Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Το καλύτερο νέο ever: Ο Johnny Depp επιστρέφει στο 21 Jump Street!

Η τηλεοπτική σειρά που ανέδειξε τον Johnny Depp, η αστυνομική περιπέτεια “21 Jump Street”στο ρόλο του αστυνομικού Tom Hanson, αναμένεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, με τον ηθοποιό Jonah Hill να εμπλέκεται στην παραγωγή...


Το cast της ταινίας θα περιλαμβάνει νέους ηθοποιούς, αλλά οι φήμες λένε πως θα εμφανιστεί και ο Johnny Depp σε μικρό ρόλο. Ο Depp μίλησε γι` αυτό το ενδεχόμενο σε συνέντευξη του, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “The Tourist”, στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Angelina Jolie.
Είπε στα MTV News: «Τους έχω πει ότι είμαι μέσα, θέλω να το κάνω, αλλά κανείς δεν με έχει πλησιάσει.» O Jonah Hill έχει αναφερθεί στην συμμετοχή του Depp στην ταινία, λέγοντας: «Θα ήθελα πολύ να τον έχουμε μαζί μας, αν βρούμε κάποιο ρόλο που να του ταιριάζει.» Λέγεται πως στην κινηματογραφική εκδοχή του “21 Jump Street” τον ρόλο του αστυνομικού Tom Hanson θα τον αναλάβει ο νεαρός ηθοποιός Channing Tatum.

4 σχόλια:

  1. re auth h ceira prepei na 'nai polu teleia...!
    ce olec tc pic pou exoume einai ap'tc kaluterec.
    makari na to valei k cthn tv to palio omwc k na er8ei k dw...! :$ <3 { h iwanna eimai ;)}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nn t polu agapisiarika sxoleia 3erw oti einai dika s cinodiporica,,,,, nai t 3erw oti t palio einai polu wraio exw katevasei t episodia p paizei polu...h mana m an k twra ton misei ton johnny palia ths arese trela apo afth t sira....fadasou....poso teleios einai ekei...<3 makari na t arxisei...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή