Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά η Vanessa Paradis.


Η Vanessa Paradis φαίνεται ξεκάθαρα πως άρχισε να ξεπερνά τον Johnny Depp.
Αρχικά την προηγούμενη Κυριακή εθεάθη να απολαμβάνει το δείπνο της σε γνωστό εστιατόριο του Παρισιού, συνοδευόμενη από τον κομμωτή της John Nollet. Μετά το τέλος του δείπνου και λίγο πριν μπει ο καθένας στο αυτοκίνητό του, ο John φίλησε τη Vanessa στο στόμα, τη χάιδεψε στο μάγουλα και παρέμειναν εκεί για λίγα λεπτά συνομιλώντας ευχάριστα. Επιπλέον μίλησε, έστω και έμμεσα για τον χωρισμό της σε συνέντευξη.
και ο Johnny Depp έχουν χωρίσει εδώ και καιρό αλλά κανένας από τους δύο δεν μιλούσε για το θέμα. Ένας μήνας από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Johnny Depp, και η Vanessa Paradis έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για το χωρισμό της στο γαλλικό Elle. Δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν  πρόκειται να πει τίποτα για ό,τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή «ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας είναι δική μας υπόθεση». 
«Δεν θέλω να μιλάω για εκείνον. Ποιος λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να πουλάνε την ψυχή τους και να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή; Το χρέος μου είναι να προωθήσω την ταινία και τα album μου, όμως μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να βλέπεις ανθρώπους να βγάζουν χρήματα από τον πόνο σου;». [για πρώτη φορα στην ζωή μου εχω να ΔΗΛΏΣΩ πως εδω εχει απόλυτο δίκιο]
Βέβαια εμμέσως αναφέρθηκε στη σχέση της:
"Δυστυχώς, δεν έχω τη συνταγή της ευτυχίας, όμως πιστεύω ότι η κινητήριος δύναμη για κάθε σχέση είναι να υπάρχει η επιθυμία για τον άλλο. Δεν την κρατά ούτε το αίσθημα του χρέους, ούτε η ρουτίνα. Μισώ για παράδειγμα να ακούω ότι χρειάζεται δουλειά για να είσαι ζευγάρι με κάποιον. Όχι, χρειάζεται να θέλεις να είσαι σ’ αυτή τη σχέση. Και όσον αφορά εμένα, θέλω να είμαι εκεί ακριβώς που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

4 σχόλια:

  1. Παιδια συγνωμη αν ξεφυγω απο το θεμα,αλλα μηπως ειδε κανεις τον "καινουργιο" της βανεσσας?Ειλικρινα ειναι ενα αισχος!Δηλαδη απο εκει που ειχε ΤΟΝ αντρα κατεληξε σ'αυτον?!Συγνωμη κιολας...Το παιζει και πολυ πονεμενη.Εγω μια χαρα τη βλεπω τοσο καιρο.Τελος παντων.Εγω δεν δινω δεκαρα γι'αυτη.Το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα ο Τζονι και τα παιδακια του και να βρει μια κοπελα που τον αγαπαει πραγματικα.Ελπιζω να τη βρει συντομα και να ζει πανευτυχης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή