Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Όσα εγιναν στα Mtv Movie awards 2012/ απόψε στο mtv!

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς των Mtv movies awards 2012  μεσα σε αυτούς και ο λαμπρότερος ο Τζόνι μας...Που κυριολεκτικά τα έδωσε όλα ξεσηκώνοντας το κοινό με την υπέροχη μουσική του [παίζοντας με τους the black keys] ψυχαγωγώντας με την Σαρλίς Θερόν [που ειχαν παίξει μαζί στο <<η γυναίκα του αστροναύτη>> και την πατριώτισσα Τζένιφερ Ανιστον. Στο κοινο ηταν και η κοπελάρα μας η κόρη του Lilly Rose Mellody και ο μικρός Τζακ που τον χειροκρότησαν την ωρα της βράβευσης του αλλα και την ωρα που τα έδινε όλα πανω στο stage!
Adam Sandler, Emma Watson, Andy Samberg, Leighton Meester, Emma Watson, Logan Lerman, Ezra Miller, Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Michael Fassbender, Mila Kunis και Mark Wahlberg ήταν μερικοί από τους προσκεκλημένους της μεγάλης βραδιάς.
Oσοι θέλετε να δείτε αυτήν την υπέροχη βραδια μπορείτε απόψε στις 21.00 το βραδυ και στις 24.00 να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του Mtv.

Εμφάνιση:
Ο Τζόνι Ντεπ φορούσε ενα μπλακ Τζίν και μποτάκια...ενα μπλε πουκάμισο και απο πάνω το ειχε συνδυάσει με ενα ξεφτισμένο ασπρόμαυρο με ρίγες [αμάνικο] γιλέκο. Το γνωστό σκυλάκι είχε εμπλουτίσει με πολλά βραχιόλια/κολιέ  και δαχτυλίδια αλλα και ενα υπέροχο ανθρακι καπέλο με ενα γκρίζο φτερό στα αριστερα.!


Ευτυχισμένοι όσο ποτέ ήταν οι νικητές της βραδιάς, τους οποίους μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα.
MOVIE OF THE YEAR: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
BEST FEMALE PERFORMANCE: Jennifer Lawrence - The Hunger Games
BEST MALE PERFORMANCE: Josh Hutcherson - The Hunger Games
BEST GUT-WRENCHING PERFORMANCE: Bridesmaids - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey and Ellie Kemper
BEST FIGHT: Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig - The Hunger Games
BEST KISS: Robert Pattinson & Kristen Stewart - The Twilight Saga: Breaking Dawn

BEST ON-SCREEN DIRTBAG: Jennifer Aniston - Horrible Bosses
BEST HERO: Daniel Radcliffe - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
BEST MUSIC: Party Rock Anthem - LMFAO (21 Jump Street)
BREAKTHROUGH PERFORMANCE: Shailene Woodley - The Descendants
BEST COMEDIC PERFORMANCE: Melissa McCarthy - Bridesmaids
BEST CAST: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Warner Bros. Pictures) - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton
BEST ON-SCREEN TRANSFORMATION: Elizabeth Banks - The Hunger Games
BEST TRUE TRAILBLAZER: Emma Stone
GENERATION AWARD: Johnny Depp


http://www.hollywoodreporter.com/news/johnny-depp-black-keys-mtv-movie-awards-332512

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΣ;;;!!!!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟRIGINAL ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή