Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Φήμες χωρισμού!! [Ο Τζόνι κ η Βανέσσα σύμφωνα με δημοσιεύματα ειναι στα μαχαίρια ]

Κορίτσια κρατήστε την ψυχραιμία σας μετα την ανάγνωση αυτου το άρθρου κ σας παρακαλώ σταματάτε να τρώτε τα νυχιά σας απο την αγωνία!!!!! Δεν ξερω για πόσους το παρακάτω θεμα ειναι καλό κ για πόσους όχι αλλα εγω ειμαι 50/50 δεν ξερω πραγματικά...εχω φοβηθεί...Ας μην τα πολυλογώ διαβάστε...

Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένος με την προώθηση της νέα τους ταινίας «The Rum Diary» και όπως λένε οι κακές γλώσσες δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη με τη Vanessa εδώ και αρκετούς μήνες.

Κάποιοι μάλιστα έχουν συναντήσει τον Johnny να ξενυχτάει μέχρι το πρωί και να φλερτάρει ασύστολα με αιθέριες υπάρξεις, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι είναι και πάλι μόνος.[μπορείτε να τραβήξετε τα μαλλιά σας]

Λένε επίσης ότι άρχισε να πίνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, φέρνοντας τη Vanessa στο αμήν. Μάλιστα οι ίδιες φήμες λένε ότι η Γαλλίδα τραγουδίστρια του έχει πει να μην τολμήσει να γυρίσει στο σπίτι πριν ξεπεράσει την κρίση… μέσης ηλικίας!!!

Παρόμοιες φήμες είχαν διαρρεύσει και τον περασμένο Μάιο, όταν ο Depp φωτογραφήθηκε να φιλάει τη βοηθό του. Τότε βέβαια η Vanessa Paradis είχε διαψεύσει τις φήμες και ο Johnny είχε γίνει έξαλλος που κάποιοι ξεστόμισαν ότι απάτησε την καλή του.
Αυτή τη φορά οι φήμες δεν έχουν ακόμα διαψευσθεί, ούτε όμως επιβεβαιωθεί. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο ηθοποιός το προβληματάκι του με το ποτό το έχει και μάλιστα τον είδαμε και μπροστά στην κάμερα να τρεκλίζει και να σωριάζεται στο πάτωμα. Τώρα αν η Vanessa δεν άντεξε άλλο και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι παραμένει άγνωστο

Σταματήστε να τσιρίζετε κ να κλαίτε...!!!!
Εγω πιστευω πως πρόκειται για φήμες και μάλιστα ανελέητα κακές αφου δεν σκέφτονται οτι ο άνθρωπος που ξεφτιλίζουν εχει μια οικογένεια κ 2 παιδια που αγαπάει πολύ!!!!!






κοιτα μούρη που θελει να παρατήσει κ τον Τζόνι
[που την ταΐζει κιόλας την αχάριστη κ ανίκανη]


2 σχόλια:

  1. ρε δεν ξερω τι να πιστεψω με αυτην την ιστορια αλλα πρεπει να πω οτι θα στενοχωρηθω πολυ αν χωρισουν και ειδικα για τα παιδια.θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά και εγω αυτο σκεφτομαι... τα παιδάκια... γιατι οκ ίσως να μν ταιριάζουν τωρα πια [και να το κατάλαβαν] ίσως με άσχημο τρόπο αλλα δεν χωρίζουν ετσι οι οικογένειες ..οπότε δεν το πιστευω ΕΓΩ.... και εύχομαι δλδ να μν χωρίσουν παρόλο που την μισω σκέφτομαι πρωτα τα μικρά κ μετα το ότι ο Τζόνι ίσως να τυλιχθεί με καμιά αλλη που να τον καταστρέψει οπως η Κέιτ Μός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή