Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη 30/11 στις 23:10 ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

 

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ONCE UPON A TIME IN MEXICO

Περιπέτεια
Αμερικανική παραγωγή του 2003Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόνι Ντεπ, Σάλμα Χάγιεκ, Γουίλεμ Νταφόε, Μίκι Ρουρκ, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Κουεντίν Ταραντίνο, Εύα Μέντες
Διάρκεια: 97 λεπτά 

 Περιγραφή:   Ο σκληροτράχηλος κιθαρωδός επιστρέφει στις οθόνες, μετά τις ταινίες «Ελ Μαριάτσι» και «Desperado», καθώς ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ δημιουργεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής πλέον τριλογίας.
Ο Σαντς (Τζόνι Ντεπ) είναι διεφθαρμένος πράκτορας της ΣΙΑ στο Μεξικό. Για την τελευταία του παρτίδα, θέλει να χρησιμοποιήσει τον κιθαρίστα θρύλο Ελ Μαριάτσι (Αντόνιο Μπαντέρας), που του αναθέτει την δολοφονία του στρατηγού Μάρκεζ, ο οποίος κινεί τα νήματα στο καθεστώς του Μεξικού.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ή Gary Farmer [σε ταινία με τον Johnny Depp?!]

ΟΚ ειπα να το ρίξουμε μια στην πλάκα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε απλά παρακολουθήστε!

Το παιχνίδι λέγετε ..μμ,...βρείτε τις διαφορές (ΕΙΝΑΙ ΟΛΌΙΔΙΟΙ)

Ευάγγελος Βενιζέλος
Gary Farmer (ο Ινδιάνος φίλος του Τζόνι στην ταινία Dead Man)

Ποιος ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον Michael Jackson; (Ποιός αλλος?)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ?
Λοιπόν θα σας το φέρω μαλακά (τι μαλακά δλδ που ο τίτλος το λέει ξεκάθαρα? τεσπα)
Ποιος είναι ο πιο ικανός ηθοποιός του κόσμου? (για τον οποιον ρολο του ζητηθεί?)
Ποιος είναι όμορφος με μια Γαλλίδα σύντροφο και 2 κουτσουνάκια??
Ποιος είναι φαν του συγκεκριμένο?? (ΕΓΩ)
Ποιος έχει παίξει ένα ρόλο το 2005 με πολύ ντόρο οτι ειναι η απομίμηση του προσώπου για το οποίο θέλω να σας μιλήσω???

ΝΑΙ!
φαίνεται πως είναι ο πιο ικανός για το ρόλο, σύμφωνα πάντα με εταιρίες στοιχημάτων. Ο Johnny Depp είναι ικανός 4/1, ενώ ο Zac Efron είναι 9/2, ο Usher είναι 6/1, ο Justin Timberlake είναι 12/1 και ο Will Smith είναι 8/1.
Η Sharon McHugh, εκπρόσωπος της Paddy Power, δήλωσε: «Πρόκειται να είναι ένα πολύ μεγάλο έργο μιας και θα χρειαστεί κάποιος να είναι εξαιρετικά καλός στην υποκριτική και χορό για να μπει στη θέση του Michael Jackson αλλά στοιχηματίζουμε πως το μόνο που δε θα παίξει κανένα ρόλο θα είναι το χρώμα του δέρματος».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης Ivan Reitman και ο παραγωγός Τομ Pollock είναι σε συζητήσεις για την ταινία.

Ο Johnny Depp σε πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εκπληρώνει τις ευχές μου! x)

(Λοιπόν εδω ο Τζόνι εκπληρώνει 2 όνειρα μου 1α μιλάει face to face και 2ον και σημαντικότερων μιλάει face to face με φιλόδοξους μελλοντικούς δημοσιογράφους. Παρόλο που αυτο που κανω εδω και 1μισι χρόνο θεωρείτε δημοσιογραφία μερικής απασχόλησης εγω θελω να το ακολουθήσω και ως μελλοντικό επάγγελμα, και τι καλύτερο απο το να παίρνεις συμβουλές απο τον μεγαλύτερο αστέρα του ΚΟΣΜΟΥ??? ) 

Ετσι λοιπόν...Στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp προκαλώντας πανικό. Σε συγκέντρωση της ένωσης φοιτητών συγκεκριμένα...
Συζήτησε μαζί τους και ήπιε μπύρες. Στόχος της εμφάνισής του ήταν να μιλήσει με τους φοιτητές και κυρίως με εκείνους που στοχεύουν στο να γίνουν δημοσιογράφοι. Οι προβλεπόμενες θέσεις για την ομιλία του ήταν 500 και αναμενόμενα οι αιτήσεις έφταναν τις 1.500

H μακάβρια, μετά θάνατον επιθυμία του Johnny Depp!

Παιδιά οκ εντάξει εγω αυτήν την είδηση περισσότερο χιουμοριστική απο μέρους του παρά ΕΙΔΗΣΗ την πήρα γιαυτό και δεν την αναρτούσα αφου στο κατω κατω για 1η φορα τα Μ.Μ.Ε με προλάβανε κ το ειπαν πρώτα οπότε ολοι το ξέρατε οπότε πιο το όφελος αλλα επειδή μου στέλνουν διάφορα mail με παράπονα  οτι δεν το έγραψα κ πως ειναι σοβαρό και τέτοια ορίστε και μάλιστα copy-write  απο sigmalife.gr


Δεν θέλει μια συμβατική κηδεία. Δεν θέλει να μείνει στην αιωνιότητα μέσα σε ένα φέρετρο. Αυτά πάνω-κάτω τα περιμέναμε από έναν διαφορετικό τύπο σαν τον Depp. Αλλά η πρώτη του επιθυμία μετά θάνατον είναι ένα βήμα πέρα κι από το μη αναμενόμενο.
Στα πρότυπα του αγαπημένου του Hunter S. Thompson, του συγγραφέα του "Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας", ο Johnny Depp θέλει να αποτεφρωθεί και να μπει σε ένα φλασκί, από το οποίο μάλιστα θα μπορούν να πιουν όλοι οι φίλοι που θα θρηνούν για το χαμό του.
Για την ιστορία, ο Hunter Thompson είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί και να εκτοξευτούν οι στάχτες του από ένα κανόνι στην κορυφή ενός πύργου.
Ο Depp χρηματοδότησε την κηδεία του καλού του φίλου και μάλιστα έφτιαξε ο ίδιος το κανόνι που εκτόξευσε τις στάχτες του στον ουρανό.
Αυτό θα πει αντρική φιλία. Κι όσον αφορά την επιθυμία του Depp, αυτό θα πει ανατρεπτικό μυαλό. Εντάξει, και λίγο μακάβριο...

O Τζόνι παραλίγο να έχανε την ζωούλα του σε αεροπορικό δυστύχημα!!!!

Αγάπες μου μην σας τρομάζει ο τίτλος, καλά ας τρομάξετε λιγάκι...χαχαχαχα και εγω ''χέστηκα'' πάνω μου όταν το έμαθα...αλλά παρακαλώ κλείστε το στόμα σας απο τον πανικό και ανοίχτε τα μάτια σας ώστε να καταφέρετε να διαβάσετε τις παρακάτω μμ...20 περίπου σειρούλες...
 
Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Johnny Depp... που παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας: «The Rum Diary».
 
Ο 48χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Bruce Robinson, όταν έγινε το ατύχημα και η πτήση παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή.
 
«Οι μηχανές του αεροπλάνου απλά έσβησαν.Ο ήχος τους ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχε η απόλυτη σιωπή. Ο Bruce και εγώ αλληλοκοιταχτήκαμε, και νομίζω πως του είπα: “Αυτό ήταν;”  Κανένας δεν είπε λέξη εκτός από μένα και τον Bruce, που καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον και αναφωνήσαμε: “… Έτσι είναι ο θάνατος;! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι πέφτει το αεροπλάνο"» περιγράφει ο Depp στο LIVE magazine. 
 
Στη συνέχεια,  όπως αναφέρει ο 48χρονος ηθοποιός, και οι δυο τους ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, με το που σκέφτηκαν πως αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα πέθαιναν τελικά.
 
Ευτυχώς, όμως, οι μηχανές μετά από μερικά δεύτερα άρχισαν ξανά να λειτουργούν και όλοι ανακουφίστηκαν.  
 
Όπως λέει ο Johnny Depp η γεύση του θανάτου, τον «έδεσε» πολύ με τον 65χρονο σκηνοθέτη: «Μετά απ΄ αυτό, ήρθαμε πολύ κοντά οι δυο μας. Για μια στιγμή, ήταν σαν να πέφταμε και οι δυο μαζί».

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

*Πειρατές της καραϊβικής & η κομμένη σκηνή / Ο Τζόνι σε μπαλάντα με την Βανέσα / Το πρόγραμμα των ταινιών -απο το εξωτερικό-

Η κομμένη κ μονταρισμένη σκηνή που ποτέ δεν βγήκε στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά εδώ!!




Ο Τζόνι χάρισε πρόσφατα την φωνούλα του σε μια ερωτική μπαλάντα που ηχογράφησε μαζί με την Βανέσα....δεν τραγουδά ούτε παίζει μουσική απλά....λέει μερικές λεξούλες (που ιδέα δεν εχω τι σημαίνουν εκτός απο το amour) αχαχχχαχαχα τέλος πάντως τις λέει με εναν δικό του χαρακτηριστικό κ πολύ ερωτικό τρόπο......
υ.γ---Το τραγούδι είναι κιόλας διαθέσιμο στο Album “From Gainsbourg To Lulu





Α μη ξεχάσω!!...




Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οχι ένα όχι 2 αλλά 3 νέα!! Ο Τζόνι αποχωρίζετε την Γαλλία, βίντεο απο την εκπομπή του BBC της περασμένης Δευτέρας και το ηλεκτρονικό μας άλμπουμ!

Γεια σας...ναι το ξέρω το ξέρω αργώ λιγουλάκι να γραφω...γιαυτό συνήθως δημοσιεύω 5 με 6 αναρτήσεις μαζεμένες μερα παρα μέρα συγχωρέστε με όμως...[δεν προλαβαίνω] Σας υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να ανανεώνω το μπλοκ καθημερινά απο εδω κ πέρα...με την προϋπόθεση παντα πως υπάρχουν νεα!

1ο νέο για σήμερα είναι πως εδω και 3 μερούλες λειτουργεί ενα online άλμπουμ φωτογραφιών μέσω του tumblr μέσω του οποίου μπορείτε να βρείτε νέες κινούμενες και μη φώτο του Τζόνι [πέρα απο μερικές άσχετες με τον ηθοποιό που ειναι σε προσωπικό επίπεδο...γτ πέρα απο λογαριασμός του μπλόκ ειναι κ δικός μου]...Ο λογαριασμός είναι ... http://sofiadeppechelon.tumblr.com/  όσοι επιθυμείτε κ εχετε και εσεις λογαριασμό κάνετε με follow

2o νέο που σχεδόν μπαγιάτεψε ειναι το οτι ο Τζόνι σκέπτεται εδω και μερικές μερούλες σοβαρά να μεταναστεύσει ξανά πίσω στην γενέτηρά του με όλη την οικογένεια! Συγκεκριμένα ετοιμάζεται να πάει προς Αμερική μεριά καθώς δεν δέχτηκε να πολιτογραφηθεί μόνιμος κάτοικος Γαλλίας για φορολογικούς λόγους.Όπως ξέρουμε όλες και όλοι, ζει από το 1990 στην Γαλλία μαζί με την ''σύντροφό'' του τραγουδίστρια και ''ηθοποιό'' Βανέσα Παραντί και τα δύο παιδιά τους όμως τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στην Αμερική καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να πληρώνει φόρους εις διπλούν.

«Τελικά ίσως το κάνω. Σκέφτομαι αν πρέπει να μείνω ή να επιστρέψω στην Αμερική» δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian».


«Η Γαλλία ήθελε ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήθελαν να γίνω μόνιμος κάτοικος. Αλλά το καθεστώς της μόνιμης διαμονής αλλάζει τα πάντα. Θέλουν μόνο... χρήματα. Αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμος να απαρνηθώ της αμερικάνικη υπηκοότητά μου».


Επίσης, ο ηθοποιός εξήγησε ότι αν ζει περισσότερο από 183 ημέρες τον χρόνο στην Γαλλία, θα πρέπει να πληρώνει φόρο τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. «Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως θα εργάζομαι τζάμπα».

 3ον  Watch again - Monday's show (κλίκαρε το link)  http://www.bbc.co.uk/news/12698745

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ψήφισε μέχρι να ματώσουν τα χέρια σου θα νικήσει αυτός που αξίζει (ο Τζόνι δηλ.) εξαρτάτε απο εσένα κ εμένα....PEOPLE CHOICE AWARDS 2012....

Λοιπόν ...τα γράφω αγγλικά γιατί όλοι πρέπει να υποστηρίξουμε τον καλύτερο ηθοποιό από τους υποψήφιους και μη!
Voting begins today for all 43 categories and will end on Dec. 6, 2011.

Winners will be revealed during the live broadcast of PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2012 from the Nokia Theater, L.A. Live on Wednesday, Jan. 11, 2012 (9:00-11:00 PM, live ET/delayed PT) on the CBS Television Network.


Now go and vote here for:

Favorite Movie – Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Favorite Movie Actor – Johnny Depp
Favorite Ensemble Movie Cast – Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Favorite Animated Movie Voice – Johnny Depp as Rango (Rango)

http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp



Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τα δύο πάρτ απο την βραδιά στο σόου του Graham Norton!!


part 1


part 2

Ο Alice Cooper μουσικός υπηρέτης του Τζόνι μας!!!

Εχει γίνει γνωστός απο πολύ παλιά ως ενας απο τους μεγαλίτερους βασιλιάδες του σκότους. Τον τίτλο αυτόν τον έχει λόγο της heavy mettal ουσικής του, των μαυρων στίχων του και του γκόθικ στίλ και μακιγιάζ του. Έτσι ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης ο Τίμ Μπάρτον φυσικά στο πρόσωπο του Αλις Κούπερ βρήκε αυτό που του έλειπε για την μαύρη του ταινία που δεν ειναι αλλη απο το Dark Swadows. Ο ήρωας του ρόκ εν ρόλ αναφέρει οτι θα ερμηνεύσει στην ταινία  το τραγούδι << No more, Mr Nice guy>>

Η σκηνή εχει ως εξής (όπως εχετε δει σε φωτο)...
Ο πλούσιος βάμπιρος μας ο Τζόνι προσλαμβάνει τον Κούπερ ως μουσικό ψυχαγωγό της αφεντιάς του. Ο Τιμ εχει δημιουργήσει για το κάστ αλλα κ για τον μουσικό μας ενα υπέροχο σκινικό επηρεασμένο απο το παρελθόν. Ενα Γοτθικό αρχοντικό, που βρέχετε απο μία πόλη λιμάνι με όλα της τα αξεσουάρ (δηλ) αποβάθρες, δέστρες και βάρκες που επιπλέουν σε ένα τεχνητό ωκεανό. Ο κούπερ ενθουσιάστηκε με τα σκηνικά αυτα κ δεν το κρύβει δηλώνοντας <<ειναι τόσο καλά στημένα, θα πρέπει να τα μετακομίσουν απο το Universal Studio και να το τοποθετήσουν όπως ειναι στο Haunted-House για την επόμενη χρονιά!>>

Μερικά ακόμα λόγια του Κούπερ...
<<Η ρόκ μουσική και οι κωμωδίες τρόμου εργάζονται απο κοινού χρόνια τωρα. Θέλω να πω...όλα αυτά τα μεταλλάδικα εφέ που εχει χρησιμοποιήσει ο Τίμ για την ταινία ειναι παρόμοια με αυτα που χρησιμοποιούμε εμείς στα λάιβ μας>>
<< Κάτι που θέλω πολύ να πω ειναι πως...ο Τίμ ειναι μοναδικός του είδους του εχει ανοιχτό πνεύμα ποικίλες ιδεών και απίστευτη κριτική ματιά>>

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Χαρούμενο Halloween απο το Johnny_Depp_Greece

Αν και ως χώρα και ως θρήσκευμα εμείς δύστυχος δεν έχουμε Halloween εγω λέω να το γιορτάσουμε σαν να έχουμε...Εδώ λοιπόν όλοι μαζί γιατί δεν ξέρω για εσάς εγω πάντως το Λατρεύω...Σας δίνω λοιπόν μερικά μόνο βιντεάκια με πετυχημένες Halloween μεταμφιέσεις...Μπορείτε να το δοκιμάσετε!!
όσοι θέλετε βγάλτε κ φωτο...θα σας δημοσιεύσω εδω στο Johnny_Depp_Greece
Happy Halloween λοιπόν σε μάς και στον Johnny μας!!









Χααχαχα ακούστε υφάκι και φωνή ^^

Johnny Depp Almost Died In A Plane Crash!! αποκλειστική συνέντευξη για το The rum diary

*Υ.Γ= Η ημερομηνία για την πρεμιέρα της ταινίας σε Ελλάδα&Κύπρο άλλαξε και αναμένετε στη 1η Ιανουαρίου του 2012...



New “Life’s Too Short” promo photos (κάνε κλίκ για μεγέθυνση)