Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το σκοτεινό παρελθόν της Angelina Jolie

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. Αγαπητές αναγνώστριες (και αναγνώστες...φυσικά...) αυτής της ανάρτησεις ξέρω πως όλες/ολοι την μισήτε γιαυτό και εγώ την έγραψα για να πάρετε το αίμα σας πίσω...

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως προμήθευε κοκαΐνη την Angelina Jolie έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Life & Style» και αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.



Ο Franklin Meyer έβγαλε τα «άπλυτα» της διάσημης star στη φόρα και οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστρεπτικές για την καριέρα της. 
Να θυμίσουμε πως η Angelina Jolie είναι και πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO. 
Ο Meyer δήλωσε: «Βλεπόμασταν 2 με 3 φορές την εβδομάδα, όταν ήταν στη Νέα Υόρκη. Αγόραζε κοκαΐνη και μερικές φορές ηρωίνη». 
Η πρώτη φορά που ειδώθηκαν ήταν το 1997, όταν είχε πάει να αγοράσει ναρκωτικά με έναν φίλο της, έκτοτε έγινε τακτική πελάτισσα. 
«Συνήθως αγόραζε με 100 δολάρια ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 1/10 του γραμμαρίου ηρωίνη έπαιρνε συνήθως. Την κόκα τη σνίφαρε μπροστά μου, δεν την ένοιαζε». 
Ο έμπορος είπε στο περιοδικό πως ένα απόγευμα ήταν σπίτι του με την Jolie και έκαναν μαζί χρήση κοκαΐνης, λίγες ώρες αργότερα η 24χρονη τότε ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε talk show της τηλεόρασης φανερά «μαστουρωμένη», όπως είπε ο Meyer. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου