Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στον Παράδεισο με τον Τζόνι....

 Oι άνθρωποι στο In Touch μας έστειλαν αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου νοικιάζει ο Τζόνι για τα γυρίσματα των πειρατών 4. Ο Τζόνι δίνει μόλις 5.000 $ την νύχτα και μπορείτε να δείτε το γιατί. Το ακίνητο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης, αίθουσα παιχνιδιών και είμαι σίγουρη και πολλά άλλα.
Ο Τζόνι λέει πως αυτός και η οικογένεια του περνάνε καλύτερα στο σπίτι τους στην Γαλλία ή στο σπίτι τους στο ιδιωτικό νησί τους στην Καραϊβική. Αλλά  για τις ανάγκες της 4της δόσης των πειρατών μένουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο αρχοντικό που περιγράφεται καλύτερα ως ο ουρανός στην γη. Βρίσκεται στην ποιο πολυπόθητη λωρίδα της ακτής του Ειρηνικού. Η 7 υπνοδωματίων έπαυλη βρίσκεται, στο κέντρο της αριστοκρατικής γειτονιάς Oahu Shore και το ενοίκιο είναι πολύ επιβλητικό (όπως προείπα 5.000 $ την βραδιά). Εκεί κατοικεί ο Τζόνι, η Βανέσα, η Λίλη Ρόουζ Μέλοντι και ο μικρός Τζάκ από τα τέλοι Ιουλίου.
Μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε περίπατο χέρι-χέρι με τον Τζόνι (στην θέση της Βανέσας...) σε αυτόν τον παράδεισο..??? Εγώ ναι....!!!Οοοο λιποθυμώ. Η να  κάνατε βόλτα σε μια παραλία τις Χαβάης την ώρα των γυρισμάτων  (στη θέση της Πενέλοπε...)....???


Το όνειρο όμως τελείωσε αφού τώρα η οικογένεια Ντέπ δεν κατοικεί εκεί...αφού φύγαν από την Χαβάη...και τώρα βρίσκονται στο Λονδίνο για τα υπόλοιπα γυρίσματα της ταινίας.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου