Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νέα που συγκέντρωσαν οι φαν όσο ημουν διακοπές!


Ο Johnny Depp θέλει πίσω την Vanessa Paradis

Το ερώτημα είναι αν, μετά από όλα όσα έγιναν, θα τον θέλει και η ίδια.
Ο κακός χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με αυτό το ζευγάρι, και όχι άδικα καθώς αν ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis δεν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) celebrity ζευγάρια του κόσμου, δεν ξέρουμε ποιο άλλο μπορεί να είναι. Έτσι, η είδηση του χωρισμού τους μετά από 14 χρόνια σχέσης, η εμπλοκή της Amber Heard σε όλο αυτό και τα γενικότερα παραστρατήματα του Johnny, ήταν γεγονότα που απασχόλησαν εκτενώς τα διεθνή media και έκαναν πολύ κόσμο να κουνήσει απογοητευμένα το κεφάλι.
Επειδή όμως οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν, τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα, οι τελευταίες εξελίξεις μας έκαναν να αναθαρίσουμε λιγάκι και να ελπίσουμε για αίσιο τέλος στη σχέση του αγαπημένου αυτού ζευγαριού.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Depp συνειδητοποίησε πως η κρίση μέσης ηλικίας που τον έπιασε ήταν μια σκέτη βλακεία (συγγνώμη Johnny εγω σαγαπω και το ξέρεις αλλα παραδέξου το ήταν) και αποφάσισε πως θέλει να γυρίσει πίσω στην Paradis και τα δυο παιδιά τους και να προσπαθήσουν να ενώσουν ξανά την οικογένειά τους. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο σπίτι τους στην Γαλλία για διακοπές και, παρότι είχαν δηλώσει πως θα παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο ενωμένοι, σε πλατωνικό επίπεδο, για χάρη των παιδιών τους, ο Depp μάλλον θέλει περισσότερα. Γι' αυτό και δεν πήγε με άδεια χέρια στη Γαλλία, αλλά με ένα συμβολικό και ιδιαίτερα ρομαντικό δώρο για την Paradis: ένα χρυσό περιδέραιο-αντίκα, στο οποίο είχε σκαλίσει μια φράση που έλεγε με τον τρόπο της πως θα την αγαπά για πάντα.

«Κάνουν μαζί καλοκαιρινές διακοπές για να δείξουν στα παιδιά τους πως εξακολουθούν να είναι μια ενωμένη οικογένεια, είτε αυτοί οι δύο είναι χωρισμένοι είτε όχι. Το γεγονός όμως πως της έκανε ένα τόσο συγκινητικό δώρο δείχνει πως θα μπορούσαν να δώσουν άλλη μια προσπάθεια στη σχέση τους», δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού στην Sun. «Ο Johnny θέλει να είναι με την οικογένειά του, είναι ένας άντρας που δίνει μεγάλη έμφαση στην οικογένεια, τα παιδιά του είναι τα πάντα γι' αυτόν. Έχουν ανάγκη σα ζευγάρι να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και μαζί με τα παιδιά τους, μακριά από τους περισπασμούς του Hollywood, και διάλεξαν τη Γαλλία όπου και έχουν ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους».

Χρειάζεται να σχολιάσουμε πόσο πολύ θέλουμε να ισχύουν όλα αυτά;

Το ρόλο του Edward Scissorhands θα υποδυθεί και πάλι ο Johnny Depp.
Ο ηθοποιός όμως δεν θα εμφανιστεί μπροστά στην οθόνη, αλλά θα δανείσει τη φωνή του σε μια μετατροπή του χαρακτήρα σε κινούμενα σχέδια για τις ανάγκες της σειράς Family Guy. Μάλιστα ήδη λέγεται ότι έχει κάνει την εγγραφή και χρειάστηκε να δει λίγο το βίντεο από την ταινία για να μπει και πάλι στο πετσί του ρόλου και να πετύχει τη φωνή.
Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp αυτό το διάστημα εργάζεται μαζί με τον συγγραφέα Douglas Brinkley πάνω στη χαμένη νουβέλα του Woody Guthrie “House of Earth”, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Για τη συγγραφή του “House of Earth”, ο W. Guthrie εμπνεύστηκε από τις δικές του εμπειρίες, το βιβλίο του John Steinbeck “The Grapes of Wrath” και τη συγγραφή του “This Land is your Land”. Κύρια πηγή έμπνευσης πάντως θεωρείται και η επίσκεψη του συγγραφέα στο Νέο Μεξικό.

Το “House of Earth” αναφέρεται σε δύο αγρότες του δυτικού Τέξας, οι οποίοι παρά τη δυνατή τους σχέση με τη γη, δεν καταφέρνουν να κρατήσουν τα σπίτια τους ασφαλή από τις ανεμοθύελλες σκόνης, μέχρι που ο ένας εξ αυτών αποφασίζει να χτίσει ένα νέο σπίτι έξω από τις πλήθινες κατοικίες. Όμως, το σπίτι βρίσκεται πάνω στη γη που ανήκει σε μ
ια τράπεζα που συνεργάζεται με μια εταιρεία ξυλείας, και έτσι το εγχείρημα γίνεται απαγορευμένο.

Ο Guthrie τελείωσε τη νουβέλα το 1947 και στη συνέχεια την έκρυψε, και επικεντρώθηκε στη στιχουργική.

Ο Depp και ο Brinkley αναφέρουν πως το βιβλίο επικεντρώνεται στο πως οι φτωχοί άνθρωποι ψάχνουν για αγάπη και το νόημα της ζωής σε έναν διεφθαρμένο κόσμο, όπου οι πλούσιοι έχουν χάσει την πυξίδα της ηθικής τους.

Το “House of Earth”, με την επιμέλεια των Johnny Depp και Douglas Bringley, αναμένεται να βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον επόμενο χρόνο.
Angelina Jolie και Johnny Depp είχαν πολύ κακές σχέσεις, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Tourist». Η Angie υποστήριζε πως ο Depp δεν… πλένεται, ενώ ο Johnny τόνιζε πως έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους, όσο καλή χημεία είχαν στην ταινία, τόσο κακή ήταν η χημεία τους στην πραγματικότητα.
Χαμογελαστή και ήρεμη η Vanessa Paradis εμφανίστηκε μετά από καιρό στο κόκκινο χαλί.
Η ηθοποιός έχει πιάσει και πάλι δουλειά μετά το χωρισμό της από τον Johnny Depp και έκανε την εμφάνισή της στο Παρίσι για την πρεμιέρα του Je Me Suis Fait Tout Petit, της νέας της ταινίας. Όπως έγινε γνωστό ουσιαστικά το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν ήθελαν να το ανακοινώσουν για χάρη των παιδιών τους.
H Vanessa δεν έχει σκοπό να πέσει αμαχητί και τα έχει βάλει άσχημα με την bi-sexual συμπρωταγωνίστρια του πρώην της.
«Η Vanessa είναι πραγματικά συντετριμμένη εξαιτίας του χωρισμού. Δεν περίμενε να την αφήσει έτσι ο Johnny και κατηγορεί την Amber για αυτό ενώ θα λάβει τα μέτρα της ώστε αυτή η γυναίκα να μην βρεθεί ποτέ κοντά στα παιδιά της!», δηλώνει κοντινό της άτομο στην εφημερίδα The Mail.
Σύμφωνα με το Us Weekly η VP αποκάλεσε την Amber «Ένα τελειωμένο τίποτα που κλέβει άντρες (a man-stealing, two-bit nobody)». and has vowed to not let her anywhere near their children," a source tells the mag. Ο Johnny και η Amber γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Rum Diary και έκτοτε είναι αχώριστοι με την δεύτερη να βρίσκεται συχνά στα γυρίσματα της ταινίας του πρώτου στο Μεξικό. Σε πρόσφατες δηλώσεις τους ο ένας εκθείασε τον άλλον.
Η Amber είπε: «Ο Johnnie είναι υπέροχος, αινιγματικός, πανέξυπνος και πραγματικά ιδιαίτερος. Αισθάνομαι τυχερή που τον είχα κοντά μου» ενώ εκείνος είπε «Όταν την πρωτοείδα έμεινα. Αισθάνθηκα ότι βρέθηκα μπροστά σε μία παλιά σταρ του σινεμά όπως η Lauren Bacall».
Ο Johnny Depp σε νέα ταινία

Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Lone Ranger και ήδη ο Johnny Depp «έκλεισε» τον επόμενο ρόλο του.
Ο ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Wes Anderson με τίτλο The Grand Budapest Hotel. Εκτός από τον Depp ο Anderson έχει μαζί του και απίστευτα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Owen Wilson, Bill Murray, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe και Angela Lansbury.
Johnny depp-vanessa paradis:ετοιμάζονται για επανασύνδεση Οι φήμες τους θέλουν να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στην πολυετή σχέση τους Φαίνεται ότι ο johnny και η vanessa αποφάσισαν να μείνουν για ένα διάστημα μέσα στο καλοκαίρι και πάλι μαζί kai ίσως αν όλα παν καλά τότε και επίσημα θα ξαναγινουν ζευγάρι Όλα πιθανότατα γίνονται για χάρη των παιδιών τους. Ο Depp αγόρασε ένα πανάκριβο μενταγιόν και επέστρεψε στο σπιτι τους στην Γαλλία για να προσπαθήσει να πείσει την paradis να ξαναδοκίμασουν και όλα αυτά ενώ τις τελευταίες εβδομάδες που λένε ότι θα κάνει διακοπές με την amber heard στο μεξικό.

*ολο αυτό τον καιρό ημουν διακοπές και αδυνατούσα να ενημερώνω το σάιτ μου...γιαυτο μια καλή φαν του σαιτ αλλα κ του Τζόνι με ενίσχυσε κ με βοήθησε οσο έλειπα....με τα παραπάνω... σε ευχαριστω πολύ Poppy Dimoy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου