Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Aerosmith+Depp+Underwood+Lennon= Music from another dimention.

Τρία χρόνια οι Aerosmith μαζεύαν υλικό για τον νέο τους δίσκο που τελικά θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβρη στις 5. Έτσι για να κινήσουν το ενδιαφέρον και την περιέργεια του κόσμου για κάτι τελείως διαφορετικό σε σχεση με τα προηγούμενα χρόνια, προσκάλεσαν μεγάλα ονόματα όπως ειναι ο Τζόνι Ντέπ, η Κάρη Άντεργουντ και ο γιός του θρύλου τον Τζούλιαν Λένον, να δώσουν μια διαφορετική νότα στον τίτλο με όνομα Music from another dimention.

Το συγκρότημα αποκάλυψε στο περιοδικό Rolling St;ones πως στο album τους θα υπάρχει μια μπαλάντα οπου ο Στίβεν θα ερμηνεύει με την Κάρι Άντεργουντ με τίτλο Beautiful. Ο κιθαρίστας του γκρουπ Τζό Πέρρι αρχικά δεν ειχε διστάσει να μιλήσει για την διαφωνία του και την δυσαρέσκιά του απέναντι σε αυτην την συνεργασία...μετα όμως την ηχογράφηση δήλωσε πως  << οι φωνες τους τελικά ταιριάζουν απόλυτα>>.

Στον δίσκο βλέπουμε επίσης τον γιο του σκαθαριού Τζόν, Τζούλιαν Λένον να κανει τα φωνητικά για το τραγούδι Love three times a Day. Τραγουδάει που ο Τάιλερ αυτοκαλεί Beatlesque.

Τέλος ο Τζόνι μας όπου ως γνωστών ειναι παλιός ροκάς και εχει συμετάσχει σε live των Oasis, the black keys, the heartbreakers και Marilyn Manson θα τραγουδά στο Freedom Fighter.

Ανυπομονούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου