Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οχι ένα όχι 2 αλλά 3 νέα!! Ο Τζόνι αποχωρίζετε την Γαλλία, βίντεο απο την εκπομπή του BBC της περασμένης Δευτέρας και το ηλεκτρονικό μας άλμπουμ!

Γεια σας...ναι το ξέρω το ξέρω αργώ λιγουλάκι να γραφω...γιαυτό συνήθως δημοσιεύω 5 με 6 αναρτήσεις μαζεμένες μερα παρα μέρα συγχωρέστε με όμως...[δεν προλαβαίνω] Σας υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να ανανεώνω το μπλοκ καθημερινά απο εδω κ πέρα...με την προϋπόθεση παντα πως υπάρχουν νεα!

1ο νέο για σήμερα είναι πως εδω και 3 μερούλες λειτουργεί ενα online άλμπουμ φωτογραφιών μέσω του tumblr μέσω του οποίου μπορείτε να βρείτε νέες κινούμενες και μη φώτο του Τζόνι [πέρα απο μερικές άσχετες με τον ηθοποιό που ειναι σε προσωπικό επίπεδο...γτ πέρα απο λογαριασμός του μπλόκ ειναι κ δικός μου]...Ο λογαριασμός είναι ... http://sofiadeppechelon.tumblr.com/  όσοι επιθυμείτε κ εχετε και εσεις λογαριασμό κάνετε με follow

2o νέο που σχεδόν μπαγιάτεψε ειναι το οτι ο Τζόνι σκέπτεται εδω και μερικές μερούλες σοβαρά να μεταναστεύσει ξανά πίσω στην γενέτηρά του με όλη την οικογένεια! Συγκεκριμένα ετοιμάζεται να πάει προς Αμερική μεριά καθώς δεν δέχτηκε να πολιτογραφηθεί μόνιμος κάτοικος Γαλλίας για φορολογικούς λόγους.Όπως ξέρουμε όλες και όλοι, ζει από το 1990 στην Γαλλία μαζί με την ''σύντροφό'' του τραγουδίστρια και ''ηθοποιό'' Βανέσα Παραντί και τα δύο παιδιά τους όμως τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στην Αμερική καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να πληρώνει φόρους εις διπλούν.

«Τελικά ίσως το κάνω. Σκέφτομαι αν πρέπει να μείνω ή να επιστρέψω στην Αμερική» δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian».


«Η Γαλλία ήθελε ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήθελαν να γίνω μόνιμος κάτοικος. Αλλά το καθεστώς της μόνιμης διαμονής αλλάζει τα πάντα. Θέλουν μόνο... χρήματα. Αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμος να απαρνηθώ της αμερικάνικη υπηκοότητά μου».


Επίσης, ο ηθοποιός εξήγησε ότι αν ζει περισσότερο από 183 ημέρες τον χρόνο στην Γαλλία, θα πρέπει να πληρώνει φόρο τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. «Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως θα εργάζομαι τζάμπα».

 3ον  Watch again - Monday's show (κλίκαρε το link)  http://www.bbc.co.uk/news/12698745

4 σχόλια:

  1. sofia m to site sou skizei!kathe mera to episkeptomai k anevazeis uperoxa pragmata gia ton johnny ton opoio latrevo!!!se exo kanei k follow sto tumblr k ithela na se rotiso pos tis kaneis tis photo na kounioudai dhladh xrishmopoieis kapoio programma gt thelo na ftiaxno k ego!please apadise m opote boreseis k sinexise etsi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και για το follow ...θα χαρώ πολύ να σε εχω φιλαράκι!! λοιπόν για τις φωτο τωρα...ναι υπάρχει ιδικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω πως το λένε γτ απλά δεν το χρησιμοποιώ τις φωτο δεν τις φτιάχνω εγω...τις βρίσκω απο αλλού συγνώμη... φιλιά x)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok dn peirazei an matheis omos kanena pes m elegxo kathe mera gia ta sxoleia sto site sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή