Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στην αρχή απέφευγα την Angelina


  Και όμως, αυτή τη δήλωση έκανε ο Johnny Depp για την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία 'The Tourist', Angelina Jolie, αφήνοντας άφωνο το δημοσιογράφο! Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, όπου μίλησε για τα γυρίσματα και για τους ρόλους του γενικότερα, τους οποίους χαρακτήρισε gay!

Μιλώντας για τη συνύπαρξή του με την Jolie στα γυρίσματα, ο Depp επισήμανε ότι φρόντιζε να την αποφεύγει για να μην δώσει αφορμή για σχόλια στα περιοδικά. "Η γνωριμία μου μαζί της ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και χάρηκα πολύ που διαπίστωσα ότι είναι τελείως φυσιολογική και έχει ένα φανταστικό, λίγο σκοτεινό, χιούμορ... Το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να μιλάμε σε δημόσιους χώρους εκτός των γυρισμάτων λόγω των παπαράτσι που θα το παρουσίαζαν αλλιώς", ανέφερε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το σκοτεινό χιούμορ της Angelina έδινε και έπαιρνε όταν το θέμα της κουβέντας ήταν ο Brad Pitt και η οικογένειά τους. "Υπάρχουν φορές που βλέπεις πόσο γελοία είναι η ζωή, πόσο γελοίο είναι να φεύγεις από το σπίτι σου κάθε πρωί και να σε ακολουθούν οι παπαράτσι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στον χαρακτήρα που υποδύεται ως Captain Jack Sparow στους 'Πειρατές της Καραϊβικής'. Ο Depp εξομολογήθηκε στο περιοδικό Vanity Fair πως οι υπεύθυνοι της Disney δεν είδαν με καλό μάτι την "φανταχτερή απεικόνιση" του πρωταγωνιστή στο πρώτο μέρος της ταινίας.

"Νομίζω ήταν ο επικεφαλής της Disney, Michael Eisner, που είπε ότι καταστρέφω την ταινία... Αλλά δεν ήξεραν ότι όλοι οι χαρακτήρες που υποδύομαι είναι gay;", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

4 σχόλια: