Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Μία γουέστερ εκδοχή του Δον Κιχώτη με τον Johnny -lone ranger-


Τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημουLone Ranger, θα υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη οJohnny Depp, που θα πρωταγωνιστήσει στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski!
Η σύγχρονη εκδοχή του «Lone Ranger», του μοναχικού καουμπόη τιμωρού που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο την δεκαετία του ’30 και αγαπήθηκε στην τηλεόραση δύο δεκαετίες μετά, θα θυμίζει κάτι από «Δον Κιχώτη» σε γουέστερν!
«Θα κάνω τον Δον Κιχώτη από την οπτική γωνία του Σάντσο Πάντσα», δήλωσε ο Verbinski στους «Los Angeles Times» και εξήγησε για ποιόν λόγο ο Depp είναι καταλληλότερος για τον ρόλο: «τα πάντα είναι ο Tonto. Δεν θα πω την ιστορία που ξέρουν όλοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε χαρακτήρες τουλάχιστον ιδιόρρυθμους.
Ινδιάνος και ιπποκόμος ο Johnny Depp!Στο remakeτου «Lone Ranger», ο μασκοφόρος ήρωας θα εμφανίζεται να τα έχει χαμένα και ο ερυθρόδερμος ιπποκόμος του -βλέπε Johnny Depp- θα είναι εκείνος που θα τον επαναφέρει στον σωστό τον δρόμο!
Ο Verbinski -που έχει συνεργαστεί με τον ηθοποιό και στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και στο γουέστερν καρτούν «Rango»- φαντάζεται έναν Δον Κιχώτη με μπότες, σπιρούνια, εξάσφαιρα και… σέλα! Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσοι από τους λάτρεις του «Lone Ranger» θα χαρούν όταν δουν τον αγαπημένο τους ήρωα να είναι ολίγον τι… χαζός.
Ο σκηνοθέτης, πάντως, δεν μοιάζει να ανησυχεί: «θέλω να πω την ιστορία από την πλευρά ενός αφηγητή που είναι λιγάκι τρελός. Όμως, κατά κάποιον τρόπο, το ερώτημα είναι: αυτός είναι τρελός ή ο κόσμος του;», δήλωσε.
[εμπνευσμένη ανάρτηση από ένα άρθρο σε μία σημερινή εφημερίδα (του μπαμπά μου) που έπεσε στα χέρια μου]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου