Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

People's Choice Awards 2011: Οι Νικητές!

γενικά...
Τα People`s Choice Awards είναι ένας θεσμός που μετρά 35 συνολικά χρόνια στην Αμερική και βραβεύει μέσα από ετήσιες ψηφοφορίες, τους καλύτερους στην μουσική τον κινηματογράφο και την τηλεόραση! Πρωταγωνιστές στα φετινά People`s Choice Awards ήταν αναμφισβήτητα η ταινία Twilight, o Johnny Depp, η Taylor Swift και η Katy Perry!
Η λαμπερή βραδιά στο Nokia Theatre του Los Angeles ξεκίνησε με την κεντρική παρουσιάστρια Queen Latifah να εκτελεί  ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό νούμερο στον ρυθμό του “Dynamite” του Taio Cruz. Στην συνέχεια την διαδέχθηκε στην σκηνή η Jennifer Aniston που έδωσε το βραβείο του καλύτερου κωμικού πρωταγωνιστή στον Adam Sandler, o οποίος ανέβηκε ακόμα μια φορά στην σκηνή, για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης κωμωδίας, για το “Grown Ups”.
H έκπληξη της βραδιάς, σημείωθηκε όταν η ηθοποιός Mila Kunis παρέδωσε το βραβείο του καλύτερου τηλεοπτικού παρουσιάστη, όχι στην Oprah Winfrey όπως όλοι περίμεναν, αλλά στον ανατρεπτικό Conan O`Brien! Στα υπόλοιπα τηλεοπτικά βραβεία, κυριάρχησε το Glee,Favorite TV Comedy Show” και “Favorite TV Comedy Actress” για την Jane Lynch. κερδίζοντας το βραβείο
Στα βραβεία της μεγάλης οθόνης, ο Johnny Depp παρέλαβε αυτοπροσώπως το βραβείο “Favorite Movie Actor” ξαφνιάζοντας όσους πίστευαν ότι δεν θα εμφανιζόταν για να το παραλάβει. Η Taylor Swift ανέγγειλε με χαρά τό όνομα του και ο ίδιος την χαιρέτησε εγκάρδια, χαρίζοντας της μια δυνατή αγκαλιά. Έπειτα η  « ομάδα της χρονιάς», το cast του TwilightFavorite Movie, Favorite Movie Actress (Kristen Stewart), Favorite Drama Movie, Favorite On Screen Team (Robert Pattinson-Kristen Stewart- Taylor Lautner) ανέβηκε στην σκηνή και έμεινε για αρκετή ώρα, εισπράττωντας διαρκώς βραβεία! Το Twilight κέρδισε τέσσερα τρόπαια συνολικά, στις κατηγορίες:
Οι νικητές στις μουσικές κατηγορίες της βραδιάς ήταν πιθανόν αναμενόμενοι, καθώς η sexy,εντυπωσιακή Katy Perry παρέλαβε τα βραβεία “Favorite Female Artist” και “Favorite Online Sensation” ενώ ο Eminem κέρδισε το τρόπαιο του “Favorite Male Artist”.  Oι Paramore ανακηρύχθηκαν “Favorite Rock Band”.

Όλο αυτό το καιρό εμείς και πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι στον κόσμο ψήφισαν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγκροτήματα κ.α στο σάιτ του People's Choice Awards για το 2011...και σας παρουσιάζω...ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ...


Favorite Movie: The Twilight Saga: Eclipse
Favorite Movie Actor: Johnny Depp
Favorite Movie Actress: Kristen Stewart
Favorite Action Movie: Iron Man 2
Favorite Action Star: Jackie Chan
Favorite Drama Movie: The Twilight Saga: Eclipse
Favorite Family Movie: Toy Story 3
Favorite Comedy Movie: Grown Ups
Favorite Comedic Star: Adam Sandler
Favorite Horror Movie: A Nightmare on Elm Street

Favorite TV Drama: House
Favorite TV Drama Actor: Hugh Laurie
Favorite TV Drama Actress: Lisa Edelstein
Favorite TV Comedy: Glee
Favortie TV Comedy Actor: Neil Patrick Harris
Favorite TV Comedy Actress: Jane Lynch
Favorite TV Crime Drama: Lie to Me
Favorite TV Crime Fighter: Tim Roth
Favorite Sci-Fi/Fantasy Show: Fringe
Favorite Talk Show Host: Conan O’Brien
Favorite TV Obsession: Dexter
Favorite TV Doctor: Gregory House (Hugh Laurie)
Favorite TV Family: The Simpsons (The Simpsons)
Favorite New TV Drama: Hawaii Five-O
Favorite New TV Comedy: $#*! My Dad Says

Favorite Male Artist: Eminem
Favorite Female Artist: Katy Perry
Favorite Song: “Love The Way You Lie” (Eminem featuring Rihanna)
Favorite Rock Band: Paramore
Favorite Breakout Artist: Selena Gomez & the Scene
Favorite Pop Artist: Rihanna
Favorite Country Artist: Taylor Swift
Favorite R&B Artist: Usher
Favorite Hip-Hop Artist: Eminem
Favorite Music Video: “Love The Way You Lie” (Eminem featuring Rihanna)το αμερικάνικο σάιτ με τα αποτελέσματα αναλυτικά :

http://www.mtv.com/news/articles/1655385/peoples-choice-awards-spiced-up-by-katy-perry-twilight-johnny-depp.jhtml

η βράβευση του Τζόνι :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου