Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Johnny Depp εκδότης του οίκου Infinitum Nihil.



Infinitum Nihil, δηλαδή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, έλεγαν οι Λατίνοι και σ΄αυτό το κλισέ ο Johnny Depp αναγνώρισε το όνομα των εκδόσεων που θα ηγείται από εδώ και στο εξής σε συνεργασία με τον οίκο Harper Collins.

"Θα βάλουμε τα δυνατά μας να προσφέρουμε εκδόσεις που θα αξίζουν το χρόνο και το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Εκδόσεις που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μην είχαν βγει ποτέ πίσω από το παραπέτασμα" δήλωσε ο Depp.

Με αυτή την υπόσχεση η Infinitum Nihil θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2013 το ανέκδοτο μυθιστόρημα του τραγουδιστή της φολκ Woody Guthrie με τίτλο House of Earth, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως το 2015 θα βγει στις προθήκες το The Unraveled Tales of Bob Dylan (Οι μπερδεμένες ιστορίες του Μπομπ Ντίλαν) με την υπογραφή του ιστορικού και συνεργάτη του Depp, Douglas Bringley.

Στο μεταξύ κυκλοφορούν φωτογραφίες και ένα πρώτο trailer από την επόμενη ταινία του, το The Lone Range, η οποία θα προβληθεί τον Μάιο του 2013. Εκεί ο Johnny ως Ινδιάνος μαχητής Tonto είναι μεν αγνώριστος, αλλά πολύ κοντά στο bohemian hippie ύφος που τόσο ταιριάζει στον ασυμβίβαστο σταρ.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

O πρώην της Bruni.


Ύστερα από 14 χρόνια Johnny Depp και Vanessa Paradis είπαν οριστικά «αντίο», έτσι η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια επέστρεψε στο κλαμπ των ελεύθερων και... ωραίων. Επιλογή της είναι αυτήν τη φορά ένας πρώην σύντροφος της τέως Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Carla Bruni, ο Benjamin Biolay, ο οποιός είναι τραγουδιστής και 39 χρονών. Αυτός που έκανε τη γνωριμία του ζευγαριού φέρεται να είναι ο επικεφαλής του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld.
«Έχουν την ίδια ηλικία κι έχουν το ίδιο παρελθόν στη μουσική, ώστε ο Karl ήθελε πολύ να κάνει αυτήν τη γνωριμία» ανέφερε πηγή από το Παρίσι στην Daily Mail. «Έχουν ηχογραφήσει μαζί τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Benjamin και σχεδιάζουν να κάνουν περιοδεία μαζί ώστε να προωθήσουν το άλμπουμ την ερχόμενη άνοιξη» προσέθεσε η πηγή.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Τζόνι Ντεπ 3ος στους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο κατά το Glamour!


1. Robert Pattinson (1)
2. Tom Hiddleston (νέα είσοδος)
3. Johnny Depp (3)
4. Michael Fassbender (31)
5. Benedict Cumberbatch (33)
6. Robert Downey Jr (επανείσοδος)
7. Taylor Lautner (2)
8. Paul Wesley (59)
9. James McAvoy (14)
10. Henry Cavill (15)
11. Cory Monteith (29)
12. Ian Somerhalder (25)
13. Ed Westwick (21)
14. Alexander Skarsgard (7)
15. Joe Manganiello (41)
16. Danny O'Donoghue (νέα είσοδος)
17. Ryan Gosling (46)
18. Christian Bale (επανείσοδος)
19. Chris Hemsworth (37)
20. Tom Hardy (47)

Σας παρουσιάζω το υπέροχο αυτο POSTER της νέας ταινίας ''Lone Ranger''