Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ryan Gosling και Johnny Depp μαζί σε νέα ταινία


 Μπορείτε να αρχίσετε να λιποθυμάτε αλλά με μέτρο, οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.





Από τη μία, έχουμε τον παλιό, all-time αγαπημένο άντρα, ηθοποιό, είδωλο (συμπληρώστε κατά βούληση) των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη, έχουμε τον νέο, ανερχόμενο ηθοποιό, και μουσικό, που πρόκειται να γίνει ο επόμενος αγαπημένος άντρας, ηθοποιός, είδωλο (συμπληρώστε κατά βούληση) των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Και οι δύο είναι τρομερά ταλαντούχοι και η κάμερα τους λατρεύει. Οπότε σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν συνυπάρξουν στην ίδια ταινία.

Αυτό φαίνεται πως είναι το σχέδιο της Disney και του σκηνοθέτη Gore Verbinski, οι οποίοι ετοιμάζονται να γυρίσουν σε ταινία την ιστορική ραδιοφωνική και τηλεοπτική σειρά, «The Lone Ranger». Τα σχέδια τους θέλουν τον Gosling να αναλάβει τον ρόλο του μασκοφόρου, αρνησίθρησκου, μοναχικού καουμπόη και ήρωα της Άγριας Δύσης, και τον Johnny Depp να παίξει τον πιστό του ακόλουθο, Tonto.

O Depp έχει ήδη υπογράψει για τον ρόλο, ο Gosling όμως αντιμετωπίζει προβλήματα μιας και έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει τον ίδιο χαρακτήρα σε μια άλλη παραγωγή, το remake «Logan's Run», και οι δύο ταινίες έχουν κοινές ημερομηνίες γυρισμάτων. Προς το παρόν βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό, και η πιθανότητα να δούμε τους δύο ηθοποιούς μαζί στη μεγάλη οθόνη εξακολουθεί να υπάρχει. Όπως και να το κάνεις, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις με τον Johnny Depp, πρέπει να την αρπάξεις. Ryan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου