Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ε-mail θαυμαστών |..ΤΟ ΑΡΘΡΟ..|


Εδώ δεν είμαστε τυχαίοι...δεν γράφουμε μόνο νέα του Τζόνι αλλά και τις απόψεις μας για αυτόν κ για τα πράγματα που ''αιωρούνται τριγύρω του'' Όπως όλοι γνωρίζεται το σαιτ αυτό διαθέτει e-mail οπου όλοι θαυμαστές viewers και άλλοι μου στέλνουν εντυπώσεις νέα και αλλά πολλά. Εχθές λοιπόν μια κοπέλα μεγάλη θαυμάστρια του Τζόνι και φυσικά καλή μου ηλεκτρονική φίλη μου έστειλε αυτό!


Άκου εκεί πράματα!! Εάν είχα μπροστά μου αυτόν τον  που έγραψε αυτό το άρθρο θα του έδειχνα τι σημαίνει ορισμένη fan του Johnny!!  Καθώς έψαχνα να βρω τις κριτικές των 4ων Πειρατών, διάβασα κάτι που που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!!Το διά ταύτα απλό. Κάτι σαν λούνα παρκ, συγκρουόµενα αυτοκινητάκια, σαν PlayStation. Μια επιχείρηση που κολυµπάει σε ωκεανό δολαρίων. Φανταστείτε, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιµερ έχει αποταµιεύσει ως τζίρο µέχρι σήµερα 2,7 δισεκατοµµύρια δολάρια. Από τα τρία πρώτα επεισόδια. Plus το τέταρτο, άσε, έχασα τον µπούσουλα. Οσο για το καστ, έχουµε και λέµε: Η Πενέλοπε άριστη ξιφοµάχος. Αν και στις εναέριες σκηνές είναι ντουµπλαρισµένη από την αδελφή της, τη Μόνικα. Κανένα πρόβληµα. Αριστη ξιφοµάχος µε ελάχιστο σεξαπίλ. Ποιος φταίει; Μα φυσικά ο σκηνοθέτης. Αυτός φταίει. Ο Τζόνι όπως πάντα κολυµπάει σε γνωστά νερά. Ποτέ µου δεν µπόρεσα να καταλάβω, να εξηγήσω και να χωνέψω ένα πράγµα: Πώς είναι δυνατόν ένας τόσο κοντός, τόσο λεπτός, τόσο µονόχορδος στον ρόλο του, που διαρκώς τρεκλίζει σαν µεθυσµένος και αλλοπαρµένος και τόσο έντονα βαµµένος µε αϊλάινερ που τον κάνει να µοιάζει µε γκέι, πώς µπορεί ένα τέτοιο πλάσµα να εκλαµβάνεται ως το απόλυτο όνειρο των κοριτσιών. Λοιπόν αυτό είναι που με έκανε να βγω απ τα ρούχα μου! Καλά ας ήταν (όποιος τυχάρπαστος έγραψε αυτό το σκουπίδι) τόσο κούκλος , τόσο φραγκάτος, και τόσο πετυχημένος όσο Johnny και μετά τα λέμε!! Σίγουρα αυτόν τον βλάκα ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς δεν τον ξέρει, ενώ όπου πάει οJohnny τα κοριτσάκια λιποθυμούν μπροστά του! Anyway αν θες να μάθεις και άλλα, πάτα στα ελληνικά τζόνι ντεπ τελευταία νέα και επέλεξε τον βρομότοπο που  λέει:Τα Νέα-Οnline"Ψιτ, κορίτσια,ο Johnny Depp" και καλά νεύρα!!!

Λοιπόν γράψτε μου και εσείς εντυπώσεις από το παραπάνω άρθρο...είτε σε σχόλιο είτε σε mail. περιμένω... johnny.depp.greece@gmail.com θα σας απαντήσω ;)
Α! και ας μην ξεχάσω....συμφωνώ απόλυτα με την Πελαγία (την κοπέλα του mail)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου