Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα πειρατές 2 || 25/12 το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ever!!



ΕΤ1   21:00


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ


περίληψη του έργου:

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού» αποτελεί μία φανταστική επική περιπέτεια που γιγαντώνει την επιτυχία της πρώτης ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» και χαρίζει στους φίλους του κινηματογράφου μία ακόμα, πιο συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία, στη σφαίρα του παραμυθιού και της υπερφυσικής δράσης... Η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία της σειράς καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην πωλήσεις διεθνώς και δικαιώνει την επιλογή του παραγωγού να προσφέρει στον κόσμο αυτό ακριβώς αυτό που ζητάει: ακόμα περισσότερους πειρατές... σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες!
Η δεύτερη ταινία δημιουργήθηκε πάνω στην συνταγή της επιτυχίας της πρώτης και από την ίδια ομάδα των βασικών συντελεστών, όμως παράλληλα στο «Σεντούκι του νεκρού» έχουν προστεθεί πολλοί νέοι ρόλοι σε ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό που κυριολεκτικά απογειώνει τον θεατή. Ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι, οι εμπνευσμένοι σεναριογράφοι Τεντ Έλιοτ και Τέρι Ρόσιο ("Αλαντίν", "Shrek"), και η πλειάδα συντελεστών που διαμόρφωσε την ατμόσφαιρα του πειρατικού θρύλου και τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του αρχιπειρατή Σπάροου έκανε πάλι τα μαγικά της... και τα ξόρκια της έπιασαν!
Η μεγάλη αποδοχή που επιφυλάσσει το διεθνές κοινό για αυτή τη δεύτερη ταινία των πειρατών οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην αυθεντικότητα της ερμηνείας του Τζόνι Ντεπ(αγάπη,λατρεία), ο οποίος κατόρθωσε στην πρώτη ταινία να ταυτιστεί με την εικόνα του πειρατή όπως την αντιλαμβάνονται σήμερα μικροί και μεγάλοι. Το εύρος των υποκριτικών δυνατοτήτων του Τζόνι Ντεπ αναπτύσσεται εξαντλητικά στην ταινία και δίνει ένα ολοκληρωμένο και απολαυστικό ερμηνευτικό αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών για έναν πειρατή- θρύλο. Παράλληλα, τα μεγάλης έκτασης σκηνικά, τα κοστούμια εποχής και τα ειδικά εφέ που κέρδισαν τους θεατές στην πρώτη ταινία συνεχίζουν και στη δεύτερη - σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος- να προβάλουν το μέγεθος του μυθικού κόσμου τον πειρατών, σκορπώντας συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης
.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ο αρχιπειρατής Τζακ Σπάροου σαλπάρει ανυποψίαστα με τον "Ιπτάμενο Ολλανδό", το στοιχειωμένο πλοίο με τις υπερφυσικές ικανότητες, όταν ανακαλύπτει ότι έχει να ξεπληρώσει ένα προσωπικό χρέος στο φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου Ντέιβι Τζόουνς, που κυβερνά τα βάθη των Ωκεανών- αλλιώς, είναι καταδικασμένος να υπηρετεί αιωνίως τις ορέξεις του. Έτσι, χαλάνε και τα σχέδια του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που, αν και στα πρόθυρα... γάμου, πρέπει να σταθούν στο πλευρό του φίλου τους Τζακ. Ακολουθούν περιπέτειες με θαλάσσια τέρατα, εχθρικούς ιθαγενείς, τη φανταχτερή μάντισσα Τία, τη μυστηριώδη εμφάνιση του χαμένου πατέρα του Γουίλ αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια του "κυνηγού πειρατών" λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό... Σεντούκι του Νεκρού! Σύμφωνα με τον θρύλο, ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέψει εναντίον των εχθρών του: στην περίπτωση του Λόρδου, εναντίον του Τζακ και όλων των πειρατών!





http://www.youtube.com/watch?v=5rz4h0AT5iY 

3 σχόλια: