Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

H μακάβρια, μετά θάνατον επιθυμία του Johnny Depp!

Παιδιά οκ εντάξει εγω αυτήν την είδηση περισσότερο χιουμοριστική απο μέρους του παρά ΕΙΔΗΣΗ την πήρα γιαυτό και δεν την αναρτούσα αφου στο κατω κατω για 1η φορα τα Μ.Μ.Ε με προλάβανε κ το ειπαν πρώτα οπότε ολοι το ξέρατε οπότε πιο το όφελος αλλα επειδή μου στέλνουν διάφορα mail με παράπονα  οτι δεν το έγραψα κ πως ειναι σοβαρό και τέτοια ορίστε και μάλιστα copy-write  απο sigmalife.gr


Δεν θέλει μια συμβατική κηδεία. Δεν θέλει να μείνει στην αιωνιότητα μέσα σε ένα φέρετρο. Αυτά πάνω-κάτω τα περιμέναμε από έναν διαφορετικό τύπο σαν τον Depp. Αλλά η πρώτη του επιθυμία μετά θάνατον είναι ένα βήμα πέρα κι από το μη αναμενόμενο.
Στα πρότυπα του αγαπημένου του Hunter S. Thompson, του συγγραφέα του "Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας", ο Johnny Depp θέλει να αποτεφρωθεί και να μπει σε ένα φλασκί, από το οποίο μάλιστα θα μπορούν να πιουν όλοι οι φίλοι που θα θρηνούν για το χαμό του.
Για την ιστορία, ο Hunter Thompson είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί και να εκτοξευτούν οι στάχτες του από ένα κανόνι στην κορυφή ενός πύργου.
Ο Depp χρηματοδότησε την κηδεία του καλού του φίλου και μάλιστα έφτιαξε ο ίδιος το κανόνι που εκτόξευσε τις στάχτες του στον ουρανό.
Αυτό θα πει αντρική φιλία. Κι όσον αφορά την επιθυμία του Depp, αυτό θα πει ανατρεπτικό μυαλό. Εντάξει, και λίγο μακάβριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου