Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άσχημα τα νεα για Βανεσα-Τζόνι :/

Ναι, λοιπόν όσο και να μην το θελουμε, οπως φαινετε είναι επίσημο. Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 14 χρόνια σχέσης. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/6) ότι «το ζευγάρι χώρισε φιλικά» και ζήτησε τη διακριτικότητα του Τύπου.

Εδώ και αρκετούς μήνες
φήμες ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να έχει χωρίσει. Τον περασμένο Γενάρη η Paradis είχε διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, αλλά κανείς δεν την είχε πιστέψει.

Τον περασμένο Μάιο
ο ίδιος δήλωσε ότι δεν χώρισε με τη Vanessa και χαρακτήρισε τις φήμες «απολύτως ψευδείς». Μάλιστα, φάνηκε να ενοχλείται με την εμμονή των ΜΜΕ για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία τι θα πω στον κόσμο, αφού τελικά θα πιστέψει το αντίθετο. Ωστόσο, το λέω και επιμένω, ‘δεν έχουμε χωρίσει’».

Ωστόσο, η ανακοίνωση του εκπροσώπου του αναίρεσε όλες τις παραπάνω δηλώσεις. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το ζευγάρι χώρισε φιλικά. Παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και, το πιο σημαντικό, να σεβαστείτε την τα παιδιά τους».

Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές σχετικά με υποτιθέμενη σχέση του Depp με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “The Rum Diaries”, την
Amber Heard.

Η 26χρονη ηθοποιός
συνόδευσε τον Τζονι μας στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας “Dark Shadows” στο Λας Βέγκας τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η Paradis, που βρισκόταν στις ΗΠΑ εκείνο τον καιρό, δεν έκανε καμία κοινή εμφάνιση με τον πρώην σύντροφό της.

 Ως γνωστών... Παρόλο που
το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο 49χρονος Depp και η 39χρονη Paradis ήταν μαζί από το 1998 και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 13χρονη Lily-Rose, και ένα γιο, τον 10 ετών Jack και μπλαμπλα μπλααα....

«Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σφραγίσω τη σχέση μας με
ένα χαρτί», είχε δηλώσει το 2010 ο διάσημος ηθοποιός. «Η δέσμευση γίνεται ανάμεσα σε δύο ψυχές, ανάμεσα σε δύο καρδιές. Δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλο να σου πει ‘εντάξει, τώρα είσαι παντρεμένος’».

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΣΑΡΆΝΤΑ- ΕΝΝΕΑ υπέροχα χρόνια....Happy B-Day Johhny μας !!!

Μιας και σήμερα ο Τζόνι μας γίνετε 49 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που του εύχομαι. Φέτος αφήνω εσάς να του ευχηθείτε μεσα απο την καρδιά σας....
The page is yours...;) 
παρακαλώ όσοι θέλετε να πείτε ενα χρόνια πολλά στο τελος της ανάρτησης μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας και τις ευχές σας...καληνύχτα!! + να τον χαιρόμαστε!
εγω λοιπόν...:)









η Ιωαννα ειναι απο τις μεγαλύτερες φανς
του και απο τις καλύτερες φίλες μου






μια ζωγραφιά αφιερωμένη στον Τζόνι
απο τον νικητή του διαγωνισμού
πορτρέτων του!!!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Όσα εγιναν στα Mtv Movie awards 2012/ απόψε στο mtv!

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς των Mtv movies awards 2012  μεσα σε αυτούς και ο λαμπρότερος ο Τζόνι μας...Που κυριολεκτικά τα έδωσε όλα ξεσηκώνοντας το κοινό με την υπέροχη μουσική του [παίζοντας με τους the black keys] ψυχαγωγώντας με την Σαρλίς Θερόν [που ειχαν παίξει μαζί στο <<η γυναίκα του αστροναύτη>> και την πατριώτισσα Τζένιφερ Ανιστον. Στο κοινο ηταν και η κοπελάρα μας η κόρη του Lilly Rose Mellody και ο μικρός Τζακ που τον χειροκρότησαν την ωρα της βράβευσης του αλλα και την ωρα που τα έδινε όλα πανω στο stage!
Adam Sandler, Emma Watson, Andy Samberg, Leighton Meester, Emma Watson, Logan Lerman, Ezra Miller, Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Michael Fassbender, Mila Kunis και Mark Wahlberg ήταν μερικοί από τους προσκεκλημένους της μεγάλης βραδιάς.
Oσοι θέλετε να δείτε αυτήν την υπέροχη βραδια μπορείτε απόψε στις 21.00 το βραδυ και στις 24.00 να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του Mtv.

Εμφάνιση:
Ο Τζόνι Ντεπ φορούσε ενα μπλακ Τζίν και μποτάκια...ενα μπλε πουκάμισο και απο πάνω το ειχε συνδυάσει με ενα ξεφτισμένο ασπρόμαυρο με ρίγες [αμάνικο] γιλέκο. Το γνωστό σκυλάκι είχε εμπλουτίσει με πολλά βραχιόλια/κολιέ  και δαχτυλίδια αλλα και ενα υπέροχο ανθρακι καπέλο με ενα γκρίζο φτερό στα αριστερα.!


Ευτυχισμένοι όσο ποτέ ήταν οι νικητές της βραδιάς, τους οποίους μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα.
MOVIE OF THE YEAR: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
BEST FEMALE PERFORMANCE: Jennifer Lawrence - The Hunger Games
BEST MALE PERFORMANCE: Josh Hutcherson - The Hunger Games
BEST GUT-WRENCHING PERFORMANCE: Bridesmaids - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey and Ellie Kemper
BEST FIGHT: Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig - The Hunger Games
BEST KISS: Robert Pattinson & Kristen Stewart - The Twilight Saga: Breaking Dawn

BEST ON-SCREEN DIRTBAG: Jennifer Aniston - Horrible Bosses
BEST HERO: Daniel Radcliffe - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
BEST MUSIC: Party Rock Anthem - LMFAO (21 Jump Street)
BREAKTHROUGH PERFORMANCE: Shailene Woodley - The Descendants
BEST COMEDIC PERFORMANCE: Melissa McCarthy - Bridesmaids
BEST CAST: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Warner Bros. Pictures) - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton
BEST ON-SCREEN TRANSFORMATION: Elizabeth Banks - The Hunger Games
BEST TRUE TRAILBLAZER: Emma Stone
GENERATION AWARD: Johnny Depp


http://www.hollywoodreporter.com/news/johnny-depp-black-keys-mtv-movie-awards-332512