Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Τζόνι ξαναπιάνει την κιθάρα του για να παίξει....στο συγκρότημα του θρυλικού Άλις Κούπερ


Πόσες φορές ακόμα ο Johnny Depp θα μας αποδείξει πόσο cool τύπος είναι
Κατά την συναυλία του Alice Cooper στο μικροσκοπικό London 100 Club, o θρυλικός shock rocker κάλεσε στην σκηνή τον Johnny Depp για να παίξουν μαζί ορισμένα από τα tracks του setlist! 
Ο Alice Cooper, μέσα από το Twitter του, είχε προειδοποιήσει ότι επιφυλάσσει μια έκπληξη στο κοινό, λέγοντας: «Ο Chuck (Garrick –μπασίστας) και ο Damon (Johnson – κιθάρα) έχουν πληροφορηθεί για τον special guest που θα έχουμε σήμερα… Δεν μπορείτε να τον μαντέψετε, μην προσπαθείτε καν!»
Ο Cooper παρουσίασε τον Depp σε ένα διάλλειμα ανάμεσα στα τραγούδια του live, προσφωνώντας τον ως «Ο Johnny D από το Kentucky» και ο 47χρονος ηθοποιός έπαιξε κιθάρα στο κλασσικό “I`m Eighteen” και σε ένα mash-up του “School`s Out” με το “The Wall” των Pink Floyd. Φήμες λένε ότι «έδεσε» μια χαρά με το συγκρότημα του Alice Cooper! 
 O Alice Cooper και ο Johnny Depp συνεργάζονται στην νέα ταινία του Tim Burton, με τίτλο “Dark Shadows”,  που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2012.
Όσο αναφορά την μουσική, ο Alice Cooper, σχεδιάζει μια νέα σειρά live εμφανίσεων επί αγγλικού εδάφους τον επόμενο Οκτώβριο, μαζί με τους New York Dolls, για να γιορτάσει το (αγαπημένο του)Halloween, ενώ ο Johnny Depp τον τελευταίο καιρό κάνει αρκετή παρέα με τον Steven Tyler, ανταλάσσοντας δημιουργικές ιδέες...   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου