Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Astrid Berges-Frisbey....(στους πειρατές...???? )


Ξεχάστε ότι είπαμε ( ότι έχει να κάνει με την Megan Fox )...



Αντίο Keira Knightly και Orlando Bloom! Γνωρίστε τη νέα συμπρωταγωνίστρια του Johnny Depp και της Penelope Cruzστο επερχόμενο sequel της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».
H 23χρονη καλλονή επιλέχτηκε από τον σκηνοθέτη Rob Marshall και θα υποδυθεί τη γοργόνα «Syrena» στη νέα ταινία που θα έχει τίτλο «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» .



1. Είναι υπερήφανη για την ισπανική καταγωγή της

Παρότι τώρα κατοικεί και εργάζεται στη Γαλλία, η ηθοποιός γεννήθηκε στην Ισπανία από Καταλανό πατέρα και αμερικανογαλλίδα μητέρα. Από τα παιδικά της χρόνια είναι φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου και συλλέγει αντικείμενα από την αγαπημένη της ομάδα της Barcelona!



2. Η ηθοποιία δεν ήταν η πρώτη της επαγγελματική επιλογή
Όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει οστεοπαθητικός, ωστόσο η πορεία της άλλαξε όταν μετακόμισε στη Γαλλία και γράφτηκε στη δραματική σχολή Cours Simon.



3. Έχει ξαναπρωταγωνιστήσει στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη
To 2008 πρωταγωνίστησε στη μίνι τηλεοπτική σειρά της γαλλικής τηλεόρασης με τίτλο «
Αυτή κι Εγώ» στο πλευρό τουDanielle Darrieux. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε σε ταινία με τον Gaspard Ulliel


.4. Είναι fan της Penelope Cruz
Παρότι θα περιμέναμε να κάνει δηλώσεις για τον 
Johnny Depp, έναν από τους πιο σέξι ηθοποιούς του πλανήτη, η Astrid δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της ρόλο στους «Πειρατές» αφού θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της αγαπημένης της ηθοποιού, που δεν είναι άλλη από την Penelope Cruz.


5. Λατρεύει τα ταξίδια
Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, μεγάλωσε στο Παρίσι, ενώ για τις ανάγκες της δουλειάς της έχει βρεθεί μέχρι την Καμπότζη. Για τις ανάγκες της νέας ταινίας των «Πειρατών» θα ταξιδέψει στην Hawaii, τη Μεγάλη Βρετανία και το Los Angeles.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου