Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

(Johnny.Depp) Δήλωσε μάλιστα πως η Jolie είναι μια «σοκαριστικά εξαιρετική μητέρα»

Ο Depp θαυμάζει την Angelina Jolie ως μητέρα, δεν θα μπορούσε ποτέ όμως να τα βγάλει πέρα σε μια παρόμοια κατάσταση.(ναι γιατί αυτή τα βγάζει...οι υπηρέτριες μπορεί....)

Πρόσφατα ο Johnny Depp βρέθηκε στο Τόκιο (όπως είπαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις), για τις ανάγκες της προώθησης της τελευταίας του ταινίας «The Tourist».
Σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσε, πέρα από τα της ταινίας, ο Depp μίλησε και για την συμπρωταγωνίστριά του, λέγοντας πως ο χρόνος που πέρασε δουλεύοντας μαζί της τον έμαθε να την βλέπει διαφορετικά, δηλαδή, σαν μια εκπληκτική μητέρα.
Είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει με ποιον τρόπο τα βγάζουν πέρα η Jolie με τον Pitt ως γονείς, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν τα ωράρια της δουλειάς τους και την τόση δημοσιότητα.
Δήλωσε μάλιστα πως η Jolie είναι μια «σοκαριστικά εξαιρετική μητέρα» η οποία μένει ψύχραιμη παρά την πίεση των παπαράτσι και των φωτογραφικών φακών που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, και πως, ο ίδιος, θα είχε καταλήξει μάλλον στην φυλακή αν είχε να μεγαλώσει τόσα πολλά παιδιά σε αυτό το περιβάλλον... (υπερβάλει γιατί ο Τζόνι είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου