Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Johnny Depp έκανε ανταρσία κατά των δασκάλων!


Ο Johnny Depp βοήθησε ώστε να γίνει το όνειρο ενός εννιάχρονου κοριτσιού από τη Βρετανία πραγματικότητα, με έναν πολύ απλό τρόπο: εμφανίστηκε στο σχολείο της ντυμένος ως Captain Jack Sparrow ύστερα από ένα γράμμα που έλαβε από εκείνη και οργάνωσε ανταρσία εναντίον των δασκάλων της...

Η εννιάχρονη Beatrice Delap πηγαίνει στο Meridian δημοτικό σχολείο, το οποίο βρίσκεται μερικά τετράγωνα μακριά από το μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής. Αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Johnny -στον Captain Jack Sparrow για να είμαστε πιο ακριβείς- για να του ζητήσει βοήθεια στην οργάνωση μιας ανταρσίας εναντίον των δασκάλων του σχολείου. Ποιος ξέρει για ποιο λόγο, ο Johnny δεν μπορούσε να αντισταθεί!

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, το σχολείο ενημερώθηκε για τις προθέσεις του ηθοποιού μόλις 10 λεπτά πριν από την άφιξή του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με κραυγές ενθουσιασμού! Στο γράμμα της η Beatrice έγραφε: "Στο Meridian δημοτικό σχολείο είμαστε όλοι μια χούφτα νεαρών πειρατών. Συνήθως είμαστε σωστοί, αλλά έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε μια ανταρσία εναντίον των δασκάλων! Θα μας άρεσε πολύ αν ερχόσουν να μας βοηθήσεις!".

Ο Johnny δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι της μικρής! Ντυμένος, λοιπόν, πειρατής, έφτασε στο σχολείο και ζήτησε να γνωρίσει τη μικρή μαθήτρια. "Με αγκάλιασε και μου είπε: 'ίσως δεν πρέπει να εξεγερθούμε σήμερα, γιατί έχει έρθει η αστυνομία απ'έξω και με παρακολουθεί", είπε η Beatrice στη Daily Mail. 

3 σχόλια: