Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία teen choice


Η ταινία “The Twilight Saga: Eclipse” οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Teen Choice, καθώς είναι προτεινόμενη σε δώδεκα από τις κατηγορίες των βραβείων, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Το “The Twilight: Eclipse” ακολουθεί η σειρά “Glee” με εννέα υποψηφιότητες, ενώ έπεται η ταινία “Hangover Part 2” με έξι υποψηφιότητες. Υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες των βραβείων είναι η ταινία “Bridesmaids”, ενώ το φιλμ “Bad Teacher” έλαβε από τρεις υποψηφιότητες. “Bridesmaids” και “Bad Teacher” διεκδικούν το βραβείο καλύτερης κωμωδίας.


Ο Johnny Depp είναι υποψήφιος για βραβείο Teen Choice τόσο για τον ρόλο του στο “The Tourists” όσο και για την ερμηνεία του στο “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.



Η Emma Watson και ο Daniel Radcliffe θα βρεθούν αντιμέτωποι στην κατηγορία καλύτερου φιλιού με την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson αλλά και την Natalie Portman με την Mila Kunis.


Στις μουσικές κατηγορίες των βραβείων, τις περισσότερες υποψηφιότητες έλαβε η Selena Gomez και η Taylor Swift, ενώ μεταξύ των υποψηφίων για βραβείο είναι και οι Justin Bieber, Lady Gaga, Cee Lo Green, και The Black Eyed Peas.


Η τελετή απονομής των βραβείων Teen Choice θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου