Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Έκτακτο!!!! Ο Τζόνι στη Σάμο??? μ@λaκ!ες....

Παιδιά γράφω απο ενα φιλικό pc όπως μάθατε ο Τζόνι ακούγετε πως βρίσκετε στην Σάμο ....εγω δεν το πιστεύω δεν γίνετε να μην εχουν κυκλοφορήσει ακόμα φωτο και το πλοίο που δείχνουν λέγοντας πως ειναι δικό του....ειναι παντελώς άκυρο...Πόσοι ψεύτες σε αυτον τον πλανήτη πόσοι ψεύτες σε αυτην την χώρα...Κορίτσια μην ταράζεστε δεν παίζει να ειναι ο Τζόνι μάς...και αυτά πρι χωρισμού....πσσσσ τα τέρατα ψεύτες...δεν ισχύει τιποτα...συνεχίστε χαλαρά τις διακοπές σας ...και μν σκοτίζεστε με το θέμα αυτό δεν ειναι ο Τζόνι μας <3

http://www.star.gr/life_style/99778/ (σχετικό λίνκ)
Κάλο υπόλοιπο & καλές διακοπές!!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα λέμε πάλι τον Σεπτέμβρη καλό καλοκαίρι σε όλους...

Αγαπητοί θαυμαστές, viewers και μέλη αυτού του μπλόκ σήμερα είναι η μέρα που σας αποχαιρετώ ώς ιδιοκτήτρια αυτού του ιστιότοπου. Μήν τρομάζετε δεν το κλίνω το μαγαζί για προσωρινά μιλάω ...η απουσία μου όπως και των νεων αναρτήσεων εδω θα κρατήσει για ενάμιση μήνα όσο δηλαδή θα διαρκέσει το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως μία μικρή μικρή περίπτωση σπάνια μέσω κάποιου φιλικού ηλεκτρονικού υπολογιστή να γράφω κάποια συνταρακτικά νέα έτσι ώστε να σας κρατώ ενήμερους για τον Τζόνι μας...εξάλλου είμαστε μια οικογένεια...φιλάκια πολλά τα λέμε σε 2 μήνες πάνω κάτω να έχετε ένα MADSUMMER...
η  συντάκτρια του μπλόκ σόνια ντεπ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Οκ το 5ο σενάριο ειναι σίγουρο πια όπως και η 5η ταινία!

Με τις εισπράξεις των τελευταίων ''Πειρατών της Καραϊβικής'' να ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ήταν θέμα χρόνου η Disney να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τους πέμπτους ''Πειρατές'' με τον Johnny Depp να βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις για να πει το ''ναι''...

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά, αγαπητοί μου, και η εντυπωσιακή (και απρόσμενη σε τέτοιο βαθμό) εμπορική επιτυχία του ''Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά'' κινητοποίησε τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και την Disney να... μαγειρέψουν πριν πεινάσουν!


Ακόμα δηλαδή δεν χωνέψαμε καλά καλά τους τέταρτους ''Πειρατές'' και εκεί στο Hollywood βρίσκονται σε συνεχή meetings για να ετοιμάσουν ένα προσχέδιο σεναρίου για την πέμπτη ταινία των ''Πειρατών'' που θα πείσει τον Depp να πει το ''ναι''.


Όχι ότι θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα, αφού μάλλον ο Johnny Depp αγαπάει πολύ τον Jack Sparrow για να τον αφήσει. Τόσο πολύ που αναθεωρεί παλιότερες δηλώσεις του ότι θα ήθελε να αφήσει λίγο τη σειρά να ξεκουραστεί και το κοινό να ανασάνει...


Τώρα φαίνεται ήδη να βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με το studio και χωρίς καν να υπάρχει έτοιμο σενάριο.


Επιπλέον τίθεται και το ερώτημα πότε θα βρει χρόνο για γυρίσματα, αφού ήδη μέσα στο 2011 είναι κλεισμένος με τα γυρίσματα του The Lone Ranger, ενώ μάλλον θα επιθυμούσε η νέα ταινία των Πειρατών να κάνει πρεμιέρα όχι του χρόνου, αλλά το 2013.


Βέβαια στη Disney αν μπορούσαν να τη βγάλουν και αύριο, θα ήταν ευτυχείς!


Εσείς πάντως θεωρείστε σίγουρη μία πέμπτη περιπέτεια των ''Πειρατών'' και για περισσότερες λεπτομέρειες αναμείνατε στον...ιστιότοπο μας!

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Όλοι τον θέλουν στις ταινίες τους ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!

Το στούντιο παραγωγής του “Carter Beats the Devil” επιθυμεί για πρωταγωνιστή της ταινίας τον δημοφιλή ηθοποιό και ΑΝΔΡΑ (μας) Johnny Depp, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός θεωρείται ιδανικός για να ενσαρκώσει τον μάγο Charles Carter, ο οποίος εργάζεται πάνω στο μεγαλύτερο κόλπο του, και σε ένα show του καλεί επί σκηνής τον Αμερικανό πρόεδρο Warren G. Harding, για να λάβει μέρος στο κόλπο με το πριόνι. Λίγες ώρες μετά το show, ο πρόεδρος Harding πεθαίνει μυστηριωδώς. 

Το στούντιο παραγωγής της ταινίας φέρεται  να βρίσκεται και σε αναζήτηση σκηνοθέτη, για το “Carter Beats the Devil”.

Ο Johnny Depp αυτό το διάστημα είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα των ταινιών “21 Jump Street” και “Dark Shadows”, ενώ έχει αναλάβει και τον ρόλο του Tonto στο “The Lone Ranger”. Πόσα πιά θα κάνεις μαζί βρε πολυμήχανε Τζόνι!!?