Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Και επίσημα Ινδιάνος... πέρα απο την καταγωγή απέκτησε και όνομα!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός στην νέα του ταινία με τίτλο “Lone Ranger”, υποδύεται έναν Ινδιάνο πνευματικό αρχηγό και πολεμιστή Τόντο. Ο Λαντόνα Χάρις ο οποίος είναι ινδιάνος Κομάντσι και πρόεδρος της οργάνωσης και πρόεδρος της Αμερικανικής Κοινότητας των ινδιάνων, τόνισε: «Τον προσέγγισα και ο Τζόνι ήταν πολύ θετικός ως προς την ιδέα να υιοθετηθεί. Εδειξε περήφανος που έλαβε την πρόσκληση και μας τιμάει που δέχτηκε με τέτοιον ενθουσιασμό».
Στην τελετή ο Τζόνι Ντεπ μοίρασε δώρα στους παρευρισκόμενους, πράξη την οποία απαιτεί το έθιμο.

Υ.Γ Ζητω συγγνώμη που δεν ανεβάζω πολλα νεα τελευταία αλλα ειμαι μαθήτρια και εχω πολλα διαβάσματα...και παλι συγγνώμη....

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Βανεσσα-Τζόνι [ο Τζόνι δίνει τα φώτα του σε σχέση με το θέμα περι χωρισμού]

Όταν τον περασμένο Γενάρη η Vanessa Paradis είχε διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού της με τον Johnny Depp, κανείς δεν την πίστεψε. [πέρα απο εμενα] Τώρα ποιος θα αμφισβητήσει και τη δήλωση του ίδιου του ηθοποιού ότι τα σενάρια είναι αναληθή;

«
Δεν χώρισα με τη Vanessa», διαμήνυσε σε όλους (και όλες!) ο 48χρονος Johnny μας και χαρακτήρισε «απολύτως ψεύτικες» τις φήμες, από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του “Dark Shadows”.

Η αλήθεια είναι ότι
η είδηση του χωρισμού των δύο αστέρων του Χόλιγουντ ήταν βάλσαμο στα αφτιά σχεδόν όλων των γυναικών επί της γης, που ως συνήθως πιστεύουν ό,τι τους συμφέρει…

«Δεν έχει σημασία τι θα πω στον κόσμο, αφού τελικά θα πιστέψει το αντίθετο. Ωστόσο, το λέω και επιμένω, ‘δεν έχουμε χωρίσει’»
, είπε ο J. Depp. 

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

The ''Dark Shadows'' premiere in Tokyo(12th May)!!












Ο Τζόνι Ντεπ εξηγείται για να μην παρεξηγείται

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η διαρροή της φωτογραφίας του Τζόνι Ντεπ ως Ινδιάνος Τόντο του «Lone Ranger», o Αμερικανός ηθοποιός και οι παραγωγοί της ταινίας, που είναι κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του '50 για τον ομώνυμο πολέμιο του εγκλήματος και του βοηθού του, έχουν περάσει πλέον για τα καλά στην αντεπίθεση.
Για να αντιμετωπίσουν τις γκρίνιες για την επιλογή ενός λευκού ηθοποιού για το ρόλο αλλά και για την ιστορικά ανακριβή εκδοχή του που αναμιγνύει χαρακτηριστικά από διάφορες ινδιάνικες φυλές και στοχεύει σε κάτι το κάπως απόκοσμο, χαραμίζοντας έτσι μια ευκαιρία για μια ρεαλιστική απεικόνιση της ινδιάνικης κουλτούρας σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή, ο Ντεπ από τη μια μίλησε για τις ινδιάνικες ρίζες του (από τη προγιαγιά του, όχι και τόσο πρόσφατα) και φωτογραφήθηκε αλά προεκλογική περίοδο με επίσημη αντιπροσωπία ντόπιων Ινδιάνων, και από την άλλη εξηγεί το σκεπτικό πίσω από το εκκεντρικό λουκ του Τόντο, που απομακρύνεται αρκετά από την πρωτότυπη σειρά.
«Είχα δει έναν πίνακα από έναν καλλιτέχνη ονόματι Κέρμπι Σάτλερ, και κοίταξα στο πρόσωπο αυτού του πολεμιστή και σκέφτηκα, αυτό είναι. Αυτές οι ρίγες που διασχίζουν το πρόσωπό του…είναι σαν να μπορείς να δεις τις ξεχωριστές πτυχές του ατόμου. Υπάρχει το σοφό κομμάτι του, το βασανισμένο και πληγωμένο κομμάτι του, το θυμωμένο, και ένα κομμάτι γεμάτο κατανόηση και πρωτοτυπία. Είναι σαν να διαμελίζεις έναν εγκέφαλο – αυτό το μακιγιάζ με ενέπνευσε,» δήλωσε ο Ντεπ, προσθέτοντας ότι «ο μόνος λόγος που ήθελα να παίξω τον Τόντο ήταν για να χαλάσω το στερεότυπο του Αμερικανού Ινδιάνου που έχει διατρέξει την ιστορία, και σίγουρα την ιστορία του σινεμά – ειδικά αυτό του Τόντο ως του βοηθού. Όπως θα δείτε, δεν είναι καθόλου έτσι.»
Ο Τζόνι Ντεπ εξηγείται για να μην παρεξηγείται
Από τον πίνακα ήρθε και η ιδέα για το νεκρό πουλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού του, παρόλο που στον πίνακα το κοράκι είναι εν πτήσει και απλά τυχαίνει να βρίσκεται σε θέση που δίνει την εντύπωση ότι έχει σταματήσει στο κεφάλι του Ινδιάνου. Αυτό οδήγησε σε άλλη μια ιδέα: «Σκέφτηκα: ο Τόντο έχει ένα πουλί στο κεφάλι του. Είναι ένα πνεύμα που τον οδηγεί. Είναι νεκρό για τους άλλους, αλλά όχι για αυτόν. Για αυτόν είναι ζωντανό.»
Η νέα προσθήκη στην οικογένεια των εκκεντρικών και βαριά μακιγιαρισμένων χαρακτήρων του Τζόνι Ντεπ, θα φτάσει στις οθόνες μας τον Μάιο του 2013.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

50.000 $ κόστισαν τα γενέθλια του Τζακ...αλλα κάτι έλειπε!!!.

Όλα τα είχε το πάρτι γενεθλίων του Jack Depp... Εκτός από την μαμά του.Το ότι ο Johnny Depp είναι από τους πιο ακομπλεξάριστους και ροκ (αν και αυτός ο χαρακτηρισμός έχει γίνει λίγο του συρμού τελευταία) τύπους του Hollywood, το ξέραμε. Ότι είναι όμως ένας απίστευτα cool πατέρας, μόνο να το φανταστούμε μπορούσαμε. Μέχρι και σήμερα.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα με αυτά του In Touch Weekly, ο Depp έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων για τα 10α γενέθλια του γιου του, Jack.

Τα γενέθλια του μικρού ήταν στις 7 Απριλίου και ο 48χρονος ηθοποιός διοργάνωσε μια κανονική ροκ συναυλία, με τους «κολλητούς» του, Marilyn Manson και Aerosmithlive show. Οι καλεσμένοι έφτασαν τους 500 και το όλο γεγονός θύμιζε φεστιβάλ ροκ μουσικής, υπήρχε όμως ένα άτομο που δεν βρισκόταν στο πάρτι: Η Vanessa Paradis. Η οποία τυγχάνει να είναι μαμά του Jack, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.[χαχαχαχαχα όντως]

Ολοι ξερουμε για τα δημοσιευματα οπου θελουν Depp-Paradis να είναι στα χωρίσματα εδώ και καιρό,και αυτο έριξε λάδι στην φωτιά, , κανείς δεν περίμενε πως η Vanessa δεν θα ήταν παρούσα στα γενέθλια του ίδιου της του γιου.

Πολλοί λένε πως δεν ενέκρινε το θεματικό πάρτι που διοργάνωσε ο Depp καθώς, ας το παραδεχτούμε, ο Marilyn Manson και οι Aerosmith δεν είναι και οι πρώτες μουσικές επιλογές ενός 10χρονου -αν και με τον Johnnάκο μας πατέρα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάποιοι άλλοι έφτασαν στο σημείο να πουν πως ο Johnny περνά την χειρότερη δυνατή κρίση μέσης ηλικίας και διοργάνωσε το πάρτυ κυρίως για τον εαυτό του, με αφορμή τα γενέθλια του Jack -κάτι που
δεν θεωρω πως θα εκανε ποτε του...εχει τα χρήματα να κανει οσα παρυ θελει δε θα χαλούσε για κανενα λογο την ομορφη ημερα του γιου του.... αυτα ειναι δικαιολογίες κακών ρεπόρτερ οπου θελουν να ριξουν το φτεξιμο του ''δήθεν'' χωρισμού στον Τζόνι!!