Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

O Τζόνι παραλίγο να έχανε την ζωούλα του σε αεροπορικό δυστύχημα!!!!

Αγάπες μου μην σας τρομάζει ο τίτλος, καλά ας τρομάξετε λιγάκι...χαχαχαχα και εγω ''χέστηκα'' πάνω μου όταν το έμαθα...αλλά παρακαλώ κλείστε το στόμα σας απο τον πανικό και ανοίχτε τα μάτια σας ώστε να καταφέρετε να διαβάσετε τις παρακάτω μμ...20 περίπου σειρούλες...
 
Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Johnny Depp... που παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας: «The Rum Diary».
 
Ο 48χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Bruce Robinson, όταν έγινε το ατύχημα και η πτήση παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή.
 
«Οι μηχανές του αεροπλάνου απλά έσβησαν.Ο ήχος τους ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχε η απόλυτη σιωπή. Ο Bruce και εγώ αλληλοκοιταχτήκαμε, και νομίζω πως του είπα: “Αυτό ήταν;”  Κανένας δεν είπε λέξη εκτός από μένα και τον Bruce, που καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον και αναφωνήσαμε: “… Έτσι είναι ο θάνατος;! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι πέφτει το αεροπλάνο"» περιγράφει ο Depp στο LIVE magazine. 
 
Στη συνέχεια,  όπως αναφέρει ο 48χρονος ηθοποιός, και οι δυο τους ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, με το που σκέφτηκαν πως αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα πέθαιναν τελικά.
 
Ευτυχώς, όμως, οι μηχανές μετά από μερικά δεύτερα άρχισαν ξανά να λειτουργούν και όλοι ανακουφίστηκαν.  
 
Όπως λέει ο Johnny Depp η γεύση του θανάτου, τον «έδεσε» πολύ με τον 65χρονο σκηνοθέτη: «Μετά απ΄ αυτό, ήρθαμε πολύ κοντά οι δυο μας. Για μια στιγμή, ήταν σαν να πέφταμε και οι δυο μαζί».

4 σχόλια:

  1. k se ena apo ta girismata stous pirates kodepse na ton afhsei anapiro ena atixima!dn tha to adexa me tipota!;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι το ξέρω και σε μια σκηνή στο the rum diary ....ουτε εγω θα άντεχα!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΌΣΕΚΤΟΣ ♡-.- ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala diavasa ton titlo kai ta epe3a....liges meres prin dilose pos ithele tin kidia tou kai tora ena atuxima pou paraligo na ton skotosei....panagia mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχχαχαχα αμα τον δω εγω θα τον σκοτώσω...ακου γέλαγε.. με την καρδιά μου παίζει??? τεσπα ναι ίσως να εχει μαντικές ικανότητες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή