Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Βαράει η Λίλη κ ο Τζόνι χορεύει... Οι One Direction ηταν το φετινό δώρο στην 13χρονη κόρη του,


Ο διάσημος ηθοποιός δεν υπολογίζει το κόστος όταν πρόκειται για την κόρη του!
Όταν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους star του Hollywood και η κόρη σου ζητάει να της κάνεις ένα δωράκι, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι κάτι μικρό, λιτό και απέριττο.
Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Johnny Depp και αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάρει τις χριστουγεννιάτικες κούκλες του διάσημου συγκροτήματος One Direction, δώρο στην 13χρονη κόρη του, Lily Rose. Αντί γι' αυτό λοιπόν, ο εκκεντρικός star προτίμησε να της... «νοικιάσει» το διάσημο boy band για λίγες ώρες!
Η μικρή είναι μεγάλη φαν του Harry Styles και της παρέας του κι έτσι ο καλός μπαμπάκας κίνησε γη και ουρανό, έκανε κάποια καίρια τηλεφωνήματα, και όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν περιχαρείς στο studio του Depp στο Los Angeles. Ο Johnny μάλιστα, τους δάνεισε το πιάνο και τις κιθάρες του κι έτσι οι νεαροί star μπόρεσαν να δώσουν μία μίνι παράσταση για την μικρή Depp η οποία τους κοιτούσε όλο λατρεία!
Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του διάσημου boy band είναι πολύ φορτωμένο τελευταία, μιας και έκτός από την... εξυπηρέτηση που έκαναν στον Depp, και πως θα μπορούσαν να αρνηθούν άλλωστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου