Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Johnny Depp: στο περιοδικό «ΟΚ» *Η οικογένεια μου είναι όλος ο κόσμος μου*

Ο Johnny Depp, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους εν ζωή ηθοποιούς, έχει ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Ποιο είναι αυτό; τα παιδιά του!

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», ο 48χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως τα πάντα για εκείνον είναι η οικογένεια του: «είναι όλος ο κόσμος μου. Μου αρέσει πολύ να δουλεύω και να μπορώ να πηγαίνω κάθε βράδυ στο σπίτι, κοντά τους».

Για τον Depp, αυτό που τελικά μετράει είναι «το να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια. Για παράδειγμα, το να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου ως πατέρας».

Κοιτώντας τα μάτια των παιδιών του, προσπαθεί πολλές φορές να ξαναβρεί την χαμένη του αθωότητα: «μερικές φορές προσπαθώ ν΄ανακτήσω αυτό το συναίσθημα παίζοντας μαζί τους, κοιτώντας τη χαρά στα μάτια τους, και μου έρχεται να κλάψω».

Ποιο είναι όμως το «κλειδί» ώστε να διατηρήσει τη δική του χαμένη παιδικότητα; «πρόκειται μάλλον για άγνοια. Πρέπει να είμαι λίγο χαζός, δεν ξέρω», λέει αυτοσαρκαζόμενος.

Καταλήγει ωστόσο πως η «λύση» είναι «να βρίσκεσαι μαζί με τα παιδιά σου, να τα βλέπεις να βιώνουν πράγματα για πρώτη φορά, αναπτύσσοντας τη φαντασία του και αφήνοντας την εξυπνάδα τους ν΄ανθίσει».
 
 
Αυτό τουλάχιστον κάνει εκείνος: «μπορώ να περάσω μια ολόκληρη μέρα παρατηρώντας τα παιδιά μου να παίζουν, ή να κάνω ηλιοθεραπεία στην παραλία. Σημασία έχει να μην ανησυχώ για τίποτα και για κανέναν».
 

Παρόλο που παλαιότερα γκρίνιαζε με μικροπράγματα, «από τη στιγμή που κράτησα το πρώτο μου παιδί στα χέρια, κατάλαβα πόσο ανόητος υπήρξα. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής μου ήταν τα παιδιά μου».

Δεν διστάζει μάλιστα να παραδεχτεί πως τα χρήματα που παίρνει για κάθε ταινία είναι υπερβολικά! «για πολλά χρόνια, αντιστεκόμουν στις υψηλές αμοιβές, γιατί θεωρούσα πολύ δύσκολο να κάνω μια ταινία μόνο και μόνο για τα χρήματα. Δεν είναι εύκολο να πεις “όχι” σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, όσο πειθαρχημένος κι αν νομίζεις ότι είσαι».

Τι τα κάνει τόσα λεφτά όμως; Τα σπαταλά σε πολυτέλειες; «παρόλο που έχουμε την πολυτέλεια να ζούμε σε διαφορετικά μέρη, η ζωή μας κατά βάση είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Κυρίως για τα παιδιά. Τα χρήματα αγοράζουν την απομόνωση, την ασφάλεια αλλά και την ανεξαρτησία. Δεν έχω υιοθετήσει έναν πολυτελή τρόπο ζωής, με εξαίρεση κάποια ακριβά μπουκάλια κρασί και τον μικρό μας παράδεισο στην Καραϊβική όπου χαλαρώνω όλη μέρα με την οικογένεια μου».

2 σχόλια:

  1. Ο Τζονι παντα θα εμπνεει σαν πατερας,σαν ανθρωπος και φυσικα σαν καλλιτεχνης,συνεχισε ετσι φιλαρακι,σε χρειαζομαστε...



    Βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή