Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δεν ήθελε προβλήματα στη σχέση του με την Βανέσα.

Όταν το είδα σε ένα παρακμιακό μπλοκ το πέρασα για ψέμα και δεν έψαξα παρακάτω. Σήμερα όμως έγκυρες πηγές  επιβεβαιώνουν αυτό που θα διαβάζεται σε λίγο. Είναι απαίσιο και για πρώτη φορά συγχαίρω την Vanessa (αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την συμπαθώ, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ) Και χαίρομε που ο Johnny πήρε αυτή την απόφαση (αν και θα προτιμούσα η σκηνή αυτή να μην είχε γυριστεί καθόλου)...Επίσεις η εναλλακτική αφίσα της ταινίας...

Για να μη ζηλέψει η  Vanessa Paradis  επέμεινε ο Johnny Depp να κοπεί η ερωτική σκηνή στο ντους από την τελική κόπια του «The Tourist», σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του Τύπου.

Τα σχετικά άρθρα αναφέρουν ότι η Paradis είχε από την αρχή ενστάσεις σε σχέση με την συμμετοχή του Depp στην ταινία, λόγω της συμπρωταγωνίστριάς του και των ερωτικών σκηνών που θα είχε μαζί της.

Έτσι, για να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, ο Johnny ζήτησε να αφαιρεθεί η hot σκηνή από το σενάριο με πρόφαση ότι κάνει την σεξουαλική ένταση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές να φαίνεται «φτηνή».


Δείτε το trailer.2 της ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου