Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Robert Pattinson και Kristen Stewart το πιο κομψό ζευγάρι


Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart αναδείχθηκαν από γνωστό περιοδικό ως το πιο κομψό ζευγάρι στη showbiz.
Ο Robert Pattinson, που γνώρισε τη δόξα ενσαρκώνοντας τον Edward Cullen στη σειρά ταινιών Twillight, κατέκτησε την κορυφή της λίστας για το «σχολικό» του στυλ, ενώ η αγαπημένη του, που υποδύεται την Bella Swan, ξεχώρισε για τον χαλαρό, αμερικάνικο, τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη μόδα.

Το ζευγάρι ξεχώρισε ανάμεσα σε «δυνατά» ονόματα που κατά καιρούς έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στη μόδα, όπως η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγος της Matthew Broderick, που ήρθαν δεύτεροι στη λίστα του περιοδικού. Στην τρίτη θέση του καταλόγου με τα πιο κομψά ζευγάρια είναι ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis.
Στην πρώτη δεκάδα της λίστας φιγουράρουν ακόμη τα ζευγάρια: Demi Moore-Aston Kutcher, Jennifer Lopez-Marc Anthony, και Zac Efron-Vanessa Hudgens.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart θα περάσουν τις γιορτές μαζί, προτού επιστρέψουν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Twillight, Breaking Dawn: Part 1. Το Breaking Dawn: Part 1 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2011.

5 σχόλια:

  1. Eee! Allo o Johny, allo o Pattinson! O epishs gohteutikos Robert exei akoma ywmia na faei, dld tainies na vgalei, gia na ftasei to JD!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dn ton ftanei tn Johnny oti k na kanei....k dn einai wreos o pattinson:@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. cunfwnw me thn conia =P k e3alo0 dn eixan pei pwc o pattinson ta eixe xalacei me thn 3unh???

    k pali o Johnny einai THE BEST!!!!!!oti k na kano0n oi alloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναιι ο Τζόνι ειναι ο καλύτερος...♡
    αλλα κ πάλη εγώ την συμπαθώ αυτή και εκτός αυού λεγαν πως η ταινία ηταν καλή κ πήρε και βραβείο και εμένα που είμαι δύσκολη μου αρεσε σχετικά δεν τσ αξιζει βατόμουρο...αλλα ουτε και οσκαρ... και η σηρά με τα Βιβία της Μάιερ ειναι απίθανα δεν τις αξίζει να την μειώνουν με μια ταινίαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βιβλία*
    (το σχόλειο αυτ΄ό θα τ καταλάβει καποιος που έχει διαβάσει και τσ παρακάτω αναρτήσεις..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή