Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Johnny Depp εκδότης του οίκου Infinitum Nihil.



Infinitum Nihil, δηλαδή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, έλεγαν οι Λατίνοι και σ΄αυτό το κλισέ ο Johnny Depp αναγνώρισε το όνομα των εκδόσεων που θα ηγείται από εδώ και στο εξής σε συνεργασία με τον οίκο Harper Collins.

"Θα βάλουμε τα δυνατά μας να προσφέρουμε εκδόσεις που θα αξίζουν το χρόνο και το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Εκδόσεις που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μην είχαν βγει ποτέ πίσω από το παραπέτασμα" δήλωσε ο Depp.

Με αυτή την υπόσχεση η Infinitum Nihil θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2013 το ανέκδοτο μυθιστόρημα του τραγουδιστή της φολκ Woody Guthrie με τίτλο House of Earth, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως το 2015 θα βγει στις προθήκες το The Unraveled Tales of Bob Dylan (Οι μπερδεμένες ιστορίες του Μπομπ Ντίλαν) με την υπογραφή του ιστορικού και συνεργάτη του Depp, Douglas Bringley.

Στο μεταξύ κυκλοφορούν φωτογραφίες και ένα πρώτο trailer από την επόμενη ταινία του, το The Lone Range, η οποία θα προβληθεί τον Μάιο του 2013. Εκεί ο Johnny ως Ινδιάνος μαχητής Tonto είναι μεν αγνώριστος, αλλά πολύ κοντά στο bohemian hippie ύφος που τόσο ταιριάζει στον ασυμβίβαστο σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου