Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Κριτική στο ακόλουθο άρθρο που δημοσιεύτηκε κατά των ''φέικ-φάν'' σε επίσημο σάιτ της Βανέσσα Παραντί...


κάνε κλίκ στην εικόνα για το άρθρο


i hate Johnny Depp ‘fans’ (aka fake fans)
the bunch of..
  1. I hate the fans that cant write good his name, and the fans that dont understand his last name is depp not deep
  2. i hate Johnny Depp fans who hate Vanessa (true fans at least give her a little bit of respect the less they can do because they know his happiness is with her).
  3. the fans that dont know anything about him
  4. the fans that only care about his blockbuster’s (succesfull) movies and never look at the whole filmography
  5. the fans that only care about Pirates of the Caribbean or give a lot of more attention to potc
  6. the fans that only care about his face (sad to say but most of them are attracted to that) i hate when people instead of say Johnny Depp is hot/sexy or whatever they say they are ‘fans’
  7. the fans that says all his movies are good, come on he did some shit before and he keeps doing some shit even in the higher of his career, recognizing that doesn’t make you less fan.

Παιδιά πέρα απο την πλάκα τώρα η κοπέλα ίσως να έχει κάποιο δίκιο...αλλά για τα βασικά πράγματα...πιστεύω το πως ο καθένας θέλει να δείχνει την αγάπη του για κάποιον στάρ..ειναι παντελώς προσωπική υπόθεση όχι δεν εννοώ να λες πως εισαι φάν και να μην ξέρεις ουτε το όνομα του να γράφεις σωστά...όχι δεν εννοώ να ισχυρίζεσαι οτι τον ξέρεις καλά έχοντας δει μόνο την τριλογία των πειρατών. Αλλά να έχεις ψάξει σε βάθος...να έχεις γνωρίσει τον εαυτό του/τις συνήθειες του/ τον τρόπο που μιλάει κ συμπεριφέρεται..τώρα απο εκει και πέρα το άν θα μισείς την Παραντί για το οτιδήποτε δικό σου θέμα Δέν σημαίνει οτι δεν τον αγαπάς και δεν τον θαυμάζεις ούτε κάν πως εισαι φέίκ-φάν του, ίσως να ζηλεύεις λιγάκι την τύχη αυτής της γυναίκας που έχει αυτόν τον άνδρα, που έχουν αυτά τα 2 παιδάκια μαζί ίσως να ζηλεύεις το ότι ειναι αγαπημένοι...αλλά όχι δεν θες το κακό της για αυτά τα πράγματα απλά εύχεσαι μέσων πλην σαφώς να βρισκόσουν στην θέση της έστω και για 5 λεπτά. 


Το θέμα με τις ταινίες του τώρα... δεν συμφωνώ απόλυτα με την κοπελιά..ναι ίσως μερικές ταινίες του να ήταν αποτυχία  και άλλες απλά να ήταν θεϊκά πλασμένες...ναι ίσως να λέμε όλοι οτι η ταινία αυτή ηταν υπέροχη ακόμα κ αν δεν λέει τίποτα απο σενάριο αλλα μόνο και μόνο επειδή παίζει ο ηθοποιός αυτός να σε κάνει να την βλέπεις με άλλη ματιά ...αν σε ρωτήσει πως ήταν η ερμηνεία του κάποιος...φυσικά και θα πεις τέλεια , αλλά άλλο αν σε ρωτήσει πως ήταν η πλοκή, το σενάριο...τότε θα πείς αλήθεια...το ένα δεν αναιρεί το άλλο ειναι κάτι τελείως διαφορετικό οπότε γιατί να κράζει αυτη η κοπέλα τον κόσμο ετσι...για όλα υπάρχουν εξηγήσεις...δεν ειναι κακό να έχεις διαφορετικές απόψεις με βάση το ίδιο θέμα...συμφωνείτε??

2 σχόλια: