Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πενήντα και ακόμα θεός [back]

Όλοι ξερουμε πως εχω 5 μηνες να γραψω και να ενημερώσω το σαίτ και ζητώ συγγνώμη..ξερετε όμως πως ειναι το λύκειο... Δεν σας ξεχασα φυσικά ουτε εσας ουτε τον Τζόνι μας αλλα ο χρόνος ηταν λιγος... ειμαι απαραδεκτη το ξερω...Ξερω επίσης πως καθε φορά ορκίζομαι πως θα ξαναρχίσω συστηματικά να γραφω αλλα δεν θελω να πεφτω στα ματια σας γιαυτό αυτην την φορα δεν υπόσχομαι τίποτα... Θα προσπαθησω να ανανεώνω το σαιτ οσο συχνωτερα και θα δείξει.
Προχθες ειχα μια συζήτηση με εναν πολύ δικό μου ανθρωπο ;) και με παρότρυνε να ξαναρχίσω το bloging  του ειπα πως ειναι δυσκολο αλλα να που η μερα-ευκαιρία ηταν η σημερινή. Ολοι ξερουμε τι ειναι και καθε χρόνο το γιορτάζουμε με περισσότερη χαρα κ απο τα χριστουγεννα!
Δεν θα πω αλλα... μονο ενα μεγαλο συγγνώμη ειμαι αδικαιολόγητη και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στον άνθρωπό μας! Ευχομαι τα καλύτερα κ ας μην το ξερει! Γραψτε μου απο κατω ότι θελετε [τα αρνητικά σχόλια ειναι επίσης ευπροσδεκτα]
σας κανω tag ενα υπέροχο γιορτινό βιντεο!



5 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει σοφια ξερω το σχολειο ειναι δυσκολι καποιες φορες και τωρα με της εξετασεις.Χρονια πολλα στον καλυτερο ηθοποιο του χολιγουντ τον τζονι ντεπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι οτι εχω πεσει με τα μουτρα στο διάβασμα ειναι οτι δεν εχω χρόνο! Ενα μπλόκ για να ειναι αξιόπιστο θελει ερευνα, χρόνο, μελέτη και αφοσίωση πραγματα που ΔΥΣΤΥΧΣ δεν μ περισευουν τελευταια Κατι θα κανω όμως... σας διηγήθηκα την μικρή μου ιστορία για να ξερετε πως εχουν τα πραγματα οχι για να δικαιολογηθώ! Το ξερω πως απο εκει που μπαινατε καθημερινά και βλέπατε μια νεα αναρτηση αρχίσατε να συναντατε ερημία... Δεν με παιρνει για δικαιολογιες απλα μερικές φορες ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να βαζεις κ την προσωπική σου ζωή ψηλά...μαζι με ότι περιλαμβανει...σχολείο, δουλειές, φιλους, οικογενεια, σχεσεις. :) ελπίζω να καταλαβαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα Τζονι!!!Χιλιοχρονος καρδουλα μου!!!!Αχ βρε ατιμο,πηγες 50 και δεν σε κανει κανεις για πανω απο 30!!!!Κουκλε μου,εισαι στα καλυτερα σου και θα παραμεινεις.Σαν το καλο κρασι.Οσο μεγαλωνει τοσο καλυτερο γινεται!!Συνεχισε να μας γεμιζεις με τις πραξεις σου και τις ταινιες σου!!!Σοφια,δεν πειραζει που δεν προλαβαινεις (καταλαβαινω γιατι και εγω λυκειο ειμαι και τραβαω ζοοοορι!!Οποτε δεν πειραζει που δεν γραφεις τοσο συχνα.Το θεμα ειναι οτι νοιαζεσαι και για τον Τζονι και για εμας τους φαν του και αυτο ειναι κατι που καταλαβαινουμε και εκτιμουμε!!!Καλο κουραγιο και επιτυχια σου ευχομαι σε ολους τους τομεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ παρα πολύ... και εσυ επίσης
      τσεκαρε
      http://johnnydeppgreece.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

      Διαγραφή