Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αντε και καλές Χρυσές Σφαίρες Τζόνι

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, οι υποψήφιοι παίρνουν θέσεις μάχης και οι διοργανωτές ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους 1300 εκλεκτούς προσκεκλημένους. Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) ξεκινάει η 68η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών…
Τα λεπτά μετρούν αντίστροφα… Ήδη από την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοπθέτησης του κόκκινου χαλιού, πάνω στο οποίο θα κάνουν “πασαρέλα“ ορισμένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood. Χρειάστηκαν περισσότερες από πέντε ώρες και σαράντα συνολικά εργάτες για να τοποθετηθεί το κόκκινο χαλί κομμάτι κομμάτι στη θέση του.
Οι stars κάνουν τις τελευταίες δοκιμές μπροστά στον καθρέφτη με τις απαστράπτουσες τουαλέτες τους δια χειρός των κορυφαίων σχεδιαστών του κόσμου.
Μάθετε ποιοι stars θα παρουσιάζουν τι Χρυσές Σφαίρες στην φετινή Τελετή Απονομής…
Όλα μοιάζουν έτοιμα για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες, την πρώτια μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της χρονιάς και πρόαγγελο των Όσκαρ.
Ποια είναι όμως τα φαβορί στις μεγάλες κατηγορίες;
Στην κατηγορία της Καλύτερης Δραματικής Ταινίας το προβάδισμα δείχνει να έχει “Ο Λόγος του Βασιλιά“ (που έχει συνολικά και τις περισσότερες υποψηφιότητες) με ισχυρότερους αντιπάλους το “Black Swan“ (που θα πρωταγωνιστήσει και στα Όσκαρ) και το “Social Network“ (κυρίως χάρη στο Βραβείο των Κριτικών που κέρδισε τελευταία).
Στην Κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Ταινίας / Μιούζικαλ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού ο νικητής θα κριθεί στο νήμα. “Alice in the Wonderland“, “The Tourist“ και “Bourlesque“ κονταροχτυπιούνται για τη Χρυσή Σφαίρα.
Ο Colin Firth φαίνεται να έχει σχεδόν στο τσεπάκι του τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία, αλλά ο James Franco για το “127 Hours“ παραμένει επικίνδυνος αντίπαλος. Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία η Natalie Portman (Black Swan) παραμένει το μεγάλο φαβορί με τη Nicole Kidman (Rabbit Hole) να ακολουθεί.
Στις κωμωδίες, ο Johnny Depp έχει το προβάδισμα και λόγω διπλής υποψηφιότητας (Alice in the Wonderland και The Tourist), αλλά ο Jake Gyllenhaal (Αγάπη σα ναρκωτικό) είναι το απόλυτο outsider, που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στις γυναίκες όμως θα γίνει πραγματική μάχη, αφού Annete Benning και Julianne Moore για το “Τα παιδιά είναι εντάξει“ και η Anne Hathaway για το “Αγάπη σα ναρκωτικό“ θα τα δώσουν όλα μέχρι τελικής πτώσης.
Ο Geoffrey Rush (Ο Λόγος του Βασιλιά) και η Mila Kunis (Black Swan) φαίνεται να ξεχωρίζουν για τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, ενώ Darren Aronofsky και David Fincher είναι τα μεγάλα φαβορί για τη Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας.
Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε… Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας... www.johnnydeppgreece.blogspot.com !

2 σχόλια:

  1. to'xoume...
    dhladh o Johnny to 'xei...giati apla ta exei OLA...! ♥♥♥♥♥♥ (iwanna)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax...nai...kai ou efxomai...mesa apo thn kardia m na parei k t oscar pou toso polu epi9imei k pou sto kato kato tou anikei dikaiomatika....kai to a3izei oloklirotika...<3<3<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή