Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερη ταινία στην σειρά...Μετά την ιστορία του Πίτερ Πάν ,η ιστορία του ψαλιδοχέρη....

Αφού απολαύσουμε την συγκριτική ιστορία ''ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ'' το Σάββατο...θα απολαύσουμε και την ομορφότερη, την ποιο γλυκιά, την ποιο αθώα και ποιο υπέροχη ιστορία.



Την Κυριακή στις 13.25 στο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Ψαλιδοχέρης....




Υπόθεση:

Το 1990 ο ιδιότροπος Tim Burton συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο Johnny Depp και το αποτέλεσμα υπήρξε μοναδικό.Ένα αξέχαστο παραμύθι γεννήθηκε και μας κράτησε συντροφιά πολλές φορές τα τελευταία περίπου 15 χρόνια,καθώς στη χώρα μας η συγκεκριμένη ταινία έχει προβληθεί στην μικρή οθόνη πάρα πολλές φορές και δικαίως.
Πρόκειται για την ιστορία του Έντουαρντ,ένα πλάσμα εξαιρετικής ευγένειας που ζει μοναχικά σε ένα απομονωμένο πύργο,όπου ζούσε και ο δημιουργός του,ο οποίος πέθανε και άφησε τον Έντουαρντ ημιτελή.Αντί λοιπόν για χέρια έχει ψαλίδια!Παρόλα αυτά η Πεγκ,αποφασίζει να τον πάρει μαζί στο σπίτι της στα προάστια.Εκεί ο Ψαλιδοχέρης ερωτεύεται την κόρη της Κιμ(που δεν είναι άλλη από την Winona Ryder),κάτι που του δημιουργεί προβλήματα ενώ έχει γίνει ήδη αγαπητός και αναγκαίος στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής. Περισσότερα δεν θα πω,γιατί είναι μία ταινία που πρέπει να δείτε μιας και είναι μία από τις πιο όμορφες ταινίες που υπάρχουν ακόμα και αν μετράει σχεδόν 20 χρόνια από την δημιουργία της.Επιπλέον είναι και αρκετά διαχρονική,όσον αφορά την περιθωριοποίηση σε κάθε κοινωνία.Συγκινητική,παραμυθένια,ευχάριστη και μαγευτική ιστορία για κάθε ηλικία.Είναι αν θέλετε μία οικογενειακή ταινία,που όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτές του είδους που κυκλοφορούν σήμερα.
Φυσικά και οι 2 πρωταγωνιστές γνώρισαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα από την συγκεκριμένη ταινία και πως όχι άλλωστε;! Δείτε το οπωσδήποτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη!Εάν σας απογοητεύσει θα είστε από τις εξαιρέσεις.Εποχή προτεινόμενη για να το δείτε; Τα Χριστούγεννα! Αλλά πάντα είναι καλή και επίκαιρη....Οπότε μην ο χάσετε αυτή την Κυριακή (14/11) στο ΑΝΤΕΝΝΑ...καλή διασκέδαση...;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου