρω τις κριτικές των 4ων Πειρατών, διάβασα κάτι που που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!!Το διά ταύτα απλό. Κάτι σαν λούνα παρκ, συγκρουόµενα αυτοκινητάκια, σαν PlayStation. Μια επιχείρηση που κολυµπάει σε ωκεανό δολαρίων. Φανταστείτε, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιµερ έχει αποταµιεύσει ως τζίρο µέχρι σήµερα 2,7 δισεκατοµµύρια δολάρια. Από τα τρία πρώτα επεισόδια. Plus το τέταρτο, άσε, έχασα τον µπούσουλα. Οσο για το καστ, έχουµε και λέµε: Η Πενέλοπε άριστη ξιφοµάχος. Αν και στις εναέριες σκηνές είναι ντουµπλαρισµένη από την αδελφή της, τη Μόνικα. Κανένα πρόβληµα. Αριστη ξιφοµάχος µε ελάχιστο σεξαπίλ. Ποιος φταίει; Μα φυσικά ο σκηνοθέτης. Αυτός φταίει. Ο Τζόνι όπως πάντα κολυµπάει σε γνωστά νερά. Ποτέ µου δεν µπόρεσα να καταλάβω, να εξηγήσω και να χωνέψω ένα πράγµα: Πώς είναι δυνατόν ένας τόσο κοντός, τόσο λεπτός, τόσο µονόχορδος στον ρόλο του, που διαρκώς τρεκλίζει σαν µεθυσµένος και αλλοπαρµένος και τόσο έντονα βαµµένος µε αϊλάινερ που τον κάνει να µοιάζει µε γκέι, πώς µπορεί ένα τέτοιο πλάσµα να εκλαµβάνεται ως το απόλυτο όνειρο των κοριτσιών. Λοιπόν αυτό είναι που με έκανε να βγω απ τα ρούχα μου! Καλά ας ήταν (όποιος τυχάρπαστος έγραψε αυτό το σκουπίδι) τόσο κούκλος , τόσο φραγκάτος, και τόσο πετυχημένος όσο Johnny και μετά τα λέμε!! Σίγουρα αυτόν τον βλάκα ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς δεν τον ξέρει, ενώ όπου πάει οJohnny τα κοριτσάκια λιποθυμούν μπροστά του! Anyway αν θες να μάθεις και άλλα, πάτα στα ελληνικά τζόνι ντεπ τελευταία νέα και επέλεξε τον βρομότοπο που  λέει:Τα Νέα-Οnline"Ψιτ, κορίτσια,ο Johnny Depp" και καλά νεύρα!!!

Λοιπόν γράψτε μου και εσείς εντυπώσεις από το παραπάνω άρθρο...είτε σε σχόλιο είτε σε mail. περιμένω... johnny.depp.greece@gmail.com θα σας απαντήσω ;)
Α! και ας μην ξεχάσω....συμφωνώ απόλυτα με την Πελαγία (την κοπέλα του mail)!!

Στο L'OFFICIEL που κυκλοφορεί! Τζόνι & Βανέσσα |δύο σε ένα|


Οι πύλες της PARADIS 

Δέν έχουν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν έχουν υπογράψει σύμφωνο ελευθερης συμβίωσης. Ειναι όμως πιο μαζί απο μαζί! Μπορεί εκείνη να έκανε πίσω στην ''καριέρα'' της για χάρη του, ο Τζόνι όμως βρήκε στην Βανέσσα μια αληθινή.....Paradis!





Η Βανέσσα και ο Τζόνι δέν ενώθηκαν με κεραυνοβόλο έρωτα. Συγγνώμη αν σας χαλάμε τη φαντασίωση, αλλα αγάλι αγάλι γνωριμία- έρωτας. << Ζούσαμε σε διαφορετικούς κόσμους, εκείνος στην Αμερική και εγω στην Γαλλία. Είχαμε όμως κοινούς φίλους και βλεπόμασταν συχνά για 4 χρόνια. Τη μέρα όμως που συναντηθήκαμε στο Παρίσι ήμασταν και οι δύο στην ίδια φάση, ήταν η κατάλληλη στιγμή και δεν υπίρχε χρόνος για χάσιμο.>> εξομολογείται η μικροκαμωμένη Γαλλίδα. Το χρόνο λοιπόν δεν τον έχασαν, αντιθέτως τον έχουν βρεί εδώ και 13 χρόνια αφού βέβαια πέρασαν απο διάφορες αγκαλιές και πάθη - ποιος ξεχνάει το ειδύλλιο του Τζόνι με την Κέιτ Μός ή της Βανέσσας με τον Λέννη Κράβιτζ??

Είναι ωραίο ζευγάρι,αλλά δεν αναλώνονται κυνηγώντας το φακό. Δέν είναι σκλάβοι της κάμερας ( βλ. ζεύγος Μπέκαμ) για καλή μας τύχη. Εμφανίζονται μόνο όταν είναι να προβάλουν κάποια ταινία ή ενα δίσκο, αλλιώς ξέρουν καλά να σβήνουν τους προβολής της δημοσιότητας. <<Η αλήθεια είναι ότι η Βανέσσα κι εγώ έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής, πολύ κοντα σ'αυτόν τον τσιγγάνων. Με άλλα λόγια, όπου μας βγάλει η ζωή ...Το σημαντικότερο για εμάς ειναι να είμαστε μία ενωμένη οικογένεια. Για να χωριστούμε, θα πρέπει η ταινία να αξίζει, γιατί εννοείται πως προτιμώ τη ζεστασιά που μου προσφέρουν η Βανέσσα και τα παιδιά μου απο την ψύχρα της καριέρας.>> Και όταν περνούν οικογενειακές στιγμές δεν μιλάνε ποτε για τα επαγγελματικά τους. <<Το τηλέφωνο δεν χτυπά ποτε. Το μόνο θέμα συζήτησης μας ειναι τα παιδιά>>

Ας αφαιρέσουμε λίγη απ'ο την χρυσόσκονη... Οι άνθρωποι σίγουρα θα λένε κιάλλα, όπως για τις περίεργες παρέες του Τζόνι όταν υποδύεται τον παμπόνηρο  Captain Sparrow. Ωστόσο, γιαυτό τον μποέμ τύπο η οικογένεια σημαίνει σχεδόν τα πάντα. Αν βέβεα τον ρωτήσεις κ΄'ατι για την σύντροφο του, δύσκολα του παίρνεις κουβέντα. Άν τα καταφέρεις, ώς δια μαγίας ανοίγει τη λεκτική του βάνα: << Η Βανέσσα ειναι απίστευτη γυναίκα εξαιρετική τραγουδίστρια και ''ηθοποιός''>> Ξέρει επίσεις πως να ζεί με έναν άντρα σαν και εμένα κάτι που, πιστέψτε με , δεν ειναι και τόσο εύκολο γιατί μπορω να μεταμορφωθώ σε αγριάνθρωπο και αλλόκοτο τύπο. Αυτή η γυναίκα ειναι για εμένα πραγματική πηγή έμπνευσης. Άλλαξε τελείως την ζωή μου. Της οφείλω την ισορροπία μου, τα παιδιά μου. Είναι ένα μικρό και εύθραυστο πλάσμα....μία μικρή, πανέμορφη πανέμορφη μικρή πεταλουδίτσα (κάμπια). Μία πανέμορφη πεταλούδα που φτερουγίζει γύρω από τον αγαπημένο της δίνοντας του αμέτρητη αγάπη. <<Είμαι μια καλή σύντροφος για εκείνον. Για να είμαι ειλικρινής δέν ειμαι και τοσο σίγουρη πως θα ήμουν καλή για κάποιον άλλον. Το ίδιο νομίζω ισχύει και για εκείνον. Δύσκολο να το εξηγήσεις, αλλά υπάρχει κάτι το φυσικό, το προφανές , το όμορφο μεταξί μας.>>

Και το θέμα γάμος σε όλα αυτα? Τη Βανέσσα την γοητεύει ο ρομαντισμός που κρύβετε στην ιδέα γάμος: << Μου αρέσει να λέμε ο ένας στον άλλο << ας παντρευτούμε >> , απο την άλλη όμως αυτο που έχουμε ειναι τελειο όπως ειναι. Εξάλλου , είμαι πιο παντρεμένη κ απο παντρεμένη, αφού εχουμε μαζί 2 παιδιά. Ίσως κάποια μέρα το κάνουμε αλλα μπορώ και χωρίς τον γάμο. Του ανήκω και το γνωρίζει.>>Ύστερα όμως απο 13 χρόνια κοινής ζωής, σαν κάτι να πήραν τα αυτιά μας περί γάμου... μπορεί να δηλώνουν οτι δεν το εχουν ανάγκη, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες χολιγουντιανές φήμες θα το κάνουν και αυτοί για τα παιδιά τους...Την Λίλη Ρόουζ και τον Τζάκ.


ΤΟ ΚΑΡΦΊ: Θα δώσουν για 1η φορά ραντεβού στο πλατό για να υποδυθούν το θρυλικό ζευγάρι της Simon DeBeauvoir και του Nelson Algren στην ταινία My American Lover. Με αυτό ευελπιστεί η Βανέσσα να τονώσει την ισχνή κινηματογραφική παρουσία της. Μέχρι τότε ξεκουράζονται στο ιδιωτικό τους νησί στην Καραϊβική

Κείμενο --> Βίκη Βασιλάτου --> Περιοδικό L'officiel σελ. 48-49



Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πολλά συνοπτικά αλλά σημαντικά νέα!

Το the dark shadows ίσως να γυριστεί 3D δήλωσε ο Τίμ Μπάρτον στα εγκαίνια του ''los angeles museum of act'' Ο Τίμ μίλησε στον Τζόρνταν Ριεφέ απο το The Wrap Συγκεκριμένα ειπε...
Έχω ενα πλάνο στο μυαλό μου (όχι όμως και σίγουρο) 
Ξέρεις μάρεσε όταν γυρίσαμε την Αλίκη σε τρισδιάστατη εικόνα...Μερικοί ανθρωποι λατρεύουν τις 3D ταινίες και αλλοι τις απεχθάνονται.Αυτοί επιλέγουν με την κρίση τους.
Όταν όμως ρωτήθηκε αν τελικά θα γυριστεί τρισδιάστατη ο Τιμ απάντησε ποιος ξέρει χααχαχ.

~~~~~~~~~~~
Η  Eva Green μιλά για το Dark Shatows. Λεει εντυπώσεις απο τον νέο της ρόλο της βαμπιρίνας Ανχελικά ''λατρεύω τις ταινίες τρόμου''
''λατρεύω τις ταινίες ου Τιμ αν και η καλύτερη για εμένα ειναι ο σκαθαροζούμης''
''αγαπώ την σύντροφο του Ελενα Μπόνχαμ Κάρτερ''
Απο την συζήτηση πέρασε ο ψαλιδοχέρης, ο συμπρωταγωνιστής της Τζόνι και πολλές ταινίες του Τιμ Μπάρτον.

~~~~~~~~~~~~~~~~
Στις 20 Μαΐου τα γυρίσματα του The Dark Shadows ξεκίνισαν

~~~~~~~~~~~~~~~
Ο Τουρίστας εισέπραξε 278,3 εκατομμύρια δολάρια
Οι Πειρατές απο την 4τη κιόλας εβδομάδα προβολείς σπάσανε ταμεία με εισπράξεις να αγκίζουν τα 800 εκατ. δολ.
~~~~~~~~~~

Το the lone ranger θα βγεί στις μεγάλες οθόνες στις 21 Δεκεμβρίου του 2012

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

O Johnny Depp δεν μπορεί να δει 3D ταινίες

Παρόλο που η ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής 4: Σε Άγνωστα Νερά» γυρίστηκε σε 3D για να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, ο Johnny Depp θα αρκεστεί να την δει ολοκληρωμένη σε 2D. Βλέπεις ο ηθοποιός ανήκει στο
4% έως 10% του συνολικού πληθυσμού (ανάλογα με την μελέτη), που δεν μπορεί να δει 3D –είναι δηλαδή “stereo-blind”.
Ο Depp δήλωσε στο Access Hollywood: «Δεν μπορώ να δω 3D. Τα μάτια μου δεν βλέπουν 3D. Έχω περίεργο μάτι… Απλά δεν δουλεύει. Μπορεί αυτό να σας εκπλήττει, όμως ποτέ δεν είδα κανονικά».

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Χρόνια σου πολλά Τζόνι μας [48 απο σήμερα]

Αγάπηηηη μου χρόνια σου πολλά να τα εκατομμυριάσεις να ζήσεις ευτυχισμένος άπυρα και καλά χρόνια...σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή ζωή (μέχρι να συναντηθούμε φυσικά που θα γίνει ακόμα καλύτερη) Είσαι ο πιο γλυκός, ταλαντούχος, καλός, φυσικά όμορφος, ατέλειος, πανέξυπνος, πανέμορφος, ροκ, πειρατής, περίεργος, χουζούρης (ξερεις εσυ), μαλλιαρός, ταλενταρα, φωνάρα, ηθοποιάρα, κορμάρα με τα ωραιότερα χαρακτηριστικά χειλάκια, προσωπάκι, ματάκια [κ.α]. Είσαι ο πιο μοντέρνος ινδιανοϊρλανδογερμανός και ο πιο αστείος αλλά και σοβαρός, ο πιο παραμυθάς και ο πιο αληθοφανής και ρεαλιστής....ο πιο γκανκστερ και ο πιο τρελοκαπελάς, ο πιο αγαπητός και ζηλωτής (σε ζηλεύουν όλοι) ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΟΝ ΠΙΟ... ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ 48 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΕΛΕΙΟΣ  <3






Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Βραδιά κινηματογραφικών βραβείων Λαμπερά αστέρια και νεανική διάθεση στην 20η απονομή MTV Movie Awards

Ο Τζόνι μπορεί εχθες να μην πήρε βραβείο οστώσο πάντα κυριεύει και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας! Όλα για εχθές!


To “Twilight” νίκησε κατά κράτος το “Harry Potter”, ο Justin Bieber πήρε άλλο ένα MTV βραβείο,  η Reese Witherspoon ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Ποιοι ήταν λοιπόν οι νικητές της βραδιάς:
Best Movie Winner: “Τhe Twilight Saga: Eclipse”
Best Comedic Performance Winner: Emma Stone “Easy A”
Best Female Performance Winner: Kristen Stewart “The Twilight Saga: Eclipse
Best Scared As-s-s-**t Performance: Ellen Page “Inception”
Best Line From A Movie Winner: “I wanna get chocolate wasted” Alexis Nycole Sanchez “Grown Ups"

MTV Generation Award: Reese Witherspoon
Best Kiss Winner: Robert Pattinson – Kristen Stewart “The Twilight Saga: Eclipse”
Best Fight Winner: Robert Pattinson –Taylor Lautner “The Twilight Saga: Eclipse”
Best Breakout Star Winner: Chloe Grace Moretz “Kick Ass”
Biggest Badass Star Winner: Chloe Grace Moretz
Best Jaw Dropping Moment Winner: Justin Bieber “Never Say Never”
Best Villain Winner: Tom Felton “Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1”
Best Male Performance: Robert Pattinson “The Twilight Saga: Eclipse”

Με τρέιλερ σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, αγαπημένους teenager –και όχι μόνο- σταρ, λάμψη και νεανική διάθεση τα χθεσινά Κινηματογραφικά βραβεία MTV ήταν η δροσερή καλοκαιρινή απάντηση στα χειμερινά «μεγαλοπρεπή» όσκαρ.
Με οικοδεσπότη τον Τζέισον Σουντέικις, τον παρουσιαστή του «Saturday Night Live», που πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κωμωδία «Horrible Bosses», απονεμήθηκαν την Κυριακή 5/6, τα MTV Movie Awards στο Gibson Amphitheatre στο Λος Άντζελες.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς το «The Twilight Saga: Eclips» η τρίτη συνέχεια του ρομάντζου των βρικολάκων, η οποία ήταν υποψήφια για οκτώ βραβεία και απέσπασε τα πέντε, μεταξύ των οποίων και την σημαντικότερη διάκριση της βραδιάς αυτή της «Καλύτερης ταινίας». Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το Twilight κερδίζει το βραβείο της καλύτερης ταινίας.
Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι να προωθήσουν τις καινούριες ταινίες που αφορούν το νεανικό κοινό του MTV. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε και το κλιπ από το τέταρτο μέρος του Twilight, «Breaking Dawn, Part 1», το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου, ενώ εξίσου ενδιαφέρον ήταν τα ολιγόλεπτα κλιπ του υπερφυσικού θρίλερ «Super 8» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά και του «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2», που αναμένονται σύντομα στους κινηματογράφους.
Τα βραβεία καθορίζονται αποκλειστικά από online ψηφοφορία των φαν του θεσμού, γεγονός που εξηγεί και το βραβείο του Τζάστιν Μπίμπερ «Η καλύτερη στιγμή που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα» (Τhe best jaw dropping moment) για το 3D ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Never Say Never» από την ομώνυμη περιοδεία του ποπ τραγουδιστή, νικώντας ταινίες όπως ο «Μαύρος Κύκνος» και το «127 Ώρες».
Χαρακτηριστικό της βραδιάς το σεξιστικό χιούμορ και τα υπονοούμενα του παρουσιαστή, άλλοτε σχολιάζοντας την σχέση της 18χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας Σελένα Γκομέζ με το εφηβικό είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ και άλλοτε με αναφορές στις γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο ίντερνετ.
Όλα βέβαια, ξεκίνησαν με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ και την συμπρωταγωνίστριά του Μίλα Κούνις –οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή- κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πρώτου βραβείου της βραδιάς για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία.
«Παρ’ όλο που παίζουμε μαζί στην ταινία «Friends with bebefits» δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι» ανέφερε ο 30χρονος Τιμπερλέικ, ενώ η Κούνις πρόσθεσε: «Είμαστε σαν αδέρφια». «Γι’ αυτό μπορώ να της κάνω αυτό» είπε ο Τιμπερλέικ πιάνοντάς της το στήθος «και εγώ αυτό» είπε η Κούνις βάζοντάς του επίσης χέρι καταλαβαίνετε που, έτσι παρέμειναν χουφτωμένοι για πάνω από 45 με 50 δεύτερα.
            
Johnny δεν πειράζει εσυ έχεις τοσα πολλα βραβεία που αυτο θα σου περίσσευε....εξάλλου δεν εχει κ καμιά σημασία ενα απλό κανάλι βραβεύει!
Σ αγαπάμε Τζόνι <3