Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Βραδιά κινηματογραφικών βραβείων Λαμπερά αστέρια και νεανική διάθεση στην 20η απονομή MTV Movie Awards

Ο Τζόνι μπορεί εχθες να μην πήρε βραβείο οστώσο πάντα κυριεύει και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας! Όλα για εχθές!


To “Twilight” νίκησε κατά κράτος το “Harry Potter”, ο Justin Bieber πήρε άλλο ένα MTV βραβείο,  η Reese Witherspoon ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Ποιοι ήταν λοιπόν οι νικητές της βραδιάς:
Best Movie Winner: “Τhe Twilight Saga: Eclipse”
Best Comedic Performance Winner: Emma Stone “Easy A”
Best Female Performance Winner: Kristen Stewart “The Twilight Saga: Eclipse
Best Scared As-s-s-**t Performance: Ellen Page “Inception”
Best Line From A Movie Winner: “I wanna get chocolate wasted” Alexis Nycole Sanchez “Grown Ups"

MTV Generation Award: Reese Witherspoon
Best Kiss Winner: Robert Pattinson – Kristen Stewart “The Twilight Saga: Eclipse”
Best Fight Winner: Robert Pattinson –Taylor Lautner “The Twilight Saga: Eclipse”
Best Breakout Star Winner: Chloe Grace Moretz “Kick Ass”
Biggest Badass Star Winner: Chloe Grace Moretz
Best Jaw Dropping Moment Winner: Justin Bieber “Never Say Never”
Best Villain Winner: Tom Felton “Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1”
Best Male Performance: Robert Pattinson “The Twilight Saga: Eclipse”

Με τρέιλερ σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, αγαπημένους teenager –και όχι μόνο- σταρ, λάμψη και νεανική διάθεση τα χθεσινά Κινηματογραφικά βραβεία MTV ήταν η δροσερή καλοκαιρινή απάντηση στα χειμερινά «μεγαλοπρεπή» όσκαρ.
Με οικοδεσπότη τον Τζέισον Σουντέικις, τον παρουσιαστή του «Saturday Night Live», που πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κωμωδία «Horrible Bosses», απονεμήθηκαν την Κυριακή 5/6, τα MTV Movie Awards στο Gibson Amphitheatre στο Λος Άντζελες.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς το «The Twilight Saga: Eclips» η τρίτη συνέχεια του ρομάντζου των βρικολάκων, η οποία ήταν υποψήφια για οκτώ βραβεία και απέσπασε τα πέντε, μεταξύ των οποίων και την σημαντικότερη διάκριση της βραδιάς αυτή της «Καλύτερης ταινίας». Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το Twilight κερδίζει το βραβείο της καλύτερης ταινίας.
Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι να προωθήσουν τις καινούριες ταινίες που αφορούν το νεανικό κοινό του MTV. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε και το κλιπ από το τέταρτο μέρος του Twilight, «Breaking Dawn, Part 1», το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου, ενώ εξίσου ενδιαφέρον ήταν τα ολιγόλεπτα κλιπ του υπερφυσικού θρίλερ «Super 8» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά και του «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2», που αναμένονται σύντομα στους κινηματογράφους.
Τα βραβεία καθορίζονται αποκλειστικά από online ψηφοφορία των φαν του θεσμού, γεγονός που εξηγεί και το βραβείο του Τζάστιν Μπίμπερ «Η καλύτερη στιγμή που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα» (Τhe best jaw dropping moment) για το 3D ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Never Say Never» από την ομώνυμη περιοδεία του ποπ τραγουδιστή, νικώντας ταινίες όπως ο «Μαύρος Κύκνος» και το «127 Ώρες».
Χαρακτηριστικό της βραδιάς το σεξιστικό χιούμορ και τα υπονοούμενα του παρουσιαστή, άλλοτε σχολιάζοντας την σχέση της 18χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας Σελένα Γκομέζ με το εφηβικό είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ και άλλοτε με αναφορές στις γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο ίντερνετ.
Όλα βέβαια, ξεκίνησαν με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ και την συμπρωταγωνίστριά του Μίλα Κούνις –οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή- κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πρώτου βραβείου της βραδιάς για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία.
«Παρ’ όλο που παίζουμε μαζί στην ταινία «Friends with bebefits» δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι» ανέφερε ο 30χρονος Τιμπερλέικ, ενώ η Κούνις πρόσθεσε: «Είμαστε σαν αδέρφια». «Γι’ αυτό μπορώ να της κάνω αυτό» είπε ο Τιμπερλέικ πιάνοντάς της το στήθος «και εγώ αυτό» είπε η Κούνις βάζοντάς του επίσης χέρι καταλαβαίνετε που, έτσι παρέμειναν χουφτωμένοι για πάνω από 45 με 50 δεύτερα.
            
Johnny δεν πειράζει εσυ έχεις τοσα πολλα βραβεία που αυτο θα σου περίσσευε....εξάλλου δεν εχει κ καμιά σημασία ενα απλό κανάλι βραβεύει!
Σ αγαπάμε Τζόνι <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου