Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Colin Farrell μιλάει για τη φιλία του με την Elizabeth Taylor (που κοιμήθηκε αιώνια στις 23 Μαρτίου) H Elizabeth μιλάει για την αγάπη της προς τον Johnny!


Ο διάσημος ηθοποιός Colin Farrell μίλησε για τη γνωριμία του με την μεγάλη σταρ του Hollywood Elizabeth Taylor και για τη σχέση που είχαν μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ντίβας του κινηματογράφου.
Ο Colin Farrell μίλησε για τη γνωριμία του με την μεγάλη ντίβα της χρυσής εποχής του Hollywood σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του συνεδρίου CinemaCon, στο Λας Βέγκας.
Ο C. Farrell ανέφερε πως είχε γίνει φίλος με την Elizabeth Taylor τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και νιώθει τιμή που την γνώρισε. Πρόσθεσε δε ότι την λατρεύει ακόμη και του λείπει πάρα πολύ.
Η ίδια η Taylor είχε αναφέρει σε συνέντευξη της σε περιοδικό πρόσφατα πως αγαπούσε πολύ τον Johnny Depp και τον Colin Farrell, ενώ είχε τονίσει πως και οι δύο είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί.
Ο Colin Farrell ήταν από τους λίγους εκλεκτούς φίλους της Taylor που παραβρέθηκε στην κηδεία της, την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, ο Farrell διάβασε στη διάρκεια της κηδείας και ένα ποίημα που επέλεξε, όπως αποκάλυψε, η ίδια η Taylor. Σύμφωνα με τον σταρ, η Elizabeth Taylor είπε σε κάποιον τρίτο να ζητήσει από τον Farrell να διαβάσει το ποίημα στην κηδεία της. Πρόσθεσε δε ότι ένιωσε λυπημένος αλλά και μεγάλη τιμή και δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιθυμία της.
Η Elizabeth Taylor απεβίωσε στις 23 Μαρτίου και η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Forest Lawn Memorial Parks and Mortuaries του Glendale, στην Καλιφόρνια. Η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου αναπαύεται κοντά στον αγαπημένο της φίλο Michael Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου