Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ψαλιδοχέρης μετα απο 2 δεκαετίες.


Ήταν ουσιαστικά ο ρόλος που έκανε τον Johnny Depp να ξεχωρίσει και στον κινηματογράφο μετά την τηλεόραση.

Τώρα 22 χρόνια μετά ο ηθοποιός αποφάσισε να ξαναθυμηθεί το συγκεκριμένο χαρακτήρα μόνο όμως για είκοσι δευτερόλεπτα. Ο Depp δάνεισε τη φωνή του για την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy, όπου εμφανίστηκε ως καρτούν ο Edward Scissorhands, ο γνωστός μας Ψαλιδοχέρης για μια μικρή σκηνή. Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στο κανάλι Fox.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

People Choice Awards 2013. 3 υποψηφιότητες ο Τζόνι



Ήρθε πάλι η ωρα που πρέπει να ψηφίσουμε τους καλύτερους και να ξεχωρίσουμε εμεις τους καλλιτέχνες αναμεσα στα σκουπίδια... Φέτος λοιπόν τα People Choice εχουν σε πολλές κατηγορίες τον Τζόνι παρόλλο που φέτος δεν εχει κανει τόσες δουλειές όπως τα αλλα χρόνια. Αυτο φυσικά ειναι καλό αρκει να τον στιρίξουμε ... μπορήτε να δωσετε την ψηφο σας εδω .
Οι κατηγορίες ειναι πολλές και οι υποψήφιοι αρκετοί. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές σας! [κόκκινο=Τζόνι]




































Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βαράει η Λίλη κ ο Τζόνι χορεύει... Οι One Direction ηταν το φετινό δώρο στην 13χρονη κόρη του,


Ο διάσημος ηθοποιός δεν υπολογίζει το κόστος όταν πρόκειται για την κόρη του!
Όταν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους star του Hollywood και η κόρη σου ζητάει να της κάνεις ένα δωράκι, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι κάτι μικρό, λιτό και απέριττο.
Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Johnny Depp και αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάρει τις χριστουγεννιάτικες κούκλες του διάσημου συγκροτήματος One Direction, δώρο στην 13χρονη κόρη του, Lily Rose. Αντί γι' αυτό λοιπόν, ο εκκεντρικός star προτίμησε να της... «νοικιάσει» το διάσημο boy band για λίγες ώρες!
Η μικρή είναι μεγάλη φαν του Harry Styles και της παρέας του κι έτσι ο καλός μπαμπάκας κίνησε γη και ουρανό, έκανε κάποια καίρια τηλεφωνήματα, και όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν περιχαρείς στο studio του Depp στο Los Angeles. Ο Johnny μάλιστα, τους δάνεισε το πιάνο και τις κιθάρες του κι έτσι οι νεαροί star μπόρεσαν να δώσουν μία μίνι παράσταση για την μικρή Depp η οποία τους κοιτούσε όλο λατρεία!
Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του διάσημου boy band είναι πολύ φορτωμένο τελευταία, μιας και έκτός από την... εξυπηρέτηση που έκαναν στον Depp, και πως θα μπορούσαν να αρνηθούν άλλωστε

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Στο ΘΕΜΑ της Κυριακής ''δημοσιος κίνδυνος''


Αυτη την Κυριακή στην εφημερίδα ''ΘΕΜΑ'' εχει την υπέροχη γκαγκστερική περιπέτεια PUBLIC ENEMIES με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Μαριον Κοτιγιάρ και γυσικά ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ [παραγωγης 2009]~ μια ταινία του Μάικλ Μάν.
μην το χάσετε πραγματικά αξίζει :)