Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η αδερφή της Penelope Cruz φιλάει τον Depp

Η εγκυμοσύνη της Penelope Cruz έχει αρχίσει να προχωράει και η κοιλίτσα της έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της. Η 36χρονη ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι φυσικό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει τις επικίνδυνες σκηνές στους «Πειρατές της Καραϊβικής», την τέταρτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, στην οποία είναι πρωταγωνίστρια.

Οι παραγωγοί της ταινίας, έπρεπε να βρουν μια λύση και τελικά τη βρήκαν. Η εκπληκτική ομοιότητα της Penelope Cruz με την αδερφή της, Monica, είναι εκείνη που όπως όλα δείχνουν θα σώσει την κατάσταση. Η Monica, θα αντικαταστήσει την αδερφή της, όχι μόνο στις επικίνδυνες σκηνές (στο πειρατικό καράβι, τη θάλασσα και το τροπικό δάσος) αλλά και σε όλα τα ερωτικά στιγμιότυπα με τον Johnny Depp.  «Ήταν μια λύση που μας έδωσε πολλή χαρά. Ήταν σίγουρα το καλύτερο που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε», εξηγεί άνθρωπος της παραγωγής, συνεχίζοντας, «η Monica είναι αξιόλογη κοπέλα και πολύ καλή ηθοποιός, το αποτέλεσμα θα είναι άριστο». 

Ήδη η αδερφή της Penelope Cruz, βρίσκεται στον τόπο των γυρισμάτων και δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενη που θα δανείσει το κορμί της για χάρη της 7ης τέχνης και θα ντουμπλάρει την πολυαγαπημένη της, μεγάλη αδερφή. Η 33χρονη Monica, μπορεί μέχρι σήμερα να βρισκόταν στο παρασκήνιο και στη σκιά της διάσημης αδερφής της, όμως πλέον όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς, αλλά θα «κοιμηθεί» κινηματογραφικά πάντα, με τον περιζήτητο Johnny Depp!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου