Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δρόμος (''πηδήματος'') 21 ξαναχτυπά ...ρεε


Ο πειρατής της Καραϊβικής θα επιστρέψει στην κινηματογραφική εκδοχή της σειράς που τον έκανε εφηβικό είδωλο, επιβεβαιώνοντας φήμες κι ελπίδες που σέρνονταν εδώ και και μήνες απ’ την παραγωγή, σύμφωνα με το ComingSoon.net.
H cult σειρά που ξεκίνησε την καριέρα του Depp στα τέλη των ‘80s, είχε μπει στο πρόγραμμα της Sony για κινηματογραφική μεταφορά από τα μέσα του 2008, με τον Jonah Hill (ηθοποιό της παρέας του Judd Apatow) να έχει αναλάβει το ξαναγράψιμο του παλιότερου σεναρίου, υποσχόμενος ένα μείγμα τρελαμένης βίαιης δράσης, όπου τα Bad Boys (1995) του Michael Bayσυναντούν τα hip δράματα εφηβικού άγχους του John Hughes.
Η ταινία ξεκίνησε χθες τα γυρίσματα της, με πρωταγωνιστές τον Channing Tatum και τον ίδιο τον Jonah Hill, και με το σκηνοθετικό δίδυμο του animated σουξέ Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) να έχει αναλάβει τις κάμερες που ο Hill, ως executive producer, ήλπιζε αρχικά να αναθέσει στον Rob Zombie του The Devils Rejects (2005) και του καινούριου Halloween (2007). Απ’ αυτό βέβαια, μπορείς να υποθέσεις ότι κάπου στη διαδρομή, μάλλον έγινε μια αλλαγή κατεύθυνσης ως προς τις αρχικές σκέψεις του Hill για το ύφος της ταινίας.
Ένα πράγμα που σίγουρα δεν άλλαξε πάντως, ήταν η πολλάκις εκπεφρασμένη ελπίδα του Hill να δεχθεί ο Depp το ξεκαρδιστικό cameo που του είχαν ετοιμάσει με τον συνσεναριογράφο Michael Bacall. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Hillμάλλον έκανε την ευχή του στο σωστό συντριβάνι, κι ο ηθοποιός που έγινε σύμβολο της σειράς, θα επιστρέψει να κάνει το homage του, αμέσως μετά το ταξίδι του στην Πηγή της Νιότης με τους τέταρτους Πειρατές της Καραϊβικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου