Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Οι υποψηφιότητες των 32ων Χρυσών Βατόμουρων,,, [ευτυχώς ο Τζόνι πουθενά!! ]

Παρότι τα 32α Χρυσά Βατόμουρα άλλαξαν ημερομηνία ανακοίνωσης βραβείων (αυτή θα γίνει την πρωταπριλιά), δεν μπορούσαν να μην «αμαυρώσουν» και φέτος τα Όσκαρ, ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητες τους την παραμονή της βράβευσης των καλύτερων της χρονιάς. Οι ταινίες που μονοπώλησαν τις «τιμητικές» υποψηφιότητες ήταν συγκεκριμένες. Περισσότερο, όμως, από όλες, το Ο Jack & η Jill έφτασε στο νούμερο των 12 υποψηφιοτήτων, με τον Adam Sandler να ανακηρύσσεται ο φετινός βασιλιάς με τρεις «διακρίσεις» παντός φύλου! Η προσωπική μου παρατήρηση είναι πως ενώ διατηρείται η στόχευση μεγάλων σταρ, φέτος γίνεται μια κάποια προσπάθεια να είναι πιο μελετημένες οι υποψηφιότητες. Μήπως τα Βατόμουρα γίνονται mainstream; Όπως και να ‘χει, ιδού τα «μπουμπούκια» της χρονιάς…

Χειρότερη Ταινία Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι
Ο Jack & η Jill
New Year`s Eve
Transformers 3
Χαραυγή: Μέρος 1

Χειρότερος Ηθοποιός
Russell Brand - Άρθουρ: Ο Εκατομμυριούχος της Συμφοράς
Nicolas Cage - Drive Angry, Το Κυνήγι των Μαγισσών και Trespass
Taylor Lautner - Abduction και Χαραυγή: Μέρος 1
Adam Sandler - Ο Jack & η Jill (ως Jack) και Σύζυγος για Ενοικίαση
Nick Swardson - Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι

Χειρότερη Ηθοποιός
Martin Lawrence (ως Big Momma) - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος Εν Δράσει
Sarah Palin (ως ο εαυτός της) - The Undefeated (ντοκιμαντέρ)

Sarah Jessica Parker
- Μα Πώς Τα Καταφέρνει! και New Year`s Eve
Adam Sandler (ως Jill) - Ο Jack & η Jill

Kristen Stewart - Χαραυγή: Μέρος 1


Χειρότερος Β΄ Ηθοποιός Patrick Dempsey
- Transformers 3
James Franco
- Σιγά τα Γαλάζια Αίματα
Ken Jeong
- Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος Εν Δράσει, The Hangover II, Transformers 3 και Ζωολογικός Τύπος
Al Pacino - Ο Jack & η Jill

Nick Swardson
- Ο Jack & η Jill και Σύζυγος για Ενοικίαση

Χειρότερη Β΄ Ηθοποιός
Katie Holmes - Ο Jack & η Jill
Rosie Huntington-Whitely
- Transformers 3
Brandon T. Jackson (ως Charmaine) - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος Εν Δράσει

Nicole Kidman
- Σύζυγος για Ενοικίαση
David Spade (ως Monica) - Ο Jack & η Jill


Χειρότερος Σκηνοθέτης
Michael Bay - Transformers 3
Tom Brady - Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι

Bill Condon - Χαραυγή: Μέρος 1

Dennis Dugan - Ο Jack & η Jill και Σύζυγος για Ενοικίαση

Garry Marshall
- New Year`s Eve

Χειρότερο Σενάριο
Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι
Ο Jack & η Jill

New Year`s Eve

Transformers 3

Χαραυγή: Μέρος 1


Χειρότερο Ζευγάρι επί Οθόνης
Nicolas Cage & οποιοσδήποτε μοιράστηκε την οθόνη μαζί του σε οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις ταινίες (Drive Angry, Το Κυνήγι των Μαγισσών και Trespass)Shia LaBeouf & το ημίγυμνο μοντέλο (Rosie Huntington-Whitely
) - Transformers 3
Adam Sandler & είτε η Jennifer Aniston ή η Brooklyn Decker - Σύζυγος για Ενοικίαση

Adam Sandler & είτε η Katie Holmes, είτε ο Al Pacino ή ο Adam Sandler - Ο Jack & η Jill

Kristen Stewart & είτε ο Taylor Lautner ή ο Robert Pattinson - Χαραυγή: Μέρος 1


Χειρότερο Πρίκουελ, Ριμέικ, Κλοπή ή Σίκουελ
Άρθουρ: Ο Εκατομμυριούχος της Συμφοράς
Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι (κλοπή από το Ξέφρενες Νύχτες και το Ένα Αστέρι Γεννιέται
)The Hangover II
Ο Jack & η Jill (ριμέικ/κλοπή από το Glen or Glenda
)Χαραυγή: Μέρος 1

Χειρότερο Συνολικό Καστ
Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι
Ο Jack & η Jill

New Year`s Eve

Transformers 3

Χαραυγή: Μέρος 1

Oscar 2012 Rango/ σε νεα μεταφυσική ταινία θα παίξει ο Τζόνι μας!!!

Σας ζήτω εκατομμύρια συγγνώμη αλλα ειχα πολλα τρεχάματα και μάλιστα οχι και τοσο ευχάριστα τον τελευταίο καιρο γιαυτο και δεν ασχολούμουν πολυ με τον υπολογιστή αλλα ουτε κ με το σαιτ....Αυτα που θα πω πιθανό να τα ξέρετε όλοι αλλα εμενα ειναι χαρα και υποχρέωση μιου να σας ΞΑΝΑενημερωσω!!

1)Μετά την επιτυχημένη του μεταμφίεση ως πειρατή λοιπόν, ο Τζόνι , ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε αστυνομικό θρίλερ μεταφυσικών διαστάσεων, αναβιώνοντας τον χαρακτήρα του «Κόλτσακ» στην ταινία «The Night Stalker». Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που έκανε επιτυχία τη δεκαετία του '70. Η ταινία -απευθυνόμενη κυρίως στο παιδικό κοινό- θα γυριστεί στα στούντιο της Ντίσνεϊ και ο Τζ. Ντεπ, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έχει και τον ρόλο του παραγωγού.

2) Στην ταινία Rango απονεμήθηκε το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη ταινία Κινουμένων Σχεδίων.
Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ήρωα, ένα κατοικίδιο χαμαιλέοντα που καταλήγει στην πόλη Σκόνη, όπου αναλαμβάνει το ρόλο του σερίφη.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Γκορ Βερμπίνσκι.
Στην ταινία Undefeated, σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Λίντσεϊ και Τ. Τζ. Μάρτιν, απονεμήθηκε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ.

Το φιλμ καταγράφει την προσπάθεια ενός χαρισματικού εθελοντή προπονητή του ράγκμπι να μεταμορφώσει την ομάδα ενός γυμνασίου έπειτα από μια χρονιά ηττών.

 <<Σ’ αγαπώ πολύ!» Με αυτές τις λέξεις και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, ο  Αλεξάντερ ΠέινΑλέξανδρος Παπαδόπουλος το κανονικό  όνομά του- ευχαρίστησε την μητέρα του, παρούσα στην 84η απονομή των βραβείων Οσκαρ που δόθηκαν την Κυριακή το βράδυ (ώρα Λος Αντζελες_ ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) στο Hollywood and Highlight Centre.
Το Οσκαρ διασκευασμένου σεναρίου που ο Πέιν κέρδισε για τους «Απογόνους», είναι το δεύτερο του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού μετά την χρονιά του «Πλαγίως» (2005). Όταν το είχε πάρει τότε τής είχε υποσχεθεί ότι στο δεύτερο θα την ευχαριστούσε. Και αυτό έκανε. Σήμερα ο Αλεξάντερ Πέιν (στη φωτογραφία με τη μητέρα του) μετρά έξι υποψηφιότητες στα Οσκαρ και δυο βραβεία.

Όμως η 84η απονομή των βραβείων Οσκαρ δεν ανήκε τελικά στους «Απογόνους» του Πέιν καθώς το βραβείο διασκευασμένου σεναρίου ήταν το μόνο που δόθηκε στην  ταινία. Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν βεβαίως το «The Artist», το γαλλικό, ασπρόμαυρο, βωβό φιλμ του Μισέλ Χαζαναβίσιους που κατέκτησε και την Αμερική κερδίζοντας τα Οσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας Α’ ανδρικού ρόλου για τον Ζαν Ντεζαρντέν, κοστουμιών και μουσικής.
Η εφετινή απονομή είχε γαλλικό χρώμα και αρκετά «σπασμένα» αγγλικά στους ευχαριστήριους λόγους του Χαζαναβίσιους, του Ντιζαρντέν και του παραγωγού Τομά Λανγκμάν.

Ο Ζαν Ντεζαρντέν (φωτογραφία) που έκλεισε τον λόγο του με άκρατο ενθουσιασμό, γράφει πλέον  Ιστορία γιατί είναι ο πρώτος Γάλλος ηθοποιός που κερδίζει το Οσκαρ Α ανδρικού ρόλου. Η ειρωνεία είναι ότι ένα από τα πρότυπα του Ντεζαρντέν για τον ρόλο του Τζορτζ Βαλεντάιν, του αστέρα του βωβού κινηματογράφου που υποδύθηκε στο «The Artist», ήταν ο πραγματικός σταρ του βωβού σινεμά Ντάγκλας Φέρμπανξ, ο οποίος, συν τοις άλλοις ήταν και ο πρώτος οικοδεσπότης τελετής βραβείων Οσκαρ το 1928!

«Ελάτε τώρα,
Come on!» Κουνώντας το χέρι της πάνω κάτω λες και διέταζε να κάνουν ησυχία, η Μέριλ Στριπ (φωτογραφία) επέμεινε να σταματήσουν τα χειροκροτήματα στην κατάμεστη αίθουσα λίγο μετά το άνοιγμα του φακέλου και την ανακοίνωση από τον Κόλιν Φερθ ότι κέρδισε το Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την δουλειά της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην «Σιδηρά κυρία».

«Είμαι βέβαιη ότι η μισή Αμερική θα πρέπει να είπε “Ε όχι πάλι!”» είπε η Μέριλ Στριπ. Και όμως. Η αλήθεια όμως είναι στα τελευταία 29 χρόνια αυτό είναι το τρίτο Οσκαρ της. Το όνομά της μπορεί να το ακούγαμε διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια όμως η τελευταία φορά που η Στριπ είχε όντως κερδίσει Οσκαρ ήταν το 1983 _Α’ γυναικείου ρόλου για την «Εκλογή της Σόφι». Η καταξιωμένη ηθοποιός σήμερα μετρά 17 υποψηφιότητες κρατώντας το απόλυτο ρεκόρ.  Όπως ήταν αναμενόμενο, ο «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε _που όπως το «Artist» είναι επίσης μια ταινία με γαλλικό άρωμα καθώς τοποθετείται στο Παρίσι της δεκαετίας του 1930 και αναφέρεται στην γέννηση του κινηματογράφου_ διέπρεψε στις τεχνικές κατηγορίες. Κέρδισε σε πέντε κατηγορίες: φωτογραφίας, σκηνικών, ηχητικού μοντάζ, ηχητικού μιξάζ και οπτικών εφέ. Οι πάντες ευχαρίστησαν τον μεγάλο μέντορά τους, τον Μάρτιν Σκορσέζε (στη φωτογραφία με τη σύζυγό του), ο οποίος σε αυτή την απονομή δεν είπε λέξη…
«Ντάρλινγκ, έχουμε μόλις δυο χρόνια διαφορά. Που βρισκόσουν τόσο καιρό;» Να πως ο Καναδός ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ (φωτογραφία) υποδέχθηκε το δικό του βραβείο, το πρώτο του Οσκαρ στην κατηγορία του Β’ ανδρικού ρόλου που κέρδισε για την ταινία «Οι πρωτάρηδες». Ογδόντα δυο ο κ. Πλάμερ, ογδόντα τεσσάρων ο κ. Οσκαρ. Παραγνωρισμένος επί χρόνια από την Ακαδημία, ο Πλάμερ κέρδισε στην μόλις δεύτερη υποψηφιότητά του σε 60 χρόνια καριέρας! (η προηγούμενη υποψηφιότητά του ήταν πρόπερσι για τον «Τελευταίο σταθμό» όπου υποδύθηκε τον Λέοντα Τολτόι). Η βράβευση του Πλάμερ ήταν μια από τις πιο όμορφες και πιο συγκινητικές στιγμές της 84ης απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Στους β΄ γυναικείους ρόλους η Οκτάβια Σπένσερ (φωτογραφία) που κέρδισε το Οσκαρ για την υπηρέτρια που υποδύθηκε στις «Υπηρέτριες» έκανε τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να σηκωθούν όρθιοι. Αυτό κι αν είναι επιτυχία. Η Σπένσερ ήταν η μόνη νικήτρια που ξέσπασε σε λυγμούς ενώ μνημόνευε την οικογένειά της στην Αλαμπάμα και στο Λος Αντζελες.
Ο κωμικός Μπίλι Κρίσταλ (φωτογραφία) βρέθηκε και πάλι σε φόρμα στον «ρόλο» του οικοδεσπότη της απονομής ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας. Στην εισαγωγή του έκανε ένα  χορευτικό α-λά Φρανκ Σινάτρα παρουσιάζοντας τις εννέα υποψήφιες ταινίες και αργότερα έκανε αρκετές πλάκες ανάμεσα στις οποίες για το φιλί του Τζορτζ Κλούνεϊ («είστε πολύ τυχερή» είπε στην κοπέλα που καθόταν δίπλα στον Κλούνει) και κάτι που συνήθιζε από παλιά. Να λέει τι σκέφτονται κάποιοι από τους υποψηφίους που φαίνονται στην μεγάλη οθόνη της αίθουσας.
Η πρώτη «πάσα» του Κρίσταλ ήταν στον Τομ Χανκς για τα πρώτα τεχνικά βραβεία. Τότε ήταν που το «Hugo» άρχισε να φτιάχνει κλίμα κερδίζοντας το διεύθυνσης φωτογραφίας και σκηνικών που σήμανε το τρίτο Οσκαρ του Ντάντε Φερέτι  και της γυναίκας του Φραντσέσκα Λο Σκιάβο που αφιέρωσε το Οσκαρ της στην  Ιταλία. Αντιστοίχως το Οσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας που κέρδισε ο Ασγκάρ Φαραντί (φωτογραφία) για την ιρανική ταινία «Ενας χωρισμός» το αφιέρωσε στους συμπατριώτες του Ιρανούς λέγοντας πόσο σημαντικό είναι σε μια εποχή πολιτικού σκοταδισμού το Ιράν να ακούγεται για την Τέχνη του.
Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ήταν απών από το In memoriam, το αφιέρωμα στους καλλιτέχνες που πέθαναν το 2011 και τους πρώτους μήνες του 2012. Φαίνεται ότι η Ακαδημία δεν ήταν και τόσο καλά διαβασμένη σε αυτόν τον τομέα γιατί έλειπε τόσο ο χιλιανός σκηνοθέτης Ραούλ Ρουίζ όσο και ο μεξικανός Πέδρο Αρμεντάριζ.
Αντιθέτως ο υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθεσίας και σεναρίου στον «Αλέξη Ζορμπά» Μιχάλης Κακογιάννης βρισκόταν ανάμεσα στα πρόσωπα που η Ακαδημία θυμήθηκε μαζί με τους ηθοποιούς  Τζέιν Ράσελ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ανί Ζιραρντό, Μπεν Γκαζάρα και Πίτερ Φολκ, τους σκηνοθέτες Σίντνεϊ Λουμέτ, Κεν Ράσελ, την τραγουδίστρια/ ηθοποιό Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Στιβ Τζομπς.
Αναλυτικά όλα τα βραβεία
Οσκαρ καλύτερης ταινίας: The Artist – Τομά Λανγκμάν, Μισέλ Χαζαναβίσιους

Οσκαρ σκηνοθεσίας: Μισέλ Χαζαναβίσιους – The Artist

Οσκαρ Α γυναικείου ρόλο: Μέριλ Στριπ – Σιδηρά Κυρία

Οσκαρ Α ανδρικού ρόλου: Ζαν Ντεζαρντέν – The Artist

Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου: Οκτάβια Σπένσερ – Υπηρέτριες

Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου: Κρίστοφερ Πλάμερ – Οι πρωτάρηδες

Οσκαρ διασκευασμένου σεναρίου: Αλεξάντερ Πέιν - Οι απόγονοι

Οσκαρ πρωτότυπου σεναρίου: Γούντι Αλεν – Μεσάνυχτα στο Παρίσι

Οσκαρ μουσικής επένδυσης: Λουντοβίκ Mπουρσέ – The Artist

Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού: Man or Muppets Μπρετ Μακένζι

Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας: Ενας χωρισμός (Ιράν)

Οσκαρ ντοκιμαντέρ: Undefeated
Οσκαρ κινουμένων σχεδίων: Rango
Οσκαρ φωτογραφίας: Hugo
Οσκαρ σκηνικών: Hugo 
Οσκαρ κοστουμιών: The Artist
Οσκαρ μακιγιάζ: Σιδηρά Κυρ
Οσκαρ μοντάζ: Το κορίτσι με το τατουάζ
Οσκαρ ηχητικού μοντάζ: Hugo
Οσκαρ ηχητικού μιξάζ: Hugo
Οσκαρ ειδικών εφέ: Hugo
Οσκαρ μικρού μήκους μυθοπλασίας; The shore

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο θανατος του Κέλι = ενα μεγαλο κενο στο εργοστασιο της καρδιάς μας!

Δυστυχώς αυτή η εβδομάδα τελειώνει πολυ ''θανατηφόρα'' διότι εκτός από την υπέρλαμπρη και πραγματική φωνάρα Γουίτνεϊ Χιούστον χάσαμε και τον επίσης λαμπρό ηθοποιό...Ντέιβιντ Κέλι... τον γνωστό σε όλους τους Τζονόφιλους παππού του μικρού Τσάρλι απο το εργοστάσιο σοκολάτας.... για τον θανατο του παραλίγο 84χρονο αστερα θα πω απλα καλο ταξίδι.... 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Tim Burton, The Exhibition --> η ομορφότερη έκθεση της χρονιάς!

Και ναι για αλλη μια φορα ειμαι η πρωτη που θα σας ενημερώσει για αυτο το γεγονός...!!
Λοιπόν εχουμε και λεμε...μετα το μοναδικό ΜΟΜΑ που ειχε γινει απο τον Τιμ Μπάρτον για όλους εμας..[οπου ειχε πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα...το 2009] ερχετε το
Tim Burton - The exhibition
Πρόκριτε για μια ακόμα έκθεση...του πολυαγαπημένου μου Τιμ που θα διεξάγεται απο τις 7 Μαρτίου εως τις 5 Αυγούστου του 2012 στο Παρίσι στο Cinematheque.

Ειναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ζήσουμε ξανα τις ταινιες του μεσα απο τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Μπάρτον....[συμπεριλαμβανομένων και ταινιών μικρου μήκους]
Ο σκηνοθέτης, μουσικός συντάκτη, συγγραφέας, ζωγράφος, κομίστας, παραγωγός και εφευρέτης του διαφορετικού και το μπλάκ χιούμορ μας προσκαλεί κοντα του για αλλη μια φορα να θαυμάσουμε τα εκκεντρικά του αριστουργήματα.

Στην έκθεση τα εργα θα εχουν Ροκ, Ποπ Γκόθ αλλα και υπερρεαλιστικό χαρακτήρα καθώς μόνος του δηλώνει '' ειναι μια υβριδικές δημιουργίες'' ''Είχα κανει κάποτε ενα σχεδιο...τότε ειπα στον εαυτό μου; Ποιος σου λεει αν ξερεις ή οχι να σχεδιάζεις...και τι σημασία εχει στο κατω κατω...το σημαντικότερο ειναι να σου αρεσει εσενα...και εμενα ΜΟΥ αρεσει [τονίζει] '' Ο Τιμ εμφανίζετε δίπλα στους θρύλους του σήμερα του χθες και του για πάντα....τους θρύλους της μαύρης κωμωδίας και ρομάντζου...τους ήρωες της καρδιάς μου και των συναισθημάτων μου Ψαλιδοχέρη, Σκαθαροζουμι, Τρελοκαπελα, Γουίλι Γόνκα, Σουίνι τόντ αλλα και για πρωτη φορα ο τιμ αποφάσισε να αποκαλύψει σε όλους μας τα κρυφά μυστικά των ηρώων του ακέφαλου καβαλάρη.
 
Ακόμα δεν υπάρχει περίπτωση να λειπει ο Τζόνι...μας που ολη σχεδόν η εκθεση ειναι αφιερωμένη [έμμεσα] σε αυτόν απο τον κολλητό του ...σαν ενα τεραστιο ευχαριστώ...προς όλους μας....επίσης θα δουμε δημιουργίες απο την πολυαναμενόμενη ταινια του εκρηκτικού διδύμου το μοναδικο Dark Shadow ...εξου κ το ενα απο τα 2 πόστερ!!!
Περιμένουμε λοιπόν....εγω τουλάχιστον ειμαι πραγματικά ενθουσιασμένη...ελπίζω να ερθει για αλλη μια φορα η εκθεση...και εδω ;)



Το CD με τα τραγούδια απο το The Rum Diary έρχεται πολυ σύντομα!!!



Το CD με τα  iTunes κομμάτια θα κυκλοφορήσει στις Feb 28th! (and on CD in March) [ανυπομονώ] ^^

Τα κομμάτια  ειναι τα...

01. Telstar – The Tornados
02. Nuthin’ But Lovin’ – Eugene Ruffolo
03. Charmaine – Mantovani & His Orchestra
04. A Dozen Roses – Joe Lervold and Shanna Carlsen
05. Volare (Instrumental) – Cortijo y Su Combo and Ismael Rivera
06. Surfing Drums – Dick Dale & His Del-Tones
07. Kitchen Sink Boogie – Hound Dog Taylor and the HouseRockers
08. Let’s Get Funky – Hound Dog Taylor and the HouseRockers
09. Col Legno – Marc Johnson
10. After All (I Live My Life) – Frankie Miller
11. The Mermaid Song – Patti Smith
12. The Mermaid Song (Strings Version) – Benmont Tench
13. Three Legged Dogs – Christopher Young
14. Young Hacks In Love – Christopher Young
15. Spasmic Lampshades – Christopher Young
16. Judsa Goat (Meat Me Rumba) – Christopher Young