Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

3ος ο Τζόνι στην λίστα με τους πιο σέξι άνδρες. Η συνέντευξή του που εξόργισε τα πλυθεί....

Κάθε χρόνο το περιοδικό «Glamour» καλεί τις αναγνώστριές του να ψηφίσουν τον πιο «Σέξι Άνδρα». Έτσι και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δημοσίευσε σχετικά αποτελέσματα με τον διαγωνισμό.

Τις πρώτες δύο θέσεις καταλαμβάνουν ο Robert Pattinson και ο Taylor Lautner, αφήνοντας τον Johnny Depp στην τρίτη θέση που πάντα ήταν 1ος ή έχει μια καλή θέση στην πεντάδα.

Ακολουθούν ο David Beckham και ο Zac Efron, έκτος είναι ο Gerard Butler ενώ μέσα στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται και οι Alexander Skaarsgard και Garrett Hedlund.

Επίσεις ενα τελείως διαφορετικό νέο ... ακαταλαβίστικο μπορώ να πω...

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vanity Fair» ο Johnny Depp εξέφρασε με λάθος λέξεις μια άποψή του λέγοντας: «οι φωτογραφήσεις για περιοδικά μου φαίνονται σαν βιασμός», πράγμα που εξόργισε τους οργανισμούς για τη στήριξη θυμάτων βιασμού. Εν συνεχεία ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί λέγοντας:

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη εάν προσέβαλα κανέναν, δεν το ήθελα. Ήταν μία κακή επιλογή λέξεων στην προσπάθειά μου να εκφράσω το αυτό που αισθάνομαι. Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση και λυπάμαι πολύ».

Ολόκληρη την συνέντευξη θα την βρείτε
( ΕΔΩ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου