Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ποίημα η Αντζελίνα???? :@

Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «The Tourist» στο ελληνικό κοινό.O Τζόνι Ντεπ μίλησε (όχι στην Ελλάδα αλλά σε συνέντευξη του) για τον ήρωα που υποδύεται, την Αντζελίνα Τζολί αλλά και την ταινία.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ένα θρίλερ από αυτά της παλαιάς σχολής αλλά με σύγχρονη ματιά» τονίζει ο σταρ του Χόλυγουντ εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ταινία θα αρέσει στον κόσμο.
Στη συνέχεια ο γόης της μεγάλης οθόνης μίλησε για το χαρακτήρα του: «Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος που τον προσεγγίζει μια… ξελογιάστρα!» εννοώντας την Αντζελίνα Τζολί η οποία φαίνεται πως δε μπορεί να γλιτώσει από αυτό τον τίτλο ούτε στη μεγάλη οθόνη!
Ο Τζόνι Ντεπ στη συνέχεια μοιάζει να «χρυσώνει» το χάπι για τον χαρακτήρα που υποδύεται η συμπρωταγωνίστρια του λέγοντας πως πρόκειται για μια «απίστευτα όμορφη, ενδιαφέρουσα, μορφωμένη…». Ως εδώ όλα καλά αλλά συνεχίζει με τη λέξη… «μέγαιρα»! (ΕΜΕΙΣ ΤΖΟΝΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ)
Και μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να έχει αυτές τις απόψεις για το χαρακτήρα της Τζολί στην ταινία, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για την ίδια τη Τζολί, την οποία χαρακτηρίζει ένα ζωντανό ποίημα: «Είναι πανέμορφη αλλά την ίδια στιγμή έχει βάθος, είναι πανέξυπνη, σβέλτη, ευφυέστατη και αστεία. Είναι ένα ζωντανό ποίημα» λέει ο γοητευτικός ηθοποιός στάζοντας μέλι για τη Αντζελίνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου